ErvaringenSite

  Ervaringen NH Hotels

  NH Hotels: Ervaringen

  Wil je een weekendje weg, ga je een stadstrip maken of wil je juist langer op vakantie? Dan zou je zomaar terecht kunnen komen in één van de vele hotels van NH Hotels. Maar wil je dat wel? Wat kun je verwachten van deze enorme hotelketen? Vind je hier goede service, gezelligheid, chocolaatjes op je kussen? Of eerder muizen in de muur, luizen in je bed en vreemde vondsten onder de kast? Lees hier hoe anderen NH Hotels hebben beoordeeld en bepaal zo of je juist wel of niet zult kiezen voor een NH Hotel.

  Over NH Hotels

  NH Hotels, officieel NH Hotel Group, maar ook NH Hoteles geheten, is een van oorsprong Spaanse hotelketen, met een hoofdkantoor in Madrid. De NH staan dus niet voor Noord-Holland, zoals sommigen denken, maar voor Navarra Hoteles: eigenlijk heet het bedrijf dus Navarra Hoteles Hoteles. De keten biedt gemiddeld geprijsde en modern ingerichte kamers in met name Europa, (Latijns) Amerika en Afrika. De geschiedenis van het hotel begint in 1978 met het Ciudad de Pamplona Hotel, dat werd opgericht door de 29-jarige ondernemer Antonio Catalán Díaz. Nog geen twintig jaar later verkocht hij zijn aandeel voor 70 miljoen euro om een nieuwe keten te beginnen: AC Hotels. NH Hotels is inmiddels uitgegroeid tot een keten met wereldwijd zo’n vierhonderd hotels met meer dan 60.000 kamers, bovendien zijn er nog veel nieuwe hotels plus nieuwe kamers in aanbouw. Eén van de bekendste hotels in de keten is misschien wel het Krasnapolsky, op de Dam in Amsterdam. In 2000 werd de hele keten, inclusief Golden Tulip-hotels en hotels als het Barbizon Palace, het Doelen Hotel en het Schiller Hotel toegevoegd aan NH Hotels. De keten is inmiddels onderscheiden met vele awards en andere prijzen en staat in alle lijstjes van hotels wereldwijd.

  Diensten van NH Hotels

  Wanneer je naar een NH Hotel gaat, weet je wat je kunt verwachten. De kamers zijn over het algemeen vrij gelijk aan elkaar, waar ook ter wereld je een hotel van deze keten bezoekt. Clean, netjes, modern. Omdat het nooit te uitgesproken is qua smaak en stijl, kan iedereen er terecht. Restaurants in de hotels zijn voorzien van goede en soms zelfs beroemde chefs. Sommige hotels beschikken over luxe zwembaden en spa’s, anderen worden gekenmerkt door een fabuleuze architectuur. Er is vaak plaats voor conferentie- en vergaderzalen. Fitnesszalen en wifi-hotspots zijn natuurlijk ook niet weg te denken uit moderne hotels. Als je wilt, word je opgehaald vanaf het vliegveld of kun je je eigen auto parkeren bij het hotel. Ook is het mogelijk lid te worden van de club en punten te sparen bij de NH Hotel Group Rewards. Voor wie lid wordt, zijn er meteen voordeeltje te halen, zoals waardebonnen, kortingsacties, gratis overnachtingen en andere speciale ledenaanbiedingen.

  Klachten over NH Hotels

  Een kamer in een NH Hotel kun je op allerlei manieren boeken; bij reisorganisaties, via hun eigen website, telefonisch, via apps, email, et cetera. Met klachten kun je terecht bij de desbetreffende hotels of via één van de vele telefoonnummers die het bedrijf rijk is. Ook via de website kun je aan veel informatie en contactgegevens komen.

  Heb jij weleens verbleven in een NH Hotel? Laat dan hier jouw mening achter over deze grote hotelketen!

  Amsterdam, Utrecht, Den Haag...waar kunt u goed overnachten en waar niet? Goed ontbijt en bedden? Lees ervaringen van klanten van NH hotels voordat u zelf een kamer boekt! Lees ervaringen bij ErvaringenSite!

  NH Hotels brand video 2018 - Long version

  NH Hotels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.6
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  7.2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  NH Hotels -NH Brugge

  Ik heb ontzettend genoten van een midweek weg naar Brugge. Een ontzettend fijn hotel. Alles was netjes schoon en er waren ontzettend veel dingen te doen, ook de service liet niks te wensen over! Met ook nog een geweldige locatie in het oude gedeelte van Brugge ben ik verkocht! Alleen nog maar NH Hotels voor mij!

  Door: A.Nahon12-03-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Noordwijkerhout

  Een weekendje weg geweest met de mooie dagen naar NH Noordwijkerhout. De ligging was perfect, je was zo in Noordwijk zelf. Onze hotelkamerraam lag aan het restaurantgedeelte. Je hoorde de hele tijd de airco brommen. Heel irritant. Wel leuke kindervoorzieningen in het hotel zelf.

  Door: Familie Smit05-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Te duur om te overnachten, maar koffie drinken kan wel

  Het Krasnapolsky is voor mij onbetaalbaar natuurlijk. Maar als ik een dagje ga winkelen in Amsterdam, dan ga ik hier wel vaak een kopje koffie drinken. En dat is echt een belevenis! Prachtige inrichting en je krijgt er allemaal chocolaatjes bij enzo. Aanrader!

  Door: Martine van der Z.07-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  NH Zandvoort. Dichtbij Circuit, ver van winkels en restaurants

  Keurig hotel, weinig op aan te merken. We zqten erg dicht bij het circuit, dat was leuk. Maar om bij de winkels en het dorp te komen, moesten we een end lopen. Het strand was wel weer dichtbij, maar dan dus het rustigere deel van het strand.

  Door: Berners08-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Niet schoon geen nieuwe kamer

  kamer was niet goed schoongemaakt, het meisje bij de receptioniste zeer onvriendelijk en ik kreeg geen nieuwe kamer.

  Door: Antoin28-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Schrijf zelf een review over NH Hotels

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is NH Hotels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over NH Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is NH Hotels actief?

  NH Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van NH Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.