ErvaringenSite

  Ervaringen VillaXL

  Bent u benieuwd naar de beoordelingen over VillaXL? U kunt hier alle beoordelingen lezen die reizigers over dit bedrijf hebben geschreven. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiehuis dan wilt u zeker weten dat u dit boekt bij een betrouwbaar bedrijf. Door reviews te lezen van anderen over VillaXL weet u exact waar u aan toe bent. Op vakantie wilt u uitrusten, genieten en zich niet druk hoeven te maken om de dagelijkse beslommeringen. Het laatste waar u op zit te wachten is een vakantiehuis met allerlei gebreken. Mocht u onlangs zelf een vakantiewoning hebben geboekt bij VillaXL? Laat dan een beoordeling achter.

  Over VillaXL

  VillaXL is een reisorganisatie die vakantiewoningen aanbiedt van particuliere verhuurders aan consumenten. Villa XL is aangesloten bij de ANVR, SGR en de Calamiteitenfonds Reizen. Hierdoor weet u als consument dat u een reis boekt bij een bedrijf die zich houdt aan bepaalde richtlijnen. Het bedrijf streeft naar honderd procent klanttevredenheid. Door alle huizen zorgvuldig te selecteren en te inspecteren hopen zij kwalitatief goede vakantiehuizen aan te bieden. Villa XL richt zich op de populaire Europese bestemmingen en biedt luxe vakantiehuizen aan die onder andere op campings staan.


  Het bedrijf verhuurt circa vijftienhonderd vakantiehuizen en villa’s. VillaXL heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van recreatieverhuur en het team kent inmiddels alle verhuurders met wie zijn zaken doen. Niet alleen kunnen particulieren bij VillaXL een vakantiewoning huren, maar ook verhuren. Sinds 2016 is het bedrijf aangesloten bij de Leisure Groep waar nog meer grote recreatieverhuurbedrijven zijn aangesloten.

  Verblijf met VillaXL bijvoorbeeld in een Wellnessvilla op Eifelpark Kronenburger See

  Diensten

  Bij VillaXL kunt u terecht voor een vakantiewoning of villa in bijna alle populaire Europese bestemmingen. Of u nu op zoek bent naar luxe vakantiehuizen, een verblijf op campings, zonvakanties of een wintersportvakantie, bij deze aanbieder heeft u een ruime keuze. Wanneer u met een groep wilt reizen dan kunt u verblijven in groepshuizen. U vindt op de website een apart veld waar u groepshuizen kunt bekijken. Met het handige zoeksysteem kunt u uw reiswensen invoeren en krijgt u een overzicht met beschikbare accommodaties.

  U kunt uw vakantiehuis rechtstreeks online reserveren. Na uw reservering ontvangt u een factuur. VillaXL berekent boekingkosten aan u door. Ter plaatse dient u rekening te houden met het betalen van een borgsom aan de eigenaar van het vakantiehuis. U krijgt de borgsom weer terug wanneer u het vakantiehuis netjes achterlaat. Op sommige bestemmingen zijn er medewerkers van VillaXL aanwezig, echter geldt dit niet voor elke bestemming. Het contact ter plaatse verloopt dan altijd met de eigenaar zelf.

  Klachten

  Wanneer u een klacht heeft over uw zonvakantie of wintersportvakantie dan dient u dit met de verhuurder zelf op te lossen. Op deze manier kan de verhuur ter plaatse actie ondernemen om uw probleem te verhelpen. Mocht u niet tevreden zijn over de aangeboden oplossing dan kunt u telefonisch contact opnemen met VillaXL. U kunt bij de verhuurder een meertalig klachtenformulier aanvragen waarop u uw klacht kunt omschrijven. Deze dient u binnen dertig dagen na vertrek van de accommodatie in te dienen.

  Boeking annuleren of wijzigen

  Indien u uw boeking door omstandigheden moet annuleren dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van VillaXL. Aan een annulering zijn altijd kosten verbonden. Niet alleen bent u de boekingkosten kwijt, maar ook een gedeelte van de reissom. De percentages zijn afhankelijk van het moment waarop u de annulering doorgeeft. Hoe korter u voor de vertrekdatum annuleert, hoe hoger de annuleringskosten zijn. Mocht u een geldige annuleringsreden hebben dan u kunt u de gemaakte kosten terugvragen via uw annuleringsverzekering.

  Heeft u ervaring met het boeken van een reis bij VillaXL? Schrijf dan een beoordeling.

  Overweegt u een vakantie in een vakantiehuis, familiepark of camping van VillaXL? Lees u dan eerst in: is het hier wel schoon, veilig en ontspannen vakantie vieren?

  VillaXL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3.6
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Boeking bij villaxl

  Niet bereikbaar vanaf eind april, site is nu verdwenen op internet,hebben mij onterecht veel te veel annulatie kosten aangerekend omdat ik hen niet kon bereiken voor de annulatie op tijd aan te vragen

  Door: Eddy Evenepoel22-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Schrijf zelf een review over VillaXL

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VillaXL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over VillaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VillaXL actief?

  VillaXL is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VillaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.