ErvaringenSite

  Ervaringen Sunweb Autovakanties

  Veel mensen kiezen ervoor om zelf met de auto op vakantie te gaan, want dat geeft een groot stuk vrijheid op de plaats van bestemming. Met je eigen auto kun je lekker de omgeving gaan verkennen tijdens de periode die je er verblijft. De accommodatie en dergelijke kun je boeken bij Sunweb Autovakanties, hoe dit anderen is vergaan lees je hier bij ErvaringenSite.

  Over Sunweb Autovakanties


  Bij Sunweb kun je al sinds 2000 allerlei autovakanties boeken naar vele verschillende bestemmingen binnen Europa. Zij zijn onderdeel van de Sundio Group International GmbH die hun hoofdkantoor hebben in Zwitserland. Je kunt de vakantie van jouw voorkeur gemakkelijk boeken via de overzichtelijke website, met een ruim aanbod aan zomer- en winterbestemmingen.


  Woody Guthrie - Car Song

  Diensten


  De website is vrij overzichtelijk, de kortste manier om jouw autovakantie te boeken is door bovenaan de homepage in te vullen wat het land van jouw voorkeur is, de datum waarop je wilt vertrekken en de reisduur die je voor ogen hebt. Klik dan op de ‘Zoek’ button dan zie je in één oogopslag wat er allemaal mogelijk is op die data met de bijbehorende beschrijvingen en prijzen. De prijzen en mogelijkheden worden nog extra gespecificeerd als je opgeeft met welk reisgezelschap je op pad gaat. Je kunt eventueel links in het scherm je zoekopdracht nog verder verfijnen met verschillende opties zoals de maximale afstand tot het strand, het soort vakantie, de faciliteiten, etc. De bestemmingen waar je bij Sunweb Autovakanties uit kunt kiezen zijn:

  • Frankrijk
  • Spanje
  • Italië
  • Oostenrijk
  • Kroatië
  • Duitsland
  • Zwitserland
  • Hongarije

  Wanneer je nog niet precies weet wat je wilt, kun je ook op zoek gaan naar de vakantie die bij je past via de ‘Zoek en Boek’ optie bovenaan de pagina, waarna je stapsgewijs de voorkeuren voor de door jouw gewenst vakantie kunt opgeven. Daarnaast kun je natuurlijk ook even bekijken wat de aanbiedingen van het moment zijn, of de blogs lezen met interessante artikelen en informatie. Je kunt naast deze website ook de andere websites van Sunweb bezoeken voor het boeken van een Wintersportvakantie of een Zomervakantie.

  FamFun


  Sunweb Autovakanties biedt onder het kopje ‘Collections’ ook nog FamFun vakanties aan. Dit zijn accommodaties die speciaal geselecteerd zijn voor gezinnen op plaatsen waar je naast zwemmen, zonnen en natuurlijk ook lekker ontspannen, ook leuke uitjes kunt maken. Hierbij kun je rekenen op Belgischtalige animatie voor alle leeftijden.

  Klachten


  Sunweb is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast dragen zij ook het Thuiswinkel Waarborg. Wanneer je tijdens de reis klachten hebt dan moet je dit direct aan de receptie en de vertegenwoordiging van Sunweb ter plaatse melden. Als er niemand aanwezig is of de klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost, dan kun je contact opnemen met het kantoor in België. Op die manier stel je Sunweb in staat om er direct wat aan te doen. Klachten die je niet op de bestemming kenbaar maakt en waarvoor je geen klachtenformulier invult, worden in België niet in behandeling genomen. Wordt de klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan kun je binnen een maand na afloop van de vakantie de klacht schriftelijk en gemotiveerd indienen. Wanneer de klacht over de totstandkoming van de boeking gaat, moet je deze ook binnen een maand bij Sunweb indienen.

  Schrijf hier ook jouw review over Sunweb Autovakanties!

  Wat zijn de ervaringen met Sunweb Autovakanties? Hebben ze een leuk aanbod voor iedereen die met de eigen auto op vakantie wil gaan of valt dit tegen?

  Sunweb Autovakanties
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sunweb Autovakanties

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sunweb Autovakanties een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sunweb Autovakanties. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sunweb Autovakanties actief?

  Sunweb Autovakanties is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Wintersport Vakanties, Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sunweb Autovakanties gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.