ErvaringenSite

  Ervaringen Basic Travel Vakantiehuizen

  Het huren van een vakantiewoning doet men natuurlijk het liefst tegen de best te krijgen prijzen. Het loont daarom zeker om de tijd te nemen, even te shoppen tussen verschillende aanbieders en de lastminute aanbiedingen goed in de gaten te houden. Daarnaast is het van belang het juridisch deel niet uit het oog te verliezen. Bent u al op de hoogte van de basiscriteria, waaraan de beschikbare vakantiewoningen dienen te voldoen? Ook al bekend met de verzekeringen, waarop u als huurder van vakantiewoningen in het buitenland recht hebt? ErvaringenSite ging voor u op pad en legde het resultaat vast op haar website. Daarbij is ook Basic Travel Vakantiehuizen geobserveerd. Bekijk hier de reviews van deze en andere bedrijven.

  Over Basic Travel Vakantiehuizen
  Basic Travel is een reisorganisatie met als hoofdvestiging Nederland. Het is opgericht in 1991 en is lid van de SGR. Basic Travel biedt vakantiehuizen aan in de landen Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Nederland. Vanaf 1998 is online boeken met de opzet van hun website mogelijk. De site werkt in de 5 talen van de landen waar zij operationeel zijn, waardoor een internationale klantenkring wordt bereikt. Basic Travel staat garant voor kwaliteit van alle op hun website aangeboden vakantiehuizen. De medewerkers zijn vrijwel altijd daar voor de kwaliteitscontroles en in overleg met de particuliere eigenaren om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het aanbod op niveau blijft.

  Producten en diensten van Basic Travel Vakantiehuizen
  Online wordt door Basic Travel Vakantiehuizen 792 vakantiehuizen aangeboden, verspreid over de vijf landen Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Nederland. Met onder meer het aanbod bestaande uit vakantiehuis aan zee en in bepaalde streken of vakantievilla met privézwembad of een vakantiehuis dicht bij zee. De klant krijgt bij de reservering een persoonlijke inlogcode voor de site, waarmee hij of zij de planning van de vakantiewoning kan bijhouden. Basic Travel Vakantiehuizen zegt voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe woningen met als doel om een zo groot mogelijk aanbod te hebben.

  Complimenten, klachten en tips voor Basic Travel Vakantiehuizen
  Betalingen kunnen via de bekende betaalmethodes. Voor zekerheid van haar klanten is Basic Travel aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit betekent dat de klanten in geval van financieel onvermogen hun betaalde gelden terug krijgen. Reizen geboekt door niet-Nederlandse klanten, vallen ook onder deze SGR-garantie. (SGR lidmaatschapsnummer: 1981). Mocht er tijdens uw verblijf iets voorvallen, dan kunt u een telefoontje plegen of een mailtje sturen naar info@basic-travel.com.
  Basic Travel Vakantiehuizen zegt de basis te leggen voor een geslaagde vakantie. Hebt u dat ook mogen ervaren tijdens uw vakantieverblijf in één van de vijf landen waar zij actief zijn?

  Zijn zij werkelijk kwalitatief in hun aanbod, zoals dat wordt verwoord? Laat ons weten op onze website, Ervarensite.be. U bent zelf ook welkom om reviews van andere huurders te lezen op onze website over Basic Travel Vakantiehuizen mocht u zelf meer willen weten over het bedrijf. Weet u zelf nog heel weinig tot niets over de producten en de dienstverlening van Basic Travel Vakantiehuizen? Doorzoek dan onze verzamelde reviews op de site.

  Red Mijn Vakantie - Camping Fort Oranje

  Basic Travel Vakantiehuizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Basic Travel Vakantiehuizen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Basic Travel Vakantiehuizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Basic Travel Vakantiehuizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Basic Travel Vakantiehuizen actief?

  Basic Travel Vakantiehuizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Basic Travel Vakantiehuizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.