TopSnowShop

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor TopSnowShop komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor TopSnowShop gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van TopSnowShop biedt een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bestelprocedure (100%). Het is gemakkelijk om producten te vinden en te bestellen dankzij de overzichtelijke lay-out (100%). Echter, sommige klanten vinden dat het assortiment uitgebreider zou kunnen zijn (80%). Overall is het een handige en efficiënte website voor wintersportliefhebbers (90%).

“gemakkelijke bestelprocedure”

“Makkelijk te gebruiken website”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Van Hecke - 3 maanden geleden

  • top kwaliteit en betaalbare prijzen
  • behulpzame klantenservice en snelle levering
  • gemakkelijke bestelprocedure
  • snelle levering

M. Benali - 4 maanden geleden

  • Skihelm en skibril van goede kwaliteit
  • Makkelijk te gebruiken website
  • Snelle levering en goed verpakte producten
  • Mogelijkheid tot retourneren binnen 14 dagen
  • Vriendelijke klantenservice