ErvaringenSite

  Ervaringen GoEuro

  Wil je reizen met bus, trein of vliegtuig en weet je niet waar je de beste tickets kunt bestellen? Maak dan gebruik van de reviews die klanten op onze website gepubliceerd hebben. In die reviews gaan zij in op wat de diverse websites te bieden hebben en hoe makkelijk ze werken. Op die manier kom je erachter of de sites die de goedkoopste tickets hebben ook echt de beste zijn of dat er toch nog extra kosten aan verbonden zijn. Het zoeken naar goedkope en goede vervoersbewijzen wordt je op deze manier extra makkelijk gemaakt. We hopen dat de informatie die we je bieden ertoe bijdraagt dat je een prettige en goede reis zult hebben.

  Over GoEuro

  Toen Naren Shaam met zijn rugzak in 2010 een lange reis door Europa maakte merkte hij dat het niet eenvoudig was om goedkope tickets voor het openbaar vervoer te vinden. Hij zag een kans voor een website die multimodale reisoplossingen aan kon bieden en verhuisde naar Berlijn om zijn idee te verwezenlijken. Zo begon GoEuro met een klein team van mensen dat inmiddels is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met 300 medewerkers die in kantoren in Praag, Beijing, Londen en New York werken. Omdat er steeds meer vervoer buiten Europa op de site geboden werd is uiteindelijk besloten om de naam te wijzigen in Omio. De site beschikt over een uitgebreid helpcentrum voor klanten die moeite hebben met het gebruik ervan. Met het contactformulier kun je contact opnemen met het bedrijf als je er zelf niet uitkomt.

  SAMEN NAAR IBIZA! | VAKANTIE VLOG

  De producten van GoEuro/Omio

  Via de site van GoEuro/Omio kun je wereldwijd tickets boeken voor ferries, vluchten, bussen en treinen. Door gebruik te maken van de zoekfunctie krijg je de mogelijkheden hoe je kunt reizen te zien en je krijgt suggesties voor accommodaties ter plaatse voorgeschoteld. Je kunt een ticket direct boeken en betalen met je creditcard of PayPal. Na betaling ontvang je het ticket per e-mail zodat je het op je mobiele telefoon of tablet kunt laten zien zonder het te hoeven printen. Als je vaker van GoEuro gebruik gaat maken dan kun je eventueel de app voor Android of Apple op je telefoon downloaden. De site werkt samen met grote nationale vervoersmaatschappijen zoals Trenitalia, SNCF, Amtrak en Via Rail Canada om klanten zo goed mogelijke tarieven te kunnen bieden.

  Reviews over GoEuro

  Heb je al gebruik gemaakt van deze site om te kunnen reizen? Dan hopen we dat je een paar minuten de tijd wilt nemen om andere consumenten over jouw ervaring te vertellen. Dit kun je heel eenvoudig doen door een beoordeling over GoEuro/Omio op onze website te posten. Vraag je je nu af waarom je dat zou doen? Omdat je op deze manier klanten de kans geeft meer te weten te komen over de manier waarop GoEuro werkt en met haar klanten omgaat. Als je zelf regelmatig reviews leest dan weet je dat die van jou eigenlijk niet mag ontbreken. Beschrijf in jouw review in eigen woorden hoe jij de kwaliteit en klantvriendelijkheid van de site ervaren hebt om het anderen een stukje makkelijker te maken.

  GoEuro
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over GoEuro

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is GoEuro een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over GoEuro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is GoEuro actief?

  GoEuro is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van GoEuro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.