ErvaringenSite

  Ervaringen Landgoed Ruwinkel

  Iets waar we allemaal naar uitkijken is natuurlijk de vakantie. Sinds de komst van het internet is het boeken van een vakantieaccommodatie een vrij eenvoudige zaak geworden. Alhoewel de meeste vakantieparken een prachtige website hebben waarop ze hun vakantiehuizen adverteren, gaat er niets boven het horen van de ervaringen van anderen als het gaat om vakantiebestemmingen. ErvaringenSite is gemaakt met het doel uw ervaringen over verschillende vakantiebestemmingen met anderen te delen. Wilt u weten wat anderen vinden van de vakantiehuizen van Landgoed Ruwinkel? Of bent u er zelf al geweest en wilt u hier uw positieve of negatieve ervaring kwijt? Lees hier onafhankelijke reviews!

  Over Klein Ruwinkel
  Landgoed Ruwinkel is gelegen in de Gelderse Vallei in Nederland, op de grens van de provincie Utrecht en Gelderland. Het park ligt in de directe omgeving van de natuurparken de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. De eeuwenoude Boerderij Klein Ruwinkel en de daarbij behorende landerijen hebben eeuwenlang dienst gedaan als agrarisch bedrijf. Begin jaren '70 kwamen de agrarische bedrijven in Nederland in de problemen door een overschot aan agrarische producten. Het kamperen werd steeds populairder. De boerderij en de omliggende landerijen waren in het bezit van Willem van den Heuvel en hij begon met de grote onderneming om de akkers en weilanden in een kampeerplaats voor tenten en caravans te veranderen. De oude koeienstal veranderde in een kantine en in de oude deel van de oorspronkelijke boerderij werd als kampwinkel ingericht. In 1970 werd de camping officieel voor het publiek geopend. Inmiddels is camping Klein Ruwinkel uitgegroeid tot een van de grootste vakantieparken in Nederland.

  Klein Ruwinkel was één van de eerste vakantieparken die een samenwerking aangingen met verhuurorganisatie Creatief Vakantieparken, die zorgden voor die boekingen door de accommodaties aan te bieden bij reisbureaus en grote winkelketens zoals het toenmalige Vroom en Dreesman. Dit werd later overgenomen werd door Gran Dorado en in 2002 werd het samengevoegd met CenterParcs. Toen de overeenkomst voor verhuurbemiddeling tussen Klein Ruwinkel en de verhuurketen in 2014 ten einde liep en het door de opkomst van het internet steeds makkelijker voor vakantiegangers werd om zelf hun vakantiebestemming te boeken verkoos Klein Ruwinkel ervoor om het contract met de verhuurbemiddelaar niet te verlengen en als zelfstandig ondernemer en familiebedrijf verder te gaan.

  Producten en diensten van Klein Ruwinkel
  De oude kantine is inmiddels vervangen door een restaurant en de kampeerwinkel heeft plaats gemaakt voor pannenkoekenhuis Hans en Grietje vinden. Tegenwoordig staan er 3 landhuizen, 30 chalets en 87 vrijstaande vakantiehuizen op het landgoed verspreid. Er zijn 4 verschillende restaurants, een friterie en een ambachtelijke warme bakker op het terrein. Er is een sportveld, een tennisbaan, overdekt zwembad, midgetgolf, tafeltennis hal, een speelweide, een bezoek boerderij en een fietsverhuurwinkel. In de directe omgeving zijn wandelroutes en fietspaden die door de nabij gelegen natuurparken leidden.

  Complimenten, Klachten en Tips over Klein Ruwinkel
  Heeft u ervaring met het online boeken van een vakantiehuisje, chalet of bungalow bij Klein Ruwinkel? Wat vind u van de geboden faciliteiten? Was uw accommodatie schoon, en van alle gemakken voorzien? Zou u deze vakantiebestemming aan willen bevelen of juist willen ontraden? Laat hier uw review achter!

  Mootje vakantie

  Landgoed Ruwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Landgoed Ruwinkel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Landgoed Ruwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Landgoed Ruwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Landgoed Ruwinkel actief?

  Landgoed Ruwinkel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Landgoed Ruwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.