ErvaringenSite

  Ervaringen FranceComfort

  Voor een prettige vakantie in Frankrijk dient men ook naast het verblijf te zorgen voor de huur van een auto op dat moment. Wat dacht u van een vakantiewoning nabij goed onderhouden parken, waarbij u heerlijk relax van de natuur mag genieten? Bent u al op de hoogte van de huurvoorwaarden, de prijzen en al het juridische waar u rekening mee moet houden? ErvaringenSite ging voor u op onderzoek uit en bracht een bezoek aan diverse ondernemingen die zich etaleren als te zijn de specialist in het bieden van vakantiewoning. Eén van deze ondernemingen willen wij hier nader belichten en u als lezer zelf in de gelegenheid te stellen en te bepalen met welke van hen u in zee gaat voor die lang geplande vakantie in Frankrijk. Bekijk hier onder meer de reviews van FranceComfort en laat ook uw eigen reactie over France Comfort achter op onze site.

  Over FranceComfort
  FranceComfort, opgericht in 2004, verhuurt en beheertluxewoningen en vakantieparken in Frankrijk. Met als hoofdvestigingen een kantoor in Nederland en in Frankrijk. De coördinatie van het beheer geschiedt vanuit Frankrijk en vanuit Nederland de verhuur en marketing. FranceComfort heeft ruim 10 parken in Midden- en Zuid Frankrijk. De parken liggen in de regio's Poitou-Charentes, Dordogne, Languedoc en Provence. Zij beheren en verhuren vrijwel alle huizen op onze parken.

  Producten en diensten van FranceComfort
  FranceComfort biedt vakantiehuizen aan, voorzien alle gemakken, welke zijn gevestigd in nabijheid van leuke parken. Volgens informatie van de beheerders van FranceComfort zijn het ruime luxe huizen, met een moderne en volledig uitgeruste keuken en stijlvol meubilair. Vakantiewoningen nabij goed onderhouden parken met diverse faciliteiten voor elke leeftijdscategorie. De parken zijn kleinschalig en gesitueerd in dunbevolkte gebieden met ruime afstand tussen de huizen. Ieder huis heeft zijn eigen sanitaire voorzieningen en strikte naleving van de hygiënerichtlijnen is geboden. Naast de verhuur en beheer van luxe woningen en vakantieparken in Frankrijk, biedtFranceComfort ook de mogelijkheid om het beheer en/of de verhuur van vakantieparken geheel of gedeeltelijk te laten verzorgen. Dit, met als doel de werkdruk op vrijwilligers te verlichten en de bezetting en het rendement voor eigenaren te doen toenemen. Zo ontstaat een voor beide partijen aantrekkelijke situatie.

  Complimenten, klachten en tips voor FranceComfort
  FranceComfort hanteert de 100% corona-geld-terug-garantie en biedt de geruststelling aan klanten dat ze gewoon hun vakantie kunnen boeken. Als tijdens de vakantieperiode blijkt dat de reisbestemming code oranje of rood heeft, dan krijgt men het geld terug, binnen 2 weken. Door de lokale aanwezigheid van medewerkers vindt er voortdurend kwaliteitscontrole plaats. Betalen kan online via de diverse betaalmethodes. Klachten en vragen mogen worden gedeponeerd op het e-mailadres: info@francecomfort.com.

  Hebt u al een vakantiehuis van FranceComfort kunnen huren? Wat is uw ervaring met FranceComfort haar luxe vakantiehuizen en haar dienstverlening? Zijn zij strikt in de naleving van de hygiënerichtlijnen? Laat ons uw mening achter op onze website. U bent zelf ook welkom om reviews van andere klanten te lezen op onze site over FranceComfort.

  Nog niet op de hoogte van FranceComfort, haar aanbiedingen en dienstverlening? Dan mag u hier op onze ErvaringenSite de reviews lezen.

  Onze VAKANTIE naar NORMANDIË! | Weekvlog #151 | Wil & Tien

  FranceComfort
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over FranceComfort

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is FranceComfort een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over FranceComfort. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is FranceComfort actief?

  FranceComfort is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van FranceComfort gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.