Taobao

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7 voor Taobao komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Taobao gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (2)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Taobao's website biedt een breed scala aan producten en heeft een intuïtieve navigatie (85%). De prijzen zijn over het algemeen betaalbaar en er zijn vaak kortingen beschikbaar (75%). Echter, de omschrijvingen van producten zijn alleen in het Chinees, wat het moeilijk kan maken voor niet-Chinese sprekers om te begrijpen (60%). Ook reageren ze niet op vragen van klanten, wat frustrerend kan zijn voor mensen die hulp nodig hebben (50%).

“Beschrijving slechts in het Chinees, geen reactie op vragen”

👍 0   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

M H - 8 jaren geleden Trustpilot 🔗

  • Slecht contact met agent, geen reactie op vragen
  • Beschrijving slechts in het Chinees, geen reactie op vragen
  • Geen reactie bij pogingen tot contact en aankopen
  • Twijfel over aankoop en overwegen van een klacht wegens gebrek aan communicatie