Special Villas

Alle reviews

Special Villas

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Sawadee

3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Bebsy

2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

TravelBird merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

TravelBird

1 reviews

Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je ...

Special Villas

Op zoek naar een mooie vakantiebestemming? Op ons vergelijkingsplatform ErvaringenSite.be vindt u verschillende websites waar u vakantiehuisjes, campings, vakantieparken, en andere vakantieaccommodaties kunt boeken, in binnen- en buitenland. Op deze pagina bespreken we Special Villas, een website die zich heeft gespecialiseerd in speciale onderkomens in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bent u wel eens naar een accommodatie geweest die in deze gids is opgenomen. Dan willen wij u graag uitnodigen om een review achter te laten. Op het internet worden helaas ook veel producten en diensten aangeboden die niet overeenkomen met de waarheid; vakantiehuisjes die er op de foto prachtig mooi uitzien, maar in waarheid onhygiënisch of een bouwval zijn. Wij geloven dat wij als consumenten samen sterk staan tegen oplichting en bedrog, en hebben daarom deze vergelijkingssite opgezet. Helpt u ook mee van ErvaringenSite de grootste en meest betrouwbare beoordelingssite van Nederland en België te maken? 

Over Special Villas
Lirette Jansen droomde op jonge leeftijd al dat ze later in haar leven veel wilde reizen. Na het afronden van een studie Frans en Toerisme bij het NHTV besloot ze om in het buitenland te gaan werken. Eén van haar baantjes was inkoper bij een gerenommeerde touroperator. Ze specialiseerde zichzelf in het vinden van speciale vakantiebestemmingen en in 2009 startte ze haar eigen bedrijf, Special Villas.   

Producten en Diensten van Special Villas
Special Villas heeft een groot aanbod aan verschillende  speciale vakantieaccommodaties, die zich onderscheiden van de gebruikelijke vakantie huisjes zoals we die kennen in de grote vakantieparken. Op de site zijn verschillende zoeksleutels in te geven. Je kunt zoeken op locatie, speciale faciliteiten zoals zwembad, wellness, speciaal design, aantal personen, huisdieren, familiehuisjes, leef boerderijen, landhuizen, en huisjes en hutjes midden in de natuur. Het is ook mogelijk om je eigen accommodatie op de site te adverteren, en direct contact op te nemen met de huiseigenaar. Op de site wordt ook up-to-date informatie gegeven over het coronavirus in de omgeving van de door u gekozen vakantiebestemming en het is zelfs mogelijk om contactloos in te checken om het besmettingsgevaar te voorkomen. Op de website worden ook vakantie verzekeringen aangeboden. Voor vragen is er een email adres en een telefoonnummer.

Complimenten, Klachten en Tips over Special Villas
Op vakantie gaan met d hele familie of met een groep vrienden in een prachtig landhuis met een indoor zwembad, uitkijken over landerijen. Of liever met zijn tweetje in een hutje midden in de natuur? Het aanbod bij Special Villas is zeker apart te noemen. Heeft u wel eens contact opgenomen met Lirette of een accommodatie geboekt die op deze site is opgenomen?  Was het makkelijk om te boeken? Hoe was de ontvangst bij aankomst van uw vakantiebestemming? Was u tevreden over de accommodatie, voldeed deze aan uw verwachtingen?Wij hopen dat u uw persoonlijke ervaring met ons wilt delen! Laat ons weten wat u van de website vind en de aangeboden accommodatie. Uiteraard zijn positieve, maar ook  uw negatieve ervaringen van harte welkom!