ErvaringenSite

  Ervaringen Jetradar

  Bent u binnenkort van plan om op vakantie te gaan? Misschien heeft u het hotel al geboekt en bent u alleen nog op zoek naar vliegtickets voor de familie? Op internet is vaak door de bomen het bos niet meer te zien. Er zijn verschillende luchtvaartmaatschappijen en daarnaast nog eens veel reisbureaus en reiswebsites, met verschillende prijsstellingen en aanbiedingen. Jetradar claimt daar een oplossing voor te hebben. Ze bieden een online zoekmachine voor vliegtickets. Maar hoe weet u als consument nu of ze betrouwbaar zijn? Kloppen de prijzen die ze op hun website vermelden? Geven ze ieder luchtvaartmaatschappij dezelfde aandacht of hebben ze duidelijk bepaalde voorkeuren om aan te bieden? Hier op Ervaringensite.be lees je reviews van andere die u voor zijn gegaan en bekend zijn met het bedrijf. Op basis van de ervaringen en mening van andere kunt u eenvoudig voor u zelf bepalen wat u van Jetradar en haar service mag verwachten.

  Over Jetradar

  Het bedrijf Jetradar is opgericht in 2007 door Konstantin Kalinov. Het begon toen als een blog over vliegtickets. In de jaren daarna is Jetradar gegroeid tot een zoekmachine voor vliegtickets en stelt bezoekers van de website in staat om prijzen van verschillendeluchtvaartmaatschappijen met elkaar te vergelijken. Ze zijn met name gespecialiseerd in goedkope vliegtickets. Ze bieden inzicht in prijzen van meer dan duizend verschillende luchtvaartmaatschappijen en werken samen met 35 reiswebsites over de hele wereld. Het hoofdkantoor van Jetradar bevindt zich in Phuket in Thailand en hebben vervolgens nog een aantal kantoren in Sydney, Hong Kong, Moskou en Sint Petersburg. Jetradar is actief in 14 verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Duitsland, Australië en het Verenigd Koninkrijk. Naast de website biedt Jetradar de consument ook een app aan zodat men via een mobiele telefoon of tablet ook van de dienst overzichtelijk gebruik kan maken.

  Producten en diensten Jetradar

  Via de website of app van Jetradar ben je als consument in staat om vliegtickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen op te zoeken en met elkaar te vergelijken. Het eerste wat u invult is uw vertrekpunt, of te wel vanaf welke luchthaven wilt u uw reis beginnen. Daarna kunt u aangeven waar u heen wilt vliegen, met wie u dat wilt doen en in welke prijsklasse u deze reis wil ondernemen. U kunt hierbij kiezen uit Economie, Premium Economie, Business en Eerste Klas. Wanneer u alles heeft in gevuld drukt u op zoeken en zal Jetradar u voorzien van verschillende opties die aan de zoekcriteria voldoen. De goedkoopste optie wordt bovenaan vermeld en men laat zien via welke aanbieder deze vlucht en prijs tot stand is gekomen. Tevens kunt u zien hoelang de vlucht duurt en hoeveel tussenstops u zou moeten maken. U kunt de verschillende opties sorteren niet alleen op prijs, maar ook op reistijd en tijd van vertrek. Op het totale aanbod vliegtickets kunt u ook een aantal filters loslaten om meer gericht tot het juiste vliegticket te komen. Zo kunt kunt u filteren op het aantal tussenstops, met welke bagage u aan het reizen bent en hoe lang u de tussenstop minimal of maximaal wilt hebben. U kunt ook een bandbreedte instellen voor de totale prijs en reistijd van de vlucht en zelfs vertrek en aankomst tijden zijn te bepalen. Wat over blijft zijn dan de vluchten die aan alle criteria voldoen en waar wellicht uw gewenste ticket tussen zit.

  Bevindingen, mening, ervaringen, review Jetradar

  Heeft u weleens een ticket via Jetradar besteld? Heeft u ervaringen opgedaan met dit bedrijf? Heeft u misschien feedback die u graag met andere wil delen? We van Ervaringensite.be horen u graag. We willen u dan ook vragen om hier een review achter te laten met niet alleen uw ervaringen, maar misschien ook uw mening, bevindingen en klachten. Alle informatie op basis van eigen ervaring is interessant voor anderen om te lezen en mee te nemen in hun overwegingen om al dan niet via Jetradar een vliegticket te zoeken.

  Jetradar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Jetradar

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Jetradar een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Jetradar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Jetradar actief?

  Jetradar is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Jetradar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.