Tom Tailor

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.2 voor Tom Tailor komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Tom Tailor gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Tom Tailor heeft enkele nadelen, waaronder het ontbreken van een retourlabel in de doos en problemen met retourzendingen. Dit kan resulteren in extra moeite voor de klant en eventuele vertragingen bij het terugsturen van producten. (50%)aan de andere kant biedt het beleid de mogelijkheid om producten terug te sturen, wat gunstig is voor klanten die niet tevreden zijn met hun aankoop. (50%)

“Geen retourlabel in de doos”

“problemen met retourzending”

👍 0   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Jean-Paul Trippaers - 5 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Bestelling en betaling online
  • Geen retourlabel in de doos
  • Telefonisch niet bereikbaar
  • Geen reactie op e-mails

rikki - 5 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • twijfel over betrouwbaarheid
  • problemen met retourzending
  • moeilijk contact opnemen via telefoon
  • geen antwoord ontvangen op e-mail
  • onbereikbaarheid van klantenservice via telefoon