ErvaringenSite

  Ervaringen Familiehuis Nunspeet

  Het is weer vakantietijd! Waar zou u dit jaar het liefste naartoe willen gaan? Op onze site vind u 127 verschillende bedrijven die u kunnen helpen om van uw vakantie een geslaagd evenement te maken. En wanneer u zelf uw vakantie boekt in plaats van gebruik te maken van een reisbureau kunt u ook veel geld besparen. Nadeel is uiteraard dat u niemand aansprakelijk kunt stellen als uw boeking onverhoopt verkeerd geregistreerd wordt of de geboekte vakantie tegenvalt. Daarom is het altijd goed reviews te lezen. Wilt u weten wat anderen van het vakantiepark Familiehuis Nunspeet vinden? Kijk verder en lees de meningen van anderen, of laat zelf uw review achter over dit vakantiepark in Nederland.

  Over Vakantiepark Familiehuis Nunspeet
  Het vakantiepark Familiehuis Nunspeet is gelegen net buiten Nunspeet en ligt direct aan het Veluwemeer, een van de vele natuurparken in Nederland. De meeste accommodaties op dit vakantiepark zijn nog niet zo heel lang geleden helemaal vernieuwd en het hele park is in een uitstekende staat onderhouden. De vakantiehuisjes zijn geschikt voor korte of langere vakanties. De huisjes bieden accommodatie voor 4 tot 8 personen en voor grotere groepen is er een groepsaccommodatie beschikbaar, met de naam De Driemaster. Uiteraard zijn er ook huisjes die geschikt zijn voor minder validen gasten en er is een speciaal gedeelte van het park geschikt gemaakt voor gasten die graag hun huisdier mee willen nemen op vakantie. Er is een speciaal hondenveldje waar onze viervoeters hun behoeften kunnen doen. Het park is het gehele jaar door geopend. Het park ligt ook vlak bij de Hierdense heide, het bos en verschillende zandverstuivingen.

  Producten en diensten van vakantiepark Familiehuis Nunspeet
  Op het terrein van het vakantiepark zijn verschillende faciliteiten aanwezig. Er is een fietsenwinkel met een uitgebreid assortiment aan fietsen zoals bakfiets, fiets karretjes voor de kleinsten of de hond, elektrische fietsen, tandems, bakfietsen, mountainbikes enzovoort. In de omgeving van het vakantiepark zijn verschillende fietsroutes die de fietser door en langs de verschillende natuurgebieden leidden. Er zijn 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s op het terrein aanwezig, er is een strandje, een wasserette, gratis Wifi, een animatieteam, jeu de boule baan, een voetbalveld en er kan gebeachvolleybald worden. In de overdekte gemeenschappelijke ruimte staat een tafeltennis tafel, een biljarttafel en een tafelvoetbalspel. Bij het water kunnen verschillende roeibootjes, motorbootjes en zeilbootjes gehuurd worden. Verder zijn er nog sup boarden en kano’s te huur en is het mogelijk om een windsurf les te nemen. Er is geen supermarkt op het terrein aanwezig, maar het dorp Nunspeet ligt op 10 minuten lopen. Op het park is wel een broodjesservice en een snackbar aanwezig.

  Complimenten, Klachten en Tips over Familiehuis Nunspeet
  Uw review is altijd welkom. Wij hopen dat u ook mee wilt werken aan het creëren van een platform voor en door consumenten. Heeft u ervaring met Familiehuis Nunspeet. Wanneer was u daar op vakantie? Wat vond u van de accommodatie, de geboden faciliteiten en de omgeving? Uw review kan anderen bijstaan bij het nemen van de beslissing over de vakantiebestemming.

  WIJ ZIJN SAMEN OP VAKANTIE!

  Familiehuis Nunspeet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Familiehuis Nunspeet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Familiehuis Nunspeet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Familiehuis Nunspeet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Familiehuis Nunspeet actief?

  Familiehuis Nunspeet is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Familiehuis Nunspeet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.