Trivago

6 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Trivago komt uit 6 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Trivago gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Klantenservice Klantenservice

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De klantenservice van Trivago wordt over het algemeen positief beoordeeld, met klanten die veel geld besparen op hotelkosten en tevreden zijn over de goede service en het gemak van bestellen. Sommigen vinden echter dat er nog ruimte is voor verbetering in het klantenserviceteam. (65%)

“blij met service en bestelgemak”

“veel te besparen op kosten voor hotel”

“goede service”

👍 3   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Ferre - 7 maanden geleden

  • handige website om hotels te vergelijken
  • goede prijzen en super deal gevonden
  • blij met service en bestelgemak
  • vlotte levering zonder problemen

Charelle van der Nat - 8 jaren geleden

  • veel te besparen op kosten voor hotel
  • supermooi hotel boeken in West
  • prijs viel alles mee
  • goede service