ErvaringenSite

  Ervaringen Bookaway

  Ben je op zoek naar een bedrijf dat op internationaal niveau online tickets voor vervoer over land verkoopt? Dan zou het aanbod van de Bookaway group misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je een bijdrage zou willen leveren aan deze pagina met Bookaway reviews. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten en hen helpen beslissen of het aanbod van deze organisatie zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. En omdat elke review over Bookaway sowieso op deze pagina gepubliceerd wordt, maakt het helemaal niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

  Over Bookaway

  Bookaway werd opgericht in 2016, toen een reiziger op huwelijksreis was in de Filipijnen en van Manilla naar Banaue wilde om er de prachtige rijstterrassen te zien. Deze persoon kon echter geen beschikbare buskaartjes vinden, en moest twee dagen wachten tot de volgende beschikbare kaartjes konden worden gekocht. Hier zag het idee van Bookaway het levenslicht: een eenvoudigere manier om vervoer over land te boeken. Volgens het bedrijf zelf is het ideaal voor een nieuwe generatie reizigers die verwacht dat alles slechts een tikje op het scherm verwijderd is, inclusief bus-, ferry- en treintickets naar 's werelds beste locaties. De reizigers van vandaag zouden de wereld met vertrouwen willen verkennen. Taalbarrières, lokale valuta en angst voor het onbekende kan reizen echter vaak stressvol maken. In deze context zou Bookaway kunnen zorgen voor de klok rond ondersteuning en accurate informatie.

  VAKANTIE VLOG KRETA 1 #217 || KIYA

  Producten en diensten van Bookaway

  Op de homepage van Bookaway kun je makkelijk je begin- en eindbestemming, de gewenste datum en het aantal personen invoeren om je gewenste tickets te kunnen boeken. Verder kun je bovenaan klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Blog, Hulpcentrum en Mijn Boekingen. Heb je nog geen account bij Bookaway? Ook dat kan je via de website aanmaken. Daarnaast kun je meer lezen over de populairste routes die deze organisatie aanbiedt, zoals van Yangon naar Bagan of van Bangkok naar Chiang Mai, de populairste bestemmingen en de mobiele applicatie die in de App Store en Google Play beschikbaar is. Volgens de informatie op de website kun je rekenen op online reserveren bij lokale operators en de klok rond assistentie.

  Complimenten, klachten en tips voor Bookaway

  Heb je in een ver of recent verleden al eens een beroep gedaan op de diensten van deze onderneming? Grijp dan snel de kans om op deze pagina een informatieve Bookaway Now Travel review te schrijven. Zo kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de dienstverlening van dit bedrijf, wat jouw ervaring met de mobiele applicatie is en of de communicatie met de klantenservice vlot verloopt indien nodig. Wij kijken alvast uit naar jouw persoonlijk verslag. Wil je graag weten wat mensen over andere bedrijven schrijven? Dan hoef je alleen maar even hier te klikken!

  Bookaway
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bookaway

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bookaway een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Bookaway. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bookaway actief?

  Bookaway is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bookaway gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.