VillaXL

Alle reviews

VillaXL

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

E
Eddy Evenepoel
Niet bereikbaar vanaf eind april, site is nu verdwenen op internet,hebben mij onterecht veel te veel annulatie kosten aangerekend omdat ik hen niet kon bereiken voor de annulatie op tijd aan te vragenLees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking bij villaxl

  Niet bereikbaar vanaf eind april, site is nu verdwenen op internet,hebben mij onterecht veel te veel annulatie kosten aangerekend omdat ik hen niet kon bereiken voor de annulatie op tijd aan te vragen


Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Topic Travel merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Topic Travel
4 reviews

Als u op Google zoekt naar vakantiehuizen of bungalows, is het aanbod zo groot dat u eigenlijk niet meer weet waar u kijken moet. Daarnaast is het ...

VillaXL

Bent u benieuwd naar de beoordelingen over VillaXL? U kunt hier alle beoordelingen lezen die reizigers over dit bedrijf hebben geschreven. Wanneer u op zoek bent naar een vakantiehuis dan wilt u zeker weten dat u dit boekt bij een betrouwbaar bedrijf. Door reviews te lezen van anderen over VillaXL weet u exact waar u aan toe bent. Op vakantie wilt u uitrusten, genieten en zich niet druk hoeven te maken om de dagelijkse beslommeringen. Het laatste waar u op zit te wachten is een vakantiehuis met allerlei gebreken. Mocht u onlangs zelf een vakantiewoning hebben geboekt bij VillaXL? Laat dan een beoordeling achter.

Over VillaXL
VillaXL is een reisorganisatie die vakantiewoningen aanbiedt van particuliere verhuurders aan consumenten. Villa XL is aangesloten bij de ANVR, SGR en de Calamiteitenfonds Reizen. Hierdoor weet u als consument dat u een reis boekt bij een bedrijf die zich houdt aan bepaalde richtlijnen. Het bedrijf streeft naar honderd procent klanttevredenheid. Door alle huizen zorgvuldig te selecteren en te inspecteren hopen zij kwalitatief goede vakantiehuizen aan te bieden. Villa XL richt zich op de populaire Europese bestemmingen en biedt luxe vakantiehuizen aan die onder andere op campings staan.


Het bedrijf verhuurt circa vijftienhonderd vakantiehuizen en villa’s. VillaXL heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van recreatieverhuur en het team kent inmiddels alle verhuurders met wie zijn zaken doen. Niet alleen kunnen particulieren bij VillaXL een vakantiewoning huren, maar ook verhuren. Sinds 2016 is het bedrijf aangesloten bij de Leisure Groep waar nog meer grote recreatieverhuurbedrijven zijn aangesloten. 

Diensten
Bij VillaXL kunt u terecht voor een vakantiewoning of villa in bijna alle populaire Europese bestemmingen. Of u nu op zoek bent naar luxe vakantiehuizen, een verblijf op campings, zonvakanties of een wintersportvakantie, bij deze aanbieder heeft u een ruime keuze. Wanneer u met een groep wilt reizen dan kunt u verblijven in groepshuizen. U vindt op de website een apart veld waar u groepshuizen kunt bekijken. Met het handige zoeksysteem kunt u uw reiswensen invoeren en krijgt u een overzicht met beschikbare accommodaties. 

U kunt uw vakantiehuis rechtstreeks online reserveren. Na uw reservering ontvangt u een factuur. VillaXL berekent boekingkosten aan u door. Ter plaatse dient u rekening te houden met het betalen van een borgsom aan de eigenaar van het vakantiehuis. U krijgt de borgsom weer terug wanneer u het vakantiehuis netjes achterlaat. Op sommige bestemmingen zijn er medewerkers van VillaXL aanwezig, echter geldt dit niet voor elke bestemming. Het contact ter plaatse verloopt dan altijd met de eigenaar zelf. 

Klachten
Wanneer u een klacht heeft over uw zonvakantie of wintersportvakantie dan dient u dit met de verhuurder zelf op te lossen. Op deze manier kan de verhuur ter plaatse actie ondernemen om uw probleem te verhelpen. Mocht u niet tevreden zijn over de aangeboden oplossing dan kunt u telefonisch contact opnemen met VillaXL. U kunt bij de verhuurder een meertalig klachtenformulier aanvragen waarop u uw klacht kunt omschrijven. Deze dient u binnen dertig dagen na vertrek van de accommodatie in te dienen.

Boeking annuleren of wijzigen
Indien u uw boeking door omstandigheden moet annuleren dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van VillaXL. Aan een annulering zijn altijd kosten verbonden. Niet alleen bent u de boekingkosten kwijt, maar ook een gedeelte van de reissom. De percentages zijn afhankelijk van het moment waarop u de annulering doorgeeft. Hoe korter u voor de vertrekdatum annuleert, hoe hoger de annuleringskosten zijn. Mocht u een geldige annuleringsreden hebben dan u kunt u de gemaakte kosten terugvragen via uw annuleringsverzekering.

Heeft u ervaring met het boeken van een reis bij VillaXL? Schrijf dan een beoordeling.

Overweegt u een vakantie in een vakantiehuis, familiepark of camping van VillaXL? Lees u dan eerst in: is het hier wel schoon, veilig en ontspannen vakantie vieren?