ErvaringenSite

  Ervaringen Omio (voorheen GoEuro)

  Het kan heel lastig zijn om zelf het halve internet af te speuren voor de goedkoopste vliegtickets of busreizen. Daarom heeft Omio deze allemaal voor je op een rijtje gezet. Maar zullen zijn nou echt wel de goedkoopste tickets verzorgen? Zul je niet het risico lopen de dag erna een nog goedkopere deal tegen te komen? Zal het echt zo makkelijk zijn om een enkele reis of retour te boeken via hun website? Zullen de kaartjes wel op tijd aankomen of komen ze pas binnen als je allang had moeten vertrekken? En hoe zal Omio klantenservice omgaan met vragen of klachten van hun klanten? Hierop kunnen alleen reizigers die al eens een reis via Omio hebben geboekt antwoord geven. Lees hun reviews om te ontdekken of zij echt zo betrouwbaar zijn als ze eruit zien. Hun meningen, beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je een aardig beeld van Omio geven voor je er wat tickets boekt.

  Over Omio

  Omio is een bedrijf dat vliegtickets en andere reisproducten verkoopt. Je kunt kaartjes kopen voor de trein of de bus en daarmee door heel Europa reizen. Populaire treinroutes zijn bijvoorbeeld Rotterdam-Amsterdam, Arnhem-Nijmegen, Zwolle-Emmen, Amsterdam-Parijs, Roosendaal-Antwerpen, Amsterdam-Berlijn, Harlingen-Leeuwarden en Rotterdam-Brussel. Ook zijn er veel populaire busroutes zoals Eindhoven-Parijs, Amsterdam-Gent, Gerona-Barcelona, Malaga-Grenada, Amsterdam-Londen, Amsterdam-Frankfurt en nog vele anderen. Maar ze bieden ook vliegtickets aan naar verschillende bestemmingen. Naar een verre bestemming kan dit soms sneller zijn. Er zijn vlucht3en naar Eindhoven, Milaan, Stokholm, Ibiza, Valencia, Rome, Parijs, Nice, Faro enzovoort. Omio werkt samen met verschillende nationale en internationale vervoersbedrijven. Zo hebben ze een samenwerkingsverband met easyJet, Flixbux, DB en SNCF. Je kunt dus eigenlijk via de aanbiedingen van Omio door heel Europa toeren. Of je nou een stedentrip wilt maken of liever de meer landelijke gebieden bezoekt om daar van de natuur te genieten, Omio kan je er in ieder geval naartoe brengen. Jij kunt dan zelf bepalen wat je op je bestemming hoeft te doen. Vergeet alleen niet je overnachting te regelen, want dat doet Omio dan weer niet voor je.


  Omio laat zien hoe hun website werkt.

  Diensten van Omio

  Je kunt via de website van Omio heel gemakkelijk een vlucht, treinreis of busreis boeken. Ze willen graag weten van welk station je vertrekt en wat je eindbestemming gaat zijn. Dit kan een plaats, vluchthaven of station zijn. Ook moeten ze natuurlijk weten op welke datum je wilt reizen. Ook het aantal personen dat met je meegaat is van belang. Daarna zullen ze je laten zien wat de mogelijkheden zijn. Je kunt kiezen voor een enkele reis, maar als je al weet op welke datum je terugreist is het soms makkelijker en goedkoper om een retour te boeken. Verder is er nog een Omio klantenservice die je bijstaat als er een probleem optreedt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Omio

  Natuurlijk willen wij graag weten hoe jouw ervaring met Omio is verlopen. Was het echt zo makkelijk om tickets te bestellen via hun website? Waren de tickets wel geldig? En wat deed de klantenservice van Omio toen je ze om hulp vroeg? Schrijf je eigen Omio review en laat ons weten wat jouw mening over Omio is.

  Omio (voorheen GoEuro)
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  4.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Busticket Omio

  Afgelopen zaterdag zit mijn zoon te wachten aan Londen Victoria Coach Station op de bus naar Brussel. Hij is op tijd en zit aan het aangegeven gate 16 te wachten. De bus komt niet opdagen. Geen enkele communicatie. Iets na 22u verandert de boodschap aan zijn Gate van 'gate 16 Londen- Brussels' naar 'gate 16 Londen - Bristol'. Hij informeert bij andere reizigers en buschauffeurs, niemand kan hem helpen. De informatie kiosk is toe. Gezien het geen optie is de nacht door te brengen op straat, zit niets anders op dan terug te gaan van waar hij kwam met de trein om de dag nadien hetzelfde traject opnieuw te doen. Extra kosten: 105,24€. Op dit moment reeds drie keer getracht in contact te komen (via FB, en eigen contactformulier op hun site). Geen enkele reactie. Slechte klantenservice.

  Door: Ineke Custers06-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Omio (voorheen GoEuro)

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Omio (voorheen GoEuro) een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Omio (voorheen GoEuro). Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Omio (voorheen GoEuro) actief?

  Omio (voorheen GoEuro) is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Omio (voorheen GoEuro) gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.