Evancy

Alle reviews

Evancy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Trivago
2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Evancy

Reizen was nog nooit zo leuk. Zeker als je kiest om te genieten van de stijlvolle comfort van een Evancy- appartement of woning. Voor het bevorderen van jouw welzijn heeft Evancy appartementen en hotelresidenties. Geniet ook net als andere vakantiegangers van een heerlijke vakantie. Wil je meer weten over de bestemmingen? Dan kun je reviews van andere klanten lezen op onze website.

Over Evancy
Evancy is een online bedrijf dat gloednieuwe appartementen met alle comfort voor een heerlijke vakantie biedt. Dit bedrijf is de exploitant van Twin promotion, een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van bouw en exploitatie van tweede verblijven, toeristische residenties en investeringsvastgoed zoals hotels, parking en seniorenflats. Met meer dan 45 jaar ervaring heeft Twin Promotion zich altijd gefocust op de ontwikkeling, constructie, verkoop en uitbating van vastgoedprojecten in Frankrijk. Het bedrijf focust zich verder op hotels aan de Franse Cote dÁzur (Zuid- Frankrijk) en Opaalkust (Noord- Frankrijk). Klanten kunnen hun vertrouwen in het bedrijf stellen vanwege de jarenlange ervaring en kennis van de Belgische en Franse markt. Verder bestaat het team van het familiebedrijf uit deskundigen die op het gebied van de projecten die het bedrijf uitvoert gespecialiseerd zijn.

Producten en diensten van Evancy
Evancy biedt leuke vakantie plaatsen in Frankrijk. Door gebruik te maken van de verschillende accommodatie mogelijkheden van Evancy, kun je genieten van een prachtig Duinzicht, fietsen, wandelen, een leuke vakantie met kinderen of een bezoek aan Duinkerke. Zo offert het bedrijf meer dan 350 vakantiewoningen verspreid over 9 verschillende woningen. Verder staat een team klaar dat altijd klaar staat voor het helpen bij vragen, ook bestaat de mogelijkheid voor digitale check-in, comfortabele appartementen met stabiele keukens, flexibele verblijfsduur en de mogelijkheid voor een hotelservice. Bij het verblijven in een van de appartementen van Evancy bestaat de mogelijkheid om te koken wat je wilt en wanneer je wilt. De vergaderzalen, catering en activiteiten ruimtes zijn allemaal beschikbaar voor iets grotere groepen.

Evancy heeft verschillende bestemmingen voor elke vakantie. Zo kun je kiezen voor een appartement of een woning bij de Noord- Franse Opaalkust, Franse Riveira, Bray-Dunes Estoile De Mer, Boulogne-Sur-Mer, Hardelot-Equihen, Tresors Dópale, Bray-Dunes Etoile Des Dunes, Bray-DunesnVille Les Margats, Bray-Dunes Villa Les Peupliers, Oye-Plage, Bray- Dunes La Brise Des Dunes en Vence. Op zo een manier heb je bij Evancy een grote keus aan vakantie appartementen om zo de mooiste vakantiemomenten te creëren. Evancy biedt de mogelijkheid om te genieten van de prachtige, ongerepte natuur en de uitgestrekte stranden.

Evancy zorgt verder voor vakanties op Noord Frankrijk en de Franse Riveira. Hier kun je genieten in de zomervakantie. Hiernaast biedt het bedrijf Last minute French Riveira, last minute Opaalkust Noord Frankrijk en Hemelvaartsdag.

Complimenten, klachten en tips voor Evancy
Heb je al gebruik gemaakt van de verschillende bestemmingen die Evancy biedt? Wat is je ervaring tijdens je vakantie? Heb je complimenten, klachten en of tips voor toekomstige vakantiegangers? Wij vinden het goed als je graag die informatie deelt met de rest van de wereld. Laat andere vakantiegangers deze leuke tijden ook meemaken. Op onze website ErvaringenSite kun je gerust een review of beoordeling achterlaten.