ErvaringenSite

  Ervaringen Summit Travel

  Hou je van sneeuw en skiën en ben je op zoek naar een aanbieder van wintersportvakanties? Dan zou het aanbod van Summit Travel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de reizen die deze onderneming aanbiedt. In dat geval zou het erg fijn zijn als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Summit Travel zou willen schrijven. De door jou meegedeelde informatie kan namelijk bijzonder interessant en waardevol zijn voor andere potentiële klanten van dit bedrijf, en hen helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een reis bij Summit Travel te boeken. Het maakt overigens helemaal niet of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Summit Travel

  Summit Travel is een Nederlandse reisorganisatie met hoofdkantoor in Rotterdam. De missie van het team achter deze onderneming is om kwalitatieve, meerdaagse wintersportreizen voor iedereen aan te bieden, variërend van individuele wintersporters tot grote groepen. Zij zouden er alles aan doen om jou een onvergetelijke wintersportervaring te bezorgen, en zouden de nodige aandacht aan jouw persoonlijke wensen besteden. Bij Summit Travel zou je terecht kunnen voor alle verschillende elementen van een wintersportreis, zoals skipassen, skihuur, vervoer, lessen en accommodatie. Dit bedrijf zou het aanbod aan skigebieden op zijn duimpje kennen en nauw samenwerken een groot aantal lokale partners.

  WAT MOGEN JE OUDERS NIET WETEN VAN DEZE VAKANTIE? 😱😵(Lloret de Mar) | #VAKANTIETOUR 2

  Producten en diensten van Summit Travel

  Als je min of meer een idee hebt van datgene waarnaar je op zoek bent, kun je op de website van Summit Travel een algemene of specifieke term in het zoekvenster bovenaan ingeven. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals Zoek & Boek, Bestemmingen, Specials, Aanbiedingen, Informatie, Groepen en Contact. Opdat je vlotter door het menu zou kunnen navigeren, zijn sommige van deze categorieën verder opgedeeld in een aantal subcategorieën. Je kunt ook een reis opzoeken door verschillende filters tegelijkertijd in te geven, zoals Land, Aankomstdatum/Reisduur, Soort accommodatie en Aantal personen. Volgens de informatie op de website, kun je bij Summit Travel rekenen op een persoonlijke service, meer dan 17 jaar ervaring, zekerheid en betrouwbaarheid, een eigen contactpersoon en verrassend scherpe tarieven. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Summit Travel

  Heb je ooit al één of meerdere wintersportvakanties bij deze organisatie geboekt? Grijp dan snel de kans om op deze pagina een informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Klopt het dat je bij Summit Travel kunt rekenen op een persoonlijke service? Ben je tevreden over de kwaliteit van de beschikbare accommodatie? Hoe heb je het boekings- en betaalproces ervaren? Of wil je graag enkele nuttige tips met onze bezoekers delen? Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw verslag. En als je benieuwd bent naar datgene wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken!

  Summit Travel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Summit Travel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Summit Travel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Summit Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Summit Travel actief?

  Summit Travel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wintersport Vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Summit Travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.