TopSnowShop

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor TopSnowShop komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor TopSnowShop gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. TopSnowShop heeft uitstekende communicatie met klanten, met een hoge mate van professionaliteit en behulpzaamheid. De reactietijd op vragen en problemen is snel en efficiënt (95%), maar sommige klanten hebben gemeld dat er af en toe problemen zijn met de duidelijkheid van de communicatie over verzending en levertijden (85%). Over het algemeen is de klantenservice goed, maar er is ruimte voor verbetering om de communicatie nog transparanter te maken.

“Zou deze winkel zeker aanbevelen aan mijn vrienden”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Tess - 4 maanden geleden

  • Mega blij met mijn nieuwe skihandschoenen en skibril
  • Kwaliteit van topniveau en passen perfect bij mijn ski-outfit
  • Bestelling super snel geleverd, binnen 2 dagen in huis
  • Klantendienst was behulpzaam bij mijn vraag
  • Zou deze winkel zeker aanbevelen aan mijn vrienden