Sunweb Autovakanties Reviews

: 13
56% Zou hier weer kopen

Relevantste positieve review

  2024-03-14
Autovakantie aangekocht
Mijn recente autovakantie met jullie was echt super! De bestemming was prachtig, het verblijf was...Lees verder
G. Cornelis

Relevantste negatieve review

  2024-04-05
autovakantie naar Zuid-Frankri
Wat een teleurstelling zeg! Alles liep al meteen fout vanaf het begin. De boeking liep mis en de ...Lees verder
Deprez

Review met meeste stemmen

  2023-12-06
Aankoop van autovakantie naar
Mijn ervaring met het boeken van een autovakantie bij jullie was top. De website was duidelijk en...Lees verder
Sofia

Reviews (13)

  (7)

 (3)

  (1)

  (2)

  (0)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  autovakantie naar Zuid-Frankrijk

  Wat een teleurstelling zeg! Alles liep al meteen fout vanaf het begin. De boeking liep mis en de klantenservice was totaal niet behulpzaam en onvriendelijk. Toen we aankwamen op onze bestemming, merkten we meteen dat de accommodatie helemaal niet voldeed aan onze verwachtingen en dat de verhouding tussen de prijs en kwaliteit helemaal ver te zoeken was. Onze vakantie was eigenlijk al verpest nog voor het goed en wel begonnen was.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autovakantie aangekocht

  Mijn recente autovakantie met jullie was echt super! De bestemming was prachtig, het verblijf was top en alles verliep vlotjes, geen enkel probleem onderweg. Ik ben echt heel tevreden over de service die ik heb gekregen en zou zeker opnieuw via jullie boeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  autovakantie naar Europa.

  De service was wel oké, maar de prijs was toch wat aan de hoge kant. De accommodatie was wel in orde, maar niet echt speciaal. Ik had eigenlijk meer verwacht voor het bedrag dat ik heb betaald. De informatie over de bestemming was wel duidelijk en nuttig, dat vond ik dan wel weer fijn. Al bij al was het een redelijke ervaring, maar niet echt iets waar ik van omver geblazen was.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  autovakantie naar Europa

  Awel, seg, weet je, ik ging met mijn familie op vakantie met Sunweb en het was echt geweldig! We reden met de auto naar Europa en hebben echt een top tijd gehad. De accommodatie was super tof en er waren zoveel leuke dingen te doen in de buurt. Het was echt de beste vakantie ooit!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autovakantie Spanje

  Ik moet zeggen dat mijn ervaring met jullie autovakantie naar Spanje niet echt top was. Op voorhand leek het allemaal geweldig, maar ter plaatse was het toch een beetje teleurstellend. De plek waar we verbleven was niet zo geweldig, er waren niet veel leuke dingen te doen en de extra's die inbegrepen waren, hadden we eigenlijk niet nodig. Het leek allemaal wat te duur voor wat we kregen. Kortom, het was geen vakantie om over naar huis te schrijven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  autovakantie naar de Franse Alpen

  Ik ben echt ontgoocheld over de service die ik heb gekregen bij het boeken van mijn autovakantie naar de Franse Alpen. Het hele boekingsproces was verwarrend en lastig, met vage instructies en slechte communicatie van het bedrijf. Ik had moeite met het vinden van de juiste accommodatie en het toevoegen van extra's aan mijn boeking. De klantendienst was niet erg behulpzaam en leek totaal niet geïnteresseerd in het helpen van mij als klant. Kortom, mijn ervaring met dit bedrijf was enorm frustrerend en ik zal zeker niet opnieuw bij hen boeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autovakantie naar Zuid-Frankrijk

  Mijn ervaring met Sunweb Autovakanties was gewoonweg fantastisch. Vanaf de eerste keer dat ik hen contacteerde tot aan de vakantie zelf was alles tot in de puntjes geregeld. De communicatie verliep vlot en duidelijk, de accommodatie was precies zoals beschreven en de extra's ter plaatse maakten de vakantie nog specialer. Ik heb echt genoten van de vrijheid om op mijn eigen tempo de prachtige omgeving van Zuid-Frankrijk te verkennen. Kortom, het was een onvergetelijke ervaring!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  autovakantie naar Europa

  Mijn ervaring met Sunweb Autovakanties was echt top! Het was super makkelijk om te boeken, ik kon snel mijn perfecte vakantie samenstellen. De communicatie was heel duidelijk en professioneel, dus ik voelde me helemaal gerust bij het boeken. Tijdens mijn vakantie heb ik echt genoten van de accommodatie en alle extra's die werden aangeboden, dat maakte mijn vakantie nog leuker. Ik zou Sunweb Autovakanties zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een zorgeloze en betaalbare vakantie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onze aankoop in een paar kernwoorden:

  Vorig jaar hebben we via hen een autovakantie geboekt naar Zuid-Frankrijk. De accommodatie was niet slecht, maar ook niet echt speciaal. De reis ging goed, maar het leek allemaal nogal standaard en voorspelbaar. Hoewel we een leuke vakantie hebben gehad, hadden we stiekem toch wat meer verwacht van de service en extraatjes die beloofd waren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  autovakantie, accommodatie, Europa

  Onlangs heb ik een autovakantie geboekt bij jullie en ik moet zeggen dat ik echt tevreden ben over de service die ik kreeg. Vanaf het moment dat ik mijn boeking maakte tot aan mijn aankomst op de bestemming, liep alles heel vlot en professioneel. De website was duidelijk en het boeken ging makkelijk en snel. Ik kreeg alle info die ik nodig had en kon met een gerust hart uitkijken naar mijn vakantie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van autovakantie naar Europa

  Mijn ervaring met het boeken van een autovakantie bij jullie was top. De website was duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, waardoor ik snel de perfecte vakantie kon vinden. De verblijfplaats was zoals beschreven en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Het was ook handig om extra activiteiten of extra's bij te boeken. Ik heb echt genoten van mijn vakantie en ben heel tevreden over de service die jullie hebben geboden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autovakantie

  Onlangs heb ik een autovakantie geboekt bij Sunweb Autovakanties en ik ben echt blij met de service die ik gekregen heb. De website was makkelijk te gebruiken en ik vond snel de perfecte vakantie. De communicatie van het bedrijf was helder en efficiënt, waardoor ik goed op de hoogte bleef van mijn boeking en eventuele veranderingen. De accommodatie voldeed helemaal aan mijn verwachtingen en ik heb echt een fantastische vakantie gehad. Ik zou Sunweb Autovakanties zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een georganiseerde autovakantie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vakantie gecancelled

  k had mijn vakantie geboekt via Sunweb omdat ik even een weekje op vakantie wilde gaan, Sunweb was de enige die een hotel aanbood die ook voor een goede prijs was.

  Door een foutje heb ik de datum verkeerd doorgevoerd, waardoor ik nu niet et vakantie kan. Na maar liefst meer dan drie uur aan de telefoon met Sunweb is er geen enkele mogelijkheid tot tussenkomst. Ik geef zelfs aan om exact dezelfde vakantie te willen, met precies dezelfde vlietguigmaatschappij, op eenzelfde vliegveld en met een gelijke vluchttijd maar alleen op een andere datum (die ook nog ruim beschikbaar is). De reden waarom het niet kan: mijn betaling is al doorgevoerd ( ik was snel met bellen minder dan 24 u) Nu krijg ik zojuist een automatische mail dat mijn betaling is doorgekomen!


Anderen bekeken ook