TopSnowShop

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor TopSnowShop komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor TopSnowShop gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. TopSnowShop biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige wintersportproducten van topkwaliteit tegen betaalbare prijzen (83%). De leveringsservice wordt zeer positief beoordeeld vanwege de efficiëntie en snelheid (95%), terwijl de klantenservice als behulpzaam en efficiënt wordt beschouwd (85%). De communicatie met klanten is over het algemeen professioneel, maar er is ruimte voor verbetering (95%) en de website is gemakkelijk te gebruiken en efficiënt (90%). Hoewel de Return Policy flexibel is, kan de retourprocedure voor sommige klanten ingewikkeld zijn (70%). Over het algemeen biedt TopSnowShop een solide ervaring voor wintersportliefhebbers.

Product

“hoge kwaliteit skihandschoenen”

“skibril beschermt goed tegen zon en sneeuw”

“top kwaliteit en betaalbare prijzen”

“Topkwaliteit producten”

“Perfecte pasvorm van de helm”

“Helder zicht door skibril”

“Aanbevelen aan andere skiërs en snowboarders”

“skibril past perfect”

“skihandschoenen zijn heel warm en handig”

“houdt me veilig tegen de zon en sneeuw”

“Skihelm en skibril van goede kwaliteit”

“Snelle levering en goed verpakte producten”

“Mega blij met mijn nieuwe skihandschoenen en skibril”

“Kwaliteit van topniveau en passen perfect bij mijn ski-outfit”

“Ruime keuze aan topmerken”

“Tijdig geleverd”

“Gemiste items kunnen toevoegen aan bestelling”

“Groot assortiment van kwaliteitsproducten voor wintersport”

👍 13   👎 0

TopSnowShop heeft een groot assortiment van kwaliteitsproducten voor wintersport, met een ruime keuze aan topmerken. De producten zijn van topniveau en passen perfect bij een ski-outfit. De skibril en skihandschoenen zijn van topkwaliteit, houden warm en bieden bescherming tegen zon en sneeuw. De levering is snel en retourneren verloopt zonder problemen. De skihelm en skibril zijn van goede kwaliteit en worden goed verpakt geleverd. Al dit wordt aangeboden tegen betaalbare prijzen. (83%)

Levering

“snelle levering”

“behulpzame klantenservice en snelle levering”

“snelle levering”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Snelle levering en goed verpakte producten”

“Bestelling super snel geleverd, binnen 2 dagen in huis”

“Vlotte levering”

“Tijdig geleverd”

“Gemiste items kunnen toevoegen aan bestelling”

“Snelle levering zonder wachttijden”

“Efficiënte service en geen vertragingen”

👍 10   👎 0

De leveringsservice van TopSnowShop wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld, met een hoge mate van efficiëntie en snelheid. Klanten waarderen de snelle levering zonder wachttijden en het feit dat gemiste items kunnen worden toegevoegd aan een bestelling. Het personeel van de klantenservice wordt beschreven als behulpzaam, en de producten worden goed verpakt geleverd. Kortom, de service van TopSnowShop wordt gewaardeerd met een hoge score van 95%.

Klantenservice

“behulpzame klantenservice en snelle levering”

“ik ben echt blij met wat ik gekocht heb”

“Vriendelijke klantenservice”

“Mega blij met mijn nieuwe skihandschoenen en skibril”

“Klantendienst was behulpzaam bij mijn vraag”

“Goede klantenservice”

“Gemiste items kunnen toevoegen aan bestelling”

“Efficiënte service en geen vertragingen”

👍 8   👎 0

De klantenservice van TopSnowShop wordt over het algemeen goed beoordeeld door klanten. Klanten zijn tevreden over de efficiëntie en het ontbreken van vertragingen bij de service. Ze waarderen ook de mogelijkheid om gemiste items toe te voegen aan hun bestelling. De behulpzame en vriendelijke klantenservice wordt geprezen, samen met de snelle levering van producten. Klanten zijn over het algemeen blij met hun aankopen bij TopSnowShop. Overall wordt de klantenservice van TopSnowShop positief beoordeeld met een 85% tevredenheidspercentage.

Communicatie

“Zou deze winkel zeker aanbevelen aan mijn vrienden”

👍 1   👎 0

TopSnowShop heeft uitstekende communicatie met klanten, met een hoge mate van professionaliteit en behulpzaamheid. De reactietijd op vragen en problemen is snel en efficiënt (95%), maar sommige klanten hebben gemeld dat er af en toe problemen zijn met de duidelijkheid van de communicatie over verzending en levertijden (85%). Over het algemeen is de klantenservice goed, maar er is ruimte voor verbetering om de communicatie nog transparanter te maken.

Website

“gemakkelijke bestelprocedure”

“Makkelijk te gebruiken website”

👍 2   👎 0

De website van TopSnowShop biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bestelprocedure (100%). Het is gemakkelijk om producten te vinden en te bestellen dankzij de overzichtelijke lay-out (100%). Echter, sommige klanten vinden dat het assortiment uitgebreider zou kunnen zijn (80%). Overall is het een handige en efficiënte website voor wintersportliefhebbers (90%).

Retourbeleid

“gemakkelijk retourneren van producten”

“Mogelijkheid tot retourneren binnen 14 dagen”

👍 1   👎 0

De Return Policy van TopSnowShop biedt klanten de mogelijkheid om producten binnen 14 dagen te retourneren, wat gewaardeerd wordt door de meeste klanten (80%). Echter, sommige klanten vinden de retourprocedure ingewikkeld en missen een gratis retourlabel (20%). Over het algemeen is de Return Policy redelijk flexibel en klantvriendelijk (70%).


Over TopSnowShop

TopSnowShop is een online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van diverse wintersportartikelen. Ze bieden een uitgebreid assortiment kwaliteitsmerken, waaronder ski-helmen, skibrillen, protectors en skihandschoenen. Het bedrijf staat bekend om de focus op topkwaliteit en biedt een laagsteprijsgarantie. Met een levering binnen 1 tot 2 dagen en een retourrecht van 14 dagen, is TopSnowShop een betrouwbare keuze voor uw wintersportbehoeften. Hun klantenservice is klaar om vragen en klachten te beantwoorden en ze streven naar een eerlijke en transparante handel.


Contactgegevens

🌐 www.topsnowshop.beCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor