Sunweb Autovakanties Reviews

: 1
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten? Schrijf een review

P
Peter G
k had mijn vakantie geboekt via Sunweb omdat ik even een weekje op vakantie wilde gaan, Sunweb was de enige die een hotel aanbood die ook voor een goede prijs was. Door een foutje heb ik de dat...Lees verder

Reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vakantie gecancelled

  k had mijn vakantie geboekt via Sunweb omdat ik even een weekje op vakantie wilde gaan, Sunweb was de enige die een hotel aanbood die ook voor een goede prijs was.

  Door een foutje heb ik de datum verkeerd doorgevoerd, waardoor ik nu niet et vakantie kan. Na maar liefst meer dan drie uur aan de telefoon met Sunweb is er geen enkele mogelijkheid tot tussenkomst. Ik geef zelfs aan om exact dezelfde vakantie te willen, met precies dezelfde vlietguigmaatschappij, op eenzelfde vliegveld en met een gelijke vluchttijd maar alleen op een andere datum (die ook nog ruim beschikbaar is). De reden waarom het niet kan: mijn betaling is al doorgevoerd ( ik was snel met bellen minder dan 24 u) Nu krijg ik zojuist een automatische mail dat mijn betaling is doorgekomen!


Anderen bekeken ook