Trivago

6 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Trivago komt uit 6 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Trivago gevonden hebben:

ErvaringenSite (6)

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Trivago is snel en probleemloos, wat gewaardeerd wordt door klanten (100%). Sommige klanten hebben echter klachten geuit over de verpakking en de staat waarin de producten arriveerden (30%). Over het algemeen is de bezorgservice van Trivago efficiënt, maar er is ruimte voor verbetering wat betreft de verpakking en de kwaliteit van de producten (70%).

“Vlotte levering zonder problemen”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Ferre - 8 maanden geleden

  • Handige website om hotels te vergelijken
  • Goede prijzen en super deal gevonden
  • Blij met service en bestelgemak
  • Vlotte levering zonder problemen