ErvaringenSite

  Ervaringen Fletcher

  Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Het is goed om te weten, dat Fletcher.be een keten van hotels is en dus onder de hotel aanbieders van dit land valt. Het is een plek waar je op vakantie kunt gaan en ook een plek waar je natuurlijk om andere redenen naartoe kunt gaan. Wanneer je nog geen ervaring hebt met Fletcher.be dan is het goed om hun website te bezoeken en ook om de reviews en beoordelingen te lezen op onze site ErvaringenSite. Het is goed om te zien wat anderen van dit bedrijf vinden. Het is ook goed om juist je review of beoordeling over hun achter te laten op onze website ErvaringenSite. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de mogelijkheden.

  Over Fletcher.be

  Fletcher.be behoort tot de Fletcher Hotels. Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van deze mooie hotels. Alle hotels van Fletcher.be liggen op een unieke en mooie locatie in België. Het kan hier gaan om de heuvels van Limburg of de binnensteden van een historische stad.

  Ontspannen en genieten staat centraal bij de Fletcher.be hotels. Ieder hotel heeft een uitstekend restaurant met culinaire specialiteiten waar je van kunt genieten. De overige faciliteiten, waaronder een lounge of een bar en soms ook een sauna en solarium helpen hier ook bij om de gasten te laten ontspannen.
  Lekker wandelen en fietsen kun je vaak ook bij de verschillende Fletcher hotels. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal kan. Het is natuurlijk heerlijk om een mooie route te wandelen of om een fietstocht te gaan fietsen. Het is mogelijk om bij de recepties van de hotels een mooie route te krijgen.
  Feesten en partijen kun je ook bij hun houden. Het is goed om te ontdekken welke verschillende mogelijkheden er zijn om een mooie tijd te hebben en om jezelf goed te kunnen ontspannen in de Fletcher.be hotels. Alles zal goed overlegd worden en tot in de puntjes verzorgd worden. Het maakt niet uit of het om een barbecue gaat, een huwelijksfeest of een diner.

  Natuurlijk is er ook volop zakelijk gemak voor de zakelijke bezoeker bij de Fletcher hotels. Het is mogelijk om er een receptie te houden, een brunch, lunch of diner en natuurlijk ook een vergadering of andere zakelijke bijeenkomst. De hotels beschikken over draadloos internet en ook over de juiste vergaderapparatuur. Kies voor een vergader arrangement op maat!

  Lekker online boeken met de zekerheid van de laagste prijs, is ook voor velen een reden om naar de Fletcher.be hotels te gaan. Je weet dat je nooit teveel betaald en je kunt gemakkelijk online betalen.

  FLETCHER - Forever

  Diensten van fletcher.be

  De Fletcher.be hotels bieden veel voor veel mensen. Zo kun je er terecht voor een weekendje weg. Ook is het mogelijk om een midweek te boeken. Daarnaast kun je er ook naartoe gaan om er eens lekker uit eten te gaan. Natuurlijk kun je op tal van andere manieren genieten van de Fletcher.be hotels. Voor de zakelijke klant zijn er ook vele mogelijkheden om gebruik te maken van hun goede diensten.

  Klachten, tips en complimenten over fletcher.be

  Ben je ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit bij het betreffende hotel te melden. Doe dit bij de receptie en anders per mail of per post. Het is zo mogelijk voor het hotel om haar dienstverlening te verhogen en om een mogelijke nare smaak bij u weg te halen. Wel zo fijn!

  Heb jij ervaring met fletcher.be

  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. ErvaringenSite helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

  Heeft u wel eens overnacht in één van de fletchers hotels? Wat was uw ervaringen? Lees reviews en bekijk of het een goed idee is om hier te boeken!

  Fletcher
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Keukenhofarrangement

  Keukenhofarrangement geboekt voor mij en mijn zussen.
  Het was een mooie aanbieding en we hebben er heel veel zin in. Nu al!!

  Door: S,K en L22-08-2016
  Erik | Zoef.com12-07-2016

  Beste Peter. Bedankt voor je review en wat een vervelende situatie omschrijf je hier. Helaas kan ik via deze site niet achterhalen welke aanvraag van jouw was om even persoonlijk contact met je op te nemen om jouw feedback mee te nemen en te begrijpen. Zou jij ons willen contacten via 088-3334480 of via info@zoef.com? Wellicht kunnen we je nog een mooie compensatie bieden. Ik wacht je reactie natuurlijk graag af. Mvg ^Erik

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Fletcher Hotels zijn duur maar wel luxe

  Onlangs een weekendje in een Flechter Hotel in de omgeving van Den Haag gezeten. Ik schrok echter wel een beetje van de prijs. Maar je krijgt wel waar voor je geld: wat een luxe! Het personeel is bovendien heel erg vriendelijk. Vanwege de prijs zou ik er niet zo snel weer eens heen gaan, verder alles dik voor elkaar!

  Door: Rob W.18-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Fletcher

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fletcher een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Fletcher. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fletcher actief?

  Fletcher is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fletcher gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.