Suntransfers

Alle reviews

Suntransfers

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Topic Travel merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Topic Travel

4 reviews

Als u op Google zoekt naar vakantiehuizen of bungalows, is het aanbod zo groot dat u eigenlijk niet meer weet waar u kijken moet. Daarnaast is het ...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Golfreizen.nu

2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Suntransfers

Ga jij binnenkort lekker op vakantie naar het buitenland? Heb je je vlucht en accommodatie al geboekt, maar weet je nog niet hoe je van het vliegveld naar je accommodatie komt? Wellicht is Suntransfers dan wel een interessante partij voor jou! Dit bedrijf kan jou namelijk helpen met het vinden van een geschikte privétransfer of gedeelde shuttle bus vanaf jouw gekozen luchthaven/station/haven naar jouw geboekte accommodatie. Op deze webshop kun je vervoer vinden vanaf ruim 500 luchthavens, stations en havens wereldwijd. Maar hoe weet je nou of dit bedrijf betrouwbaar is? En wat je van de klantenservice van het bedrijf kunt verwachten? Geen probleem! Hier op ErvaringenSite hebben wij reviews en beoordelingen over het bedrijf voor jou op een rijtje gezet, zodat jij een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Heb jij zelf al wel eens een taxi of shuttle bus bij Suntransfers geboekt? Vergeet dan niet om jouw ervaring met dit bedrijf met ons te delen.

Over Suntransfers
Suntransfers is in 2008 opgericht door Rob Gill en is daarna snel uitgegroeid tot Europa's favoriete particuliere luchthaventransferbedrijf. Vandaag de dag kun je bij Suntransfers kiezen uit een groot aanbod aan diensten en bestemmingen.Van VIP stadstransfers tot aan goedkope vakantietaxi's. Het bedrijf geeft op haar website aan dat de tevredenheid van haar klanten de hoogste prioriteit blijft.

Daarnaast hecht het bedrijf veel waarde aan het milieu. Zo zijn ze altijd op zoek naar nieuwe manieren om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruikmaken van elektrische voertuigen en het samenwerken met lokale bedrijven zoals Energi Solar om hun klantenservicekantoor in Torroella de Montgrí Spanje, van stroom te voorzien. 

Het team van Suntransfers bestaat uit de afdelingen klantenservice, contracting, verkoop & marketing, boekhouding & financiering, personeelszaken, engineering en senior management. 

De diensten van Suntransfers
Je kunt gemakkelijk privétransfers en/of gedeelde shuttle reizen vinden door op de hoofdpagina van Suntransfers het vliegveld waar je aankomt en je gewenste eindbestemming in te vullen. Vervolgens vul je in op welke datum en tijdstip je vlucht aankomt en voor hoeveel personen je een transfer wenst te boeken. Dan zul je een overzicht te zien krijgen met beschikbare transfers. Dit kunnen bijvoorbeeld (afhankelijk van jouw wensen en het aantal personen) een express-shuttle, een taxi, een busje of een grote bus zijn. 

Heb jij een vraag voor het bedrijf? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina/het helpcentrum op de website raadplegen. Staat het antwoord op je vraag niet op deze pagina? Neem dan contact op met de klantenservice van Suntransfers door het contactformulier op de website in te vullen of te bellen naar +31 (0)20 8084780. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de live chatfunctie op de website. Vergeet ook niet om de social media kanalen van het bedrijf op Facebook en Twitter te volgen. 

Klachten, Complimenten en Tips voor Suntransfers
Heb jij de transfer service van Suntransfers zelf wel eens uitgeprobeerd? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw ervaring met het bedrijf! Wat is jouw mening over de de diensten, de klantenservice en het bedrijf in het algemeen? En zou jij opnieuw een shuttle busje bij Suntransfers boeken? Laat het ons en andere reisliefhebbers weten en help ze zo om uiteindelijk de juiste keuze te maken.