47% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
Lana
Ik was echt onder de indruk van hoe vlot en snel mijn boeking werd afgehandeld en ik kreeg alle info die ik nodig had zonder problemen. Toen ik per ongeluk de verkeerde datum had geboekt, was het t...Lees verder
R
R. Massart
Ik was echt teleurgesteld toen ik wilde bestellen en ineens schoot de prijs omhoog in de laatste stap van het proces. De website leek niet echt betrouwbaar en de prijzen waren onvoorspelbaar. Ik zo...Lees verder
M
Maëlle Herman
Ik had zo'n goede ervaring met het boeken van mijn reis! De website was echt makkelijk te gebruiken en de klantenservice was super responsief en behulpzaam. Echt bedankt!Lees verder
M
malak
Mijn reis naar Costa Rica was echt ellendig! Ik had een shuttle geboekt via dat bedrijf, maar ze zijn gewoonweg niet komen opdagen. Ik heb verschillende e-mails gestuurd, maar nooit een antwoord ge...Lees verder
D
Dupont
Ik heb al een paar keer de bus genomen in Thailand en ik moet zeggen dat ik echt blij ben met de service. Telkens als ik een vraag had en ik die per e-mail stelde, kreeg ik heel snel en vriendelijk...Lees verder

Reviews (19)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vlotte service

  Ik was echt onder de indruk van hoe vlot en snel mijn boeking werd afgehandeld en ik kreeg alle info die ik nodig had zonder problemen. Toen ik per ongeluk de verkeerde datum had geboekt, was het team super behulpzaam en ze hebben me meteen geholpen om het recht te zetten. De efficiëntie en vriendelijkheid van het personeel wordt echt gewaardeerd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop met plotselinge prijsverhoging

  Ik was echt teleurgesteld toen ik wilde bestellen en ineens schoot de prijs omhoog in de laatste stap van het proces. De website leek niet echt betrouwbaar en de prijzen waren onvoorspelbaar. Ik zou deze dienst niet aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldige ervaring

  Ik had zo'n goede ervaring met het boeken van mijn reis! De website was echt makkelijk te gebruiken en de klantenservice was super responsief en behulpzaam. Echt bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn reis naar Costa Rica

  Mijn reis naar Costa Rica was echt ellendig! Ik had een shuttle geboekt via dat bedrijf, maar ze zijn gewoonweg niet komen opdagen. Ik heb verschillende e-mails gestuurd, maar nooit een antwoord gekregen. Echt belachelijk, niet te geloven!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Recent gebruik van busdiensten in Thailand

  Ik heb al een paar keer de bus genomen in Thailand en ik moet zeggen dat ik echt blij ben met de service. Telkens als ik een vraag had en ik die per e-mail stelde, kreeg ik heel snel en vriendelijk antwoord. De communicatie verliep heel vlot en professioneel. Echt super!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mee terug tickets gekocht

  Ik heb weer tickets gekocht maar ze hebben ze te laat gestuurd. Gelukkig hebben ze het probleem goed opgelost en heb ik mijn tickets ontvangen voor vertrek. Ik zou aanraden om ze op tijd te versturen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van bus tickets

  We hebben via de website verschillende bus tickets geboekt, maar het ging drie keer mis. De vertreklocatie in Huaraz bleek niet het hoofdkantoor van het bedrijf te zijn, de echte vertreklocatie was ergens anders. Toen we tickets boekten van Chivay naar Puno, bleek de busmaatschappij niet te bestaan. En tot slot boekten we tickets van Cusco naar Ollantaytambo, maar het was een collectivo (de bus vertrekt wanneer hij vol zit), dus kwam hij niet op tijd.<br><br>Maar toch moeten we de klantenservice prijzen, want ze reageerden heel snel, vonden een oplossing en bleven in contact met ons.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Droomtransport geboekt

  Onlangs heb ik een rit geboekt van Hanoi naar Sapa met een limousine. Jammer genoeg was het helemaal niet zo'n fijne reis. Ik heb rugpijn en had specifiek gevraagd om niet achterin te zitten, maar toch kreeg ik de achterste zetels waar mijn knieën tegen de vorige zetel gedrukt werden en de leuning tegen mijn borst zat. Bovendien hebben ze ons een 10% toeslag aangerekend omdat we last-minute van hotel moesten veranderen naar een hotel slechts 500 meter verderop. De communicatie met het bedrijf verliep erg moeizaam en ze namen geen enkele verantwoordelijkheid voor de problemen die tijdens de reis ontstonden. Het leek alsof hun enige doel was om geld van mijn rekening te halen. Alles bij elkaar genomen was het een teleurstellende ervaring waar ik liever niet opnieuw mee geconfronteerd wil worden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ferry tickets in Kroatië

  Hoewel alles uitverkocht was, zijn we er toch in geslaagd om dankzij de service nog tickets te boeken voor de veerboot in Kroatië. De tickets waren iets duurder dan we hadden verwacht, maar het belangrijkste was dat we toch nog konden gaan. We kenden de website niet, dus hebben we twee keer vragen gesteld via de chat en die werden telkens snel en correct beantwoord. Het was fijn om zo goed geholpen te worden en uiteindelijk toch op onze bestemming te geraken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ervaring met ferry + bus reis

  Mijn ervaring met Bookaway was echt rampzalig. We hadden een ferry + bus reis geboekt van Holbox naar Playa del Carmen in Mexico. Helaas was er vertraging met de ferry door een groep dolfijnen, waardoor we 20 minuten te laat waren. Toen we eindelijk bij de bus aankwamen, was deze al vertrokken zonder ons. Omdat je bij Bookaway alles in één keer boekt, wist de buschauffeur dat we van de ferry kwamen, maar toch zijn ze zonder enige moeite vertrokken. Ze boden geen enkele oplossing en lieten ons met onze 1-jarige dochter achter op straat. Zelfs nadat we een klacht hadden ingediend bij het Bookaway kantoor, kregen we geen geld terug of enige vorm van compensatie voor de dure taxi die we moesten nemen. Verschrikkelijk bedrijf en ik zou het niemand aanraden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reservering blijft hangen

  Mijn ervaring met het boeken van tickets was echt niet goed. Na het boeken bleef mijn reservering maar op 'pending' staan en volgens de website zou het binnen 24 uur bevestigd worden. Maar een week later heb ik nog steeds niets gehoord. Ik heb al drie keer een contactformulier ingevuld, maar heb nog geen enkele reactie ontvangen. Mijn geld is al van mijn rekening gehaald, maar ik heb nog steeds geen tickets. Het lijkt onmogelijk om op een andere manier contact op te nemen met dit bedrijf, dus ik kan alleen maar hopen en afwachten of mijn tickets nog zullen komen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reservering busreis Vietnam

  Toen we onze busreis in Vietnam geboekt hadden met Bookaway, hadden we hoge verwachtingen na het lezen van alle positieve recensies. Spijtig genoeg werden we van een perfecte bus naar een echt rampzalige bus gestuurd. De voorruit had barsten, de binnenkant was vuil en de buschauffeurs waren onbeleefd en onprofessioneel. Ze schreeuwden naar ons, iets wat we nog nooit eerder hadden meegemaakt in Vietnam. Niemand sprak Engels, wat nogal onhandig was. Bovendien beloofde de website dat een shuttlebus ons naar het hotel zou brengen, maar hiervoor moesten we extra betalen. Het was echt teleurstellend en het liet een slechte nasmaak achter.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eenvoudig en efficiënt

  De service die ik kreeg was echt top. Mijn probleem werd serieus genomen en er werd meteen een oplossing geboden. Ik voelde me echt gehoord en gewaardeerd als klant. Het was een fijne ervaring en ik ben heel tevreden met hoe alles is afgehandeld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop in Bogota

  Ik had weken geleden een taxi geboekt in Colombia via de website en kreeg zelfs een bevestiging van de rit. Maar tot mijn verbazing werd de rit op het laatste moment geannuleerd door Bookaway. Ik nam contact op met het taxibedrijf en zij begrepen ook niet waarom de boeking was geannuleerd. Echt teleurgesteld en zal hier niet meer boeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bustickets Bangkok

  Ik had bustickets geboekt via Bookaway voor een reis naar Bangkok. Spijtig genoeg hebben we de tickets niet ontvangen, hoewel we al hadden betaald. We hebben verschillende keren geprobeerd contact op te nemen, maar kregen geen reactie. Uiteindelijk moesten we via een andere organisatie nieuwe tickets kopen, dus hebben we dubbel betaald. Het gebrek aan communicatie en de onbereikbaarheid van Bookaway hebben ons teleurgesteld, dus ik zou niet aanraden om via hen te boeken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betaling zonder ontvangst van tickets

  Ik heb al betaald voor mijn tickets, maar ik heb ze nog steeds niet ontvangen. Ik heb verschillende e-mails gestuurd maar geen reactie gekregen. Uiteindelijk heb ik het aankoopbedrag betwist bij Worldline met alle bewijsmateriaal erbij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle aankoop

  Ik was op zoek naar een ticket om van A naar B te reizen en vond al snel wat ik zocht op de website. Na een paar klikken was mijn ticket gekocht en kon ik direct vertrekken. De chauffeur was professioneel en bracht me snel en veilig naar mijn bestemming. In slechts 3 uur was ik van Bangkok in Hua Hin, precies op tijd voor mijn afspraak daar. Ik was onder de indruk van de service en snelheid van de boeking en de reis zelf.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanrader voor voordelige prijzen en uitstekende service

  Ik ben super blij met hoe vlot alles is verlopen met dit boekingsplatform. Ik kende hen helemaal niet voordat ik mijn reis naar Thailand boekte, maar ik ben echt blij dat ik ze heb ontdekt. De prijzen waren echt de beste die ik kon vinden en de service was gewoon top. De website is ook echt handig en het hele proces verliep zonder problemen, van het boeken tot het ontvangen van mijn tickets. Ik zal zeker terugkomen naar dit platform voor mijn volgende reis.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afspraak geboekt vanaf Phuket Airport naar Krabi

  Ik had een afspraak geboekt vanaf de luchthaven van Phuket naar Krabi, maar er kwam niemand opdagen. Het telefoonnummer werkte niet en de chat was ook niet beschikbaar. Zo'n teleurstelling! Ik raad dit echt niet aan!


Anderen bekeken ook