ErvaringenSite

  Ervaringen Kiwi.com

  Weet u al waar u naartoe wil gaan tijdens uw volgende vakantie? Als u het nog niet weet, bent u op zoek naar een betrouwbare reisbureau dat u om advies kunt vragen? Aangezien er veel opties beschikbaar zijn online, is het soms lastig om de juiste organisatie te kiezen. Bij de ErvaringenSite, willen wij u hier graag mee helpen. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over het online reisbureau Kiwi.com, zoals antwoorden op de veel gestelde vragen en reviews van onze andere bezoekers die weleens gebruik hebben gemaakt van Kiwi.com. Hiermee kunt u de volgende keer met een gerust hart uw vakantie boeken bij een reisbureau.

  Over Kiwi.com
  In 2012 werd Kiwi.com opgericht door Oliver Dlouhý in de Tsjechische stad Brno. Destijds was het reisbureau opgericht onder de naam Skypicker.com. In 2016 werd het reisbureau omgedoopt tot Kiwi.com en verplaatste de website naar het domein Kiwi.com. Tegenwoordig wordt Kiwi.com nog steeds geleid door de oprichter Dlouhý. Er wordt beweerd door Kiwi.com dat er elke dag gemiddeld 100 miljoen zoekopdrachten worden verricht en dat er elke dag gemiddeld 40.000 stoelen worden geboekt. Kiwi.com is een internationaal erkend reisbureau met ongeveer 900 werknemers wereldwijd. De website is beschikbaar in 66 talen en dialecten, inclusief in het Nederlands.

  Diensten van Kiwi.com
  Kiwi.com is een online reisbureau waar u vluchten kunt boeken. Het is ook mogelijk om via Kiwi.com een auto te huren of een kamer te boeken, maar deze diensten worden geleverd door Rentalcars.com en Booking.com. Dus als er iets fout gaat bij de boeking van uw kamer kunt u niet terecht bij Kiwi.com, hetzelfde geldt voor het huren van een auto. Hoewel voor combinatie boekingen biedt Kiwi.com haar unieke dienst aan genaamd Virtual Global Supercarrier (VGS). Met deze dienst combineert Kiwi.com verschillende manieren van transport, zoals lucht- en grondtransport, ridesharing en micromobiliteit, tot één reisschema. Kiwi.com beweert dat zij hierdoor het optimale reisschema kunnen aanbieden met de laagste prijzen en de kortste reistijd.

  Garantie
  In het geval u tegen annuleringen, vertragingen en wijzigingen oploopt in uw reisschema, bent u automatisch beschermd bij Kiwi.com. In zo een situatie zal Kiwi.com een ander vlucht naar uw eindbestemming aanbieden of het betreffende deel van uw reis terugbetalen. Hierbij is ook vervoer naar een andere luchthaven, overnachting in een hotel, eten en drinken inbegrepen. Om gebruik te maken van de garantie verwacht Kiwi.com dat u reageert binnen 24 uur en geen wijzigingen maakt zonder de toestemming van Kiwi.com.

  Klantenservice
  Met al uw klachten en vragen kunt u terecht bij de klantenservice van Kiwi.com. De klantenservice is 7 dagen in de week 24 uur beschikbaar. Door in te loggen op de website kunt u direct in contact komen met een medewerker.

  Uw mening over Kiwi.com
  Heeft u recent een vlucht geboekt op Kiwi.com? Of heeft Kiwi.com u weleens geholpen toen uw vlucht was vertraagd? Dan willen wij u graag uitnodigen om uw ervaring te delen met onze andere bezoekers. Hierdoor helpt u andere bezoekers wat ze kunnen verwachten bij deze reisbureau.

  Senator ingesneeuwd Texas over vakantie: 'Dochters hadden het koud'

  Kiwi.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kiwi.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kiwi.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kiwi.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kiwi.com actief?

  Kiwi.com is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes, Groepsreizen, Luchtvaartmaatschappijen, Daguitjes, Vakanties binnen België

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kiwi.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.