Trivago

6 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Trivago komt uit 6 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Trivago gevonden hebben:

ErvaringenSite (6)

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Communicatie van Trivago wordt geprezen om zijn gebruiksgemak en handige zoekfunctie, waardoor het eenvoudig wordt om prijzen te vergelijken. Veel mensen vinden dit een pluspunt, wat resulteert in een hoog tevredenheidspercentage van 95%. Echter, sommige gebruikers hebben feedback gegeven dat de interface verwarrend kan zijn, wat resulteert in een lagere tevredenheidspercentage van 80%. over het algemeen wordt de Communicatie van Trivago positief beoordeeld.

“Zoekfunctie was handig”

“Makkelijk prijzen vergelijken op Trivago”

“Makkelijk in gebruik”

👍 3   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Arthur Timmermans - 9 weken geleden

  • Zoekfunctie was handig
  • Beste prijs gevonden
  • Makkelijk te gebruiken interface
  • Opties vergelijken mogelijk
  • Beoordelingen van andere gebruikers nuttig

Louis - 3 maanden geleden

  • Makkelijk prijzen vergelijken op Trivago

Steven Teurlings - 9 jaren geleden

  • Makkelijk in gebruik