Sunny Cars

13 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Sunny Cars komt uit 13 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Sunny Cars gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Sunny Cars is duidelijk en gebruiksvriendelijk (100%), wat het makkelijk maakt om een auto te huren. Het voorkomt ook rampen zoals het overschrijden van openingstijden (100%). Helaas is er soms sprake van aanzienlijke prijsstijgingen binnen korte tijd (50%), wat voor onaangename verrassingen kan zorgen bij het boeken.

“Prijsverhoging 242€ op 1 dag”

“Net op tijd voor de openingstijden van sunnycars (ze sloten vandaag heel terecht eerder), ramp voorkomen!”

👍 2   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Embrechts - 5 jaren geleden

  • Prijsverhoging 242€ op 1 dag

Andreas de Boer - 9 jaren geleden

  • Zelfs op kerst lastminute auto huren, heel fijn dat ik vandaag ondanks kerstmis gewoon terecht kon bij sunnycars
  • Net op tijd voor de openingstijden van sunnycars (ze sloten vandaag heel terecht eerder), ramp voorkomen!