Summit Travel

Alle reviews

Summit Travel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Topic Travel merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Topic Travel

4 reviews

Als u op Google zoekt naar vakantiehuizen of bungalows, is het aanbod zo groot dat u eigenlijk niet meer weet waar u kijken moet. Daarnaast is het ...

Husk merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Husk

3 reviews

Wat vinden consumenten van dit bedrijf? Het is goed om alle reviews te lezen over dit bedrijf. Het is een bedrijf welke auto vakanties, wintersport...

Flowtrack merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Flowtrack

2 reviews

We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over deze organisatie. Flowtrack is een bedrijf wat zich bezig houdt met goedkope vakanties, zon v...

Summit Travel

Hou je van sneeuw en skiën en ben je op zoek naar een aanbieder van wintersportvakanties? Dan zou het aanbod van Summit Travel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de reizen die deze onderneming aanbiedt. In dat geval zou het erg fijn zijn als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Summit Travel zou willen schrijven. De door jou meegedeelde informatie kan namelijk bijzonder interessant en waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een reis bij Summit Travel te boeken. Het maakt overigens helemaal niet of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Summit Travel
Summit Travel is een Nederlandse reisorganisatie met hoofdkantoor in Rotterdam. De missie van het team achter deze onderneming is om kwalitatieve, meerdaagse wintersportreizen voor iedereen aan te bieden, variërend van individuele wintersporters tot grote groepen. Zij zouden er alles aan doen om jou een onvergetelijke wintersportervaring te bezorgen, en zouden de nodige aandacht aan jouw persoonlijke wensen besteden. Bij Summit Travel zou je terecht kunnen voor alle verschillende elementen van een wintersportreis, zoals skipassen, skihuur, vervoer, lessen en accommodatie. Dit bedrijf zou het aanbod aan skigebieden op zijn duimpje kennen en nauw samenwerken een groot aantal lokale partners.

Producten en diensten van Summit Travel
Als je min of meer een idee hebt van datgene waarnaar je op zoek bent, kun je op de website van Summit Travel een algemene of specifieke term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals Zoek & Boek, Bestemmingen, Specials, Aanbiedingen, Informatie, Groepen en Contact. Opdat je vlotter door het menu zou kunnen navigeren, zijn sommige van deze categorieën verder opgedeeld in een aantal subcategorieën. Je kunt ook een reis opzoeken door verschillende filters tegelijkertijd in te geven, zoals Land, Aankomstdatum/Reisduur, Soort accommodatie en Aantal personen. Volgens de informatie op de website, kun je bij Summit Travel rekenen op een persoonlijke service, meer dan 17 jaar ervaring, zekerheid en betrouwbaarheid, een eigen contactpersoon en verrassend scherpe tarieven. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Summit Travel
Heb je ooit al één of meerdere wintersportvakanties bij deze organisatie geboekt? Grijp dan snel de kans om op deze pagina een informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Klopt het dat je bij Summit Travel kunt rekenen op een persoonlijke service? Ben je tevreden over de kwaliteit van de beschikbare accommodatie? Hoe heb je het boekings- en betaalproces ervaren? Of wil je graag enkele nuttige tips met onze bezoekers delen? Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw verslag. En als je benieuwd bent naar datgene wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken!