Suntransfers Reviews

: 11
82% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

T
T. Jacob
Ik was echt content met de service van het transferbedrijf. In juli/augustus 2023 hebben we een transfer van en naar de luchthaven van Gerona naar een badplaats aan de Costa geboekt. Alles was makk...Lees verder
E
ella
De rit van de luchthaven van Pula naar Camping Lanterna Premium Resort verliep echt vlot en snel. Bij aankomst stond de chauffeur ons al op te wachten met een bordje met onze naam erop en een grote...Lees verder
C
Célia
Ik kreeg een heel gedetailleerde e-mail over de transfer, zo handig! Het was supermakkelijk om de transfer op de luchthaven te vinden en we hoefden niet lang te wachten (ongeveer 40 minuten). Ook v...Lees verder
M
Marie Dierckx
Toen ik voor de eerste keer een transfer boekte, was ik echt aangenaam verrast door hoe goed de service was. Toen we op de luchthaven aankwamen, stond er al iemand op ons te wachten, wat meteen een...Lees verder
L
Lowie
Echt? We wouden gewoon een kleine minivan en kregen een hele bus met een aanhanger erbij! Het was een beetje overdreven, maar eigenlijk best grappig. Gelukkig was de chauffeur super en was hij zelf...Lees verder

Reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Transfer van en naar Gerona airport

  Ik was echt content met de service van het transferbedrijf. In juli/augustus 2023 hebben we een transfer van en naar de luchthaven van Gerona naar een badplaats aan de Costa geboekt. Alles was makkelijk van thuis uit georganiseerd en betaald. De prijs was ook heel redelijk, vergelijkbaar met andere aanbieders. We waren met 6 personen en hadden een privé busje tot onze beschikking. Toen we op de luchthaven aankwamen moesten we even wachten op onze bagage, maar de chauffeur bleef rustig wachten. Hij hielp ons met het inladen van onze koffers en bracht ons veilig en comfortabel naar de deur van ons hotel. Het was hetzelfde bij de terugreis, de chauffeur was keurig op tijd. De bus was proper en goed onderhouden. Ik zou zeker opnieuw van deze transferdienst gebruikmaken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pula Airport to Camping Lanterna Premium Resort transfer

  De rit van de luchthaven van Pula naar Camping Lanterna Premium Resort verliep echt vlot en snel. Bij aankomst stond de chauffeur ons al op te wachten met een bordje met onze naam erop en een grote glimlach, zo hartelijk! Toen we vertrokken, kregen we zelfs een berichtje van het bedrijf om het ophaalmoment aan te passen vanwege de drukte op de weg, heel attent van hen. De chauffeur was weer op tijd op de afgesproken plek om ons op te halen. Alles was supergoed geregeld en de service was top. Echt een aanrader voor anderen, ik ben helemaal tevreden over deze transfer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Transfer van de luchthaven naar hotel

  Ik kreeg een heel gedetailleerde e-mail over de transfer, zo handig! Het was supermakkelijk om de transfer op de luchthaven te vinden en we hoefden niet lang te wachten (ongeveer 40 minuten). Ook voor de terugreis kreeg ik alle info via e-mail, zelfs een live-tracker van de transfer. Alles was perfect op tijd. De service was geweldig en betaalbaar, dus ik zal zeker weer boeken in de toekomst. Het enige minpuntje was dat de transfer van Girona Airport naar Lloret de Mar op de heenweg bijna 2 uur duurde, maar gezien de prijs en afstand is dat begrijpelijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking van een transfer op Kreta

  Toen ik voor de eerste keer een transfer boekte, was ik echt aangenaam verrast door hoe goed de service was. Toen we op de luchthaven aankwamen, stond er al iemand op ons te wachten, wat meteen een supergoede start was van onze vakantie. De taxi was mooi en de chauffeur was echt vriendelijk, waardoor de rit extra aangenaam was. Bij ons vertrek verliep alles ook super vlot. De taxi was op tijd en de chauffeur was opnieuw heel vriendelijk en behulpzaam. Volgend jaar boek ik zeker weer een transfer bij dit bedrijf!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking van een privé shuttle voor 3 personen

  Echt? We wouden gewoon een kleine minivan en kregen een hele bus met een aanhanger erbij! Het was een beetje overdreven, maar eigenlijk best grappig. Gelukkig was de chauffeur super en was hij zelfs te vroeg.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Transfer Faro - Albufeira (retour)

  Mijn ervaring met de transfer was echt top. De chauffeur stond klaar met een bordje met mijn naam erop en hielp me erg goed met mijn bagage. De minibus was proper en ruim, en de chauffeur was vriendelijk en sprak goed Engels. Bij de terugreis was diezelfde chauffeur ook weer mooi op tijd. Al bij al was het een fijne ervaring en de volgende keer kiezen we zeker weer voor deze service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangename en efficiënte transfer

  De rit van en naar de luchthaven van Girona in Spanje naar Blanes was super fijn! De chauffeurs waren heel vriendelijk, de auto was proper en ruim, en alles was perfect op tijd. Ondanks onze vertraagde vlucht stond de chauffeur klaar met een naambordje. Bij de terugrit was de chauffeur zelfs een half uur te vroeg, maar dat was geen enkel probleem. Echt een aanrader om gebruik te maken van deze service. Zo handig en zorgeloos!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanrader!

  Mijn ervaring met het transportbedrijf was geweldig! Toen ik op de luchthaven aankwam, stond de bus netjes op me te wachten en op de terugreis was de bus precies op tijd bij het hotel. Zowel de chauffeur als de bus waren super vriendelijk en verzorgd, wat zorgde voor een comfortabele reis. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar betrouwbaar en professioneel vervoer!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  chauffeur op tijd

  De SMS met alle info was echt handig. De chauffeur was super vriendelijk en behulpzaam, hij stopte zelfs om water te halen. De terugweg was lekker vlot en op tijd. De transfer van Kusadasi naar Izmir was echt top geregeld!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  annulering, lange terugbetalingstermijn

  Het lijkt erop dat anderen geen problemen hebben gehad met hun vervoer, maar ik wacht nog steeds op mijn geld na weken van annulering. Ondanks snelle reacties van het bedrijf duurt het te lang en lijken mijn gegevens zelfs verdwenen te zijn na 6 maanden betaling. Het maakt me niet veel hoopvol.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lange wachten voor je kan rijden

  De prijs was in orde en de bus was proper, maar we hebben zo lang moeten wachten voordat we konden vertrekken. Volgende keer neem ik gewoon een taxi.


Anderen bekeken ook