ErvaringenSite

  Ervaringen Izy by Thalys

  Wil je tussen Brussel en Parijs reizen maar weet je niet hoe je dit moet organiseren? Dan kan Izy by Thalys je daar misschien bij helpen. Via hen kan je aan tickets voor de Thalys komen. Maar hoe zal dat nou precies in zijn werk gaan? Zul je ook inderdaad een zitplaats hebben als je een klapstoeltje of hoger tarief kiest? Hoe luxe zal dat Standaard XL nou eigenlijk in? Zal het makkelijk zijn om via de website van IZY by Thalys een kaartje te reserveren? En hoe zal de klantenservice ermee omgaan als er toch iets mis blijkt te zijn? Alleen mensen die wel eens kaartjes via IZY by Thalys hebben gekocht kunnen je hierbij helpen. Lees hun reviews om eens te kijken hoe IZY by Thalys nou eigenlijk echt werkt. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je laten zien of IZY by Thalys de juiste manier van tickets voor de Thalys bestellen is.

  Over IZY by Thalys

  Izy by Thalys is een reisorganisatie die tickets voor the Thalys aanbiedt. de Thalys rijdt tussen Brussel en Parijs. Natuurlijk kun je ook op een later station instappen. Er zijn bij IZY by Thalys verschillende tafieven waarvoor je kunt kiezen. Het laagste tafief is €10. Hiervoor heb je wel een garantie dat je mee kunt met de trein maar geen garantie op een zitplek. Het kan dus zijn dat alle zitplekken bezet zijn door mensen die een kaartje voor een hoger tarief hebben gekocht en jij dus de hele weg zal moeten staan of op de grond zitten. Mochten er nog wel stoelen overzij dan zal de Train Manager je dat natuurlijk na vertrek laten weten. Mocht je wel willen zitten dan kun je kiezen voor een klapstoeltje, Deze zijn beschikbaar vanaf €15. Natuurlijk zijn dit niet de beste zitplekken, maar je kunt in ieder geval zitten. Dan is er nog de standaardstoel van €19. Ze zijn, volgens IZY by Thalys, een compromis tussen rust en gezelligheid. Mocht je wat extra comfort willen, dan is er altijd nog de Standaard XL. Hierbij heeft de stoel wat extra beenruimte en heb je een wat groter tafeltje. De stoel zelf heeft een licht verstelbare zitting. Het is mogelijk om extra ruimte voor je bagage te boeken of te regelen dat je huisdier met je mee kan reizen. En ook voor mensen in een rolstoel is er een aangepast rijtuig beschikbaar.


  Thalys VS IZY. De video is Frans, maar je ziet wel de treinen. 

  Diensten van IZY by Thalys

  Je kunt via de website van IZY by Thalys dus kaartjes voor de Thalys bestellen. Laat weten of je van Parijs naar Brussel gaat of andersom. Ook moeten ze de data van je heenreis en terugreis weten, al is een enkele reis boeken natuurlijk mogelijk. Verder heeft IZY by Thalys nog een klantenservice om je te helpen als je dat nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor IZY by Thalys

  Wij horen natuurlijk ook graag over jouw ervaring met IZY by Thalys. Laat een review achter en vertel ons hoe jouw boeking en reis zelf zijn verlopen.

  Izy by Thalys
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Standaard

  Pluspunten
  + zeer goedkoop
  + goed geregeld
  + vriendelijk personeel
  + vrij comfortabele zetels

  Minpunten
  - (zeer) traag rijden
  - geen bar
  - geen wifi

  Door: Van den Borren Lukas13-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Bruxelles-Paris

  Incapabel personeel die je eerst voorraan laat instappen om dan te weten te komen dat je moet uitstappen omdat je plaats helemaal achteraan gelegen is.

  Door: Anoniem22-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Izy by Thalys

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Izy by Thalys een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Izy by Thalys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Izy by Thalys actief?

  Izy by Thalys is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Izy by Thalys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.