Sunweb Autovakanties

Alle reviews

Sunweb Autovakanties

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

P
Peter G
k had mijn vakantie geboekt via Sunweb omdat ik even een weekje op vakantie wilde gaan, Sunweb was de enige die een hotel aanbood die ook voor een goede prijs was. Door een foutje heb ik de dat...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vakantie gecancelled

  k had mijn vakantie geboekt via Sunweb omdat ik even een weekje op vakantie wilde gaan, Sunweb was de enige die een hotel aanbood die ook voor een goede prijs was.

  Door een foutje heb ik de datum verkeerd doorgevoerd, waardoor ik nu niet et vakantie kan. Na maar liefst meer dan drie uur aan de telefoon met Sunweb is er geen enkele mogelijkheid tot tussenkomst. Ik geef zelfs aan om exact dezelfde vakantie te willen, met precies dezelfde vlietguigmaatschappij, op eenzelfde vliegveld en met een gelijke vluchttijd maar alleen op een andere datum (die ook nog ruim beschikbaar is). De reden waarom het niet kan: mijn betaling is al doorgevoerd ( ik was snel met bellen minder dan 24 u) Nu krijg ik zojuist een automatische mail dat mijn betaling is doorgekomen!


Anderen bekeken ook

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Topic Travel merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Topic Travel

4 reviews

Als u op Google zoekt naar vakantiehuizen of bungalows, is het aanbod zo groot dat u eigenlijk niet meer weet waar u kijken moet. Daarnaast is het ...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Golfreizen.nu

2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Sunweb Autovakanties

Veel mensen kiezen ervoor om zelf met de auto op vakantie te gaan, want dat geeft een groot stuk vrijheid op de plaats van bestemming. Met je eigen auto kun je lekker de omgeving gaan verkennen tijdens de periode die je er verblijft. De accommodatie en dergelijke kun je boeken bij Sunweb Autovakanties, hoe dit anderen is vergaan lees je hier bij ErvaringenSite.

Over Sunweb Autovakanties 
Bij Sunweb kun je al sinds 2000 allerlei autovakanties boeken naar vele verschillende bestemmingen binnen Europa. Zij zijn onderdeel van de Sundio Group International GmbH die hun hoofdkantoor hebben in Zwitserland. Je kunt de vakantie van jouw voorkeur gemakkelijk boeken via de overzichtelijke website, met een ruim aanbod aan zomer- en winterbestemmingen.


Diensten 
De website is vrij overzichtelijk, de kortste manier om jouw autovakantie te boeken is door bovenaan de homepage in te vullen wat het land van jouw voorkeur is, de datum waarop je wilt vertrekken en de reisduur die je voor ogen hebt. Klik dan op de ‘Zoek’ button dan zie je in één oogopslag wat er allemaal mogelijk is op die data met de bijbehorende beschrijvingen en prijzen. De prijzen en mogelijkheden worden nog extra gespecificeerd als je opgeeft met welk reisgezelschap je op pad gaat. Je kunt eventueel links in het scherm je zoekopdracht nog verder verfijnen met verschillende opties zoals de maximale afstand tot het strand, het soort vakantie, de faciliteiten, etc. De bestemmingen waar je bij Sunweb Autovakanties uit kunt kiezen zijn:

 • Frankrijk
 • Spanje
 • Italië
 • Oostenrijk
 • Kroatië
 • Duitsland
 • Zwitserland
 • Hongarije

Wanneer je nog niet precies weet wat je wilt, kun je ook op zoek gaan naar de vakantie die bij je past via de ‘Zoek en Boek’ optie bovenaan de pagina, waarna je stapsgewijs de voorkeuren voor de door jouw gewenst vakantie kunt opgeven. Daarnaast kun je natuurlijk ook even bekijken wat de aanbiedingen van het moment zijn, of de blogs lezen met interessante artikelen en informatie. Je kunt naast deze website ook de andere websites van Sunweb bezoeken voor het boeken van een  Wintersportvakantie of een Zomervakantie.

FamFun 
Sunweb Autovakanties biedt onder het kopje ‘Collections’ ook nog FamFun vakanties aan. Dit zijn accommodaties die speciaal geselecteerd zijn voor gezinnen op plaatsen waar je naast zwemmen, zonnen en natuurlijk ook lekker ontspannen, ook leuke uitjes kunt maken. Hierbij kun je rekenen op Belgischtalige animatie voor alle leeftijden.

Klachten 
Sunweb is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Daarnaast dragen zij ook het Thuiswinkel Waarborg. Wanneer je tijdens de reis klachten hebt dan moet je dit direct aan de receptie en de vertegenwoordiging van Sunweb ter plaatse melden. Als er niemand aanwezig is of de klacht niet naar tevredenheid wordt opgelost, dan kun je contact opnemen met het kantoor in België. Op die manier stel je Sunweb in staat om er direct wat aan te doen. Klachten die je niet op de bestemming kenbaar maakt en waarvoor je geen klachtenformulier invult, worden in België niet in behandeling genomen. Wordt de klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan kun je binnen een maand na afloop van de vakantie de klacht schriftelijk en gemotiveerd indienen. Wanneer de klacht over de totstandkoming van de boeking gaat, moet je deze ook binnen een maand bij Sunweb indienen.

Schrijf hier ook jouw review over Sunweb Autovakanties!

Wat zijn de ervaringen met Sunweb Autovakanties? Hebben ze een leuk aanbod voor iedereen die met de eigen auto op vakantie wil gaan of valt dit tegen?