Basic Travel Vakantiehuizen

Alle reviews

Basic Travel Vakantiehuizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Trivago

2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Basic Travel Vakantiehuizen

Het huren van een vakantiewoning doet men natuurlijk het liefst tegen de best te krijgen prijzen. Het loont daarom zeker om de tijd te nemen, even te shoppen tussen verschillende aanbieders en de lastminute aanbiedingen goed in de gaten te houden. Daarnaast is het van belang het juridisch deel niet uit het oog te verliezen. Bent u al op de hoogte van de basiscriteria, waaraan de beschikbare vakantiewoningen dienen te voldoen? Ook al bekend met de verzekeringen, waarop u als huurder van vakantiewoningen in het buitenland recht hebt? ErvaringenSite ging voor u op pad en legde het resultaat vast op haar website. Daarbij is ook Basic Travel Vakantiehuizen geobserveerd. Bekijk hier de reviews van deze en andere bedrijven.

Over Basic Travel Vakantiehuizen
Basic Travel is een reisorganisatie met als hoofdvestiging Nederland. Het is opgericht in 1991 en is lid van de SGR.  Basic Travel biedt vakantiehuizen aan in de landen Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Nederland. Vanaf 1998 is online boeken met de opzet van hun website mogelijk. De site werkt in de 5 talen van de landen waar zij operationeel zijn, waardoor een internationale klantenkring wordt bereikt. Basic Travel staat garant voor kwaliteit van alle op hun website aangeboden vakantiehuizen. De medewerkers zijn vrijwel altijd daar voor de kwaliteitscontroles en in overleg met de particuliere eigenaren om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het aanbod op niveau blijft.

Producten en diensten van Basic Travel Vakantiehuizen
Online wordt door Basic Travel Vakantiehuizen 792 vakantiehuizen aangeboden, verspreid over de vijf landen Frankrijk, Italië, Spanje, België, Duitsland en Nederland. Met onder meer het aanbod bestaande uit vakantiehuis aan zee en in bepaalde streken of vakantievilla met privézwembad of een vakantiehuis dicht bij zee. De klant krijgt bij de reservering een persoonlijke inlogcode voor de site, waarmee hij of zij de planning van de vakantiewoning kan bijhouden. Basic Travel Vakantiehuizen zegt voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe woningen met als doel om een zo groot mogelijk aanbod te hebben.

Complimenten, klachten en tips voor Basic Travel Vakantiehuizen
Betalingen kunnen via de bekende betaalmethodes. Voor zekerheid van haar klanten is Basic Travel aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Dit betekent dat de klanten in geval van financieel onvermogen hun betaalde gelden terug krijgen. Reizen geboekt door niet-Nederlandse klanten, vallen ook onder deze SGR-garantie. (SGR lidmaatschapsnummer: 1981). Mocht er tijdens uw verblijf iets voorvallen, dan kunt u een telefoontje plegen of een mailtje sturen naar info@basic-travel.com.
Basic Travel Vakantiehuizen zegt de basis te leggen voor een geslaagde vakantie. Hebt u dat ook mogen ervaren tijdens uw vakantieverblijf in één van de vijf landen waar zij actief zijn?

Zijn zij werkelijk kwalitatief in hun aanbod, zoals dat wordt verwoord? Laat ons weten op onze website, Ervarensite.be. U bent zelf ook welkom om reviews van andere huurders te lezen op onze website over Basic Travel Vakantiehuizen mocht u zelf meer willen weten over het bedrijf. Weet u zelf nog heel weinig tot niets over de producten en de dienstverlening van Basic Travel Vakantiehuizen? Doorzoek dan onze verzamelde reviews op de site.