ErvaringenSite

    Ervaringen Sunweb Zomer

    Het in 2000 opgerichte Sunweb Zomer bestaat dit jaar 16 jaar. Als sinds 2000 biedt Sunweb Zomer voordelige vliegvakanties, wintersportreizen en autovakanties. Bestemmingen waar de reizen heen voeren zijn zowel binnen als buiten Europa te boeken. Sunweb Zomer biedt de reizen uitsluitend aan via hun overzichtelijke websites, waar je het hele jaar door vakanties kunt boeken, of je nu in de winter of in de zomer op vakantie wilt.

    Wat biedt Sunweb Zomer?

    De website van Sunweb Zomer biedt een ruim assortiment aan zonvakanties, maar ook wintervakanties en zelfs autovakanties. Met meer dan 5000 vakanties, kunt u uw droomvakantie vinden en lekker genieten in de zon of sneeuw. De zonvakanties zijn te boeken naar Griekenland, Spanje en Turkije. Skiën, snowboarden en andere winteractiviteiten kun je uitvoeren in Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk en met de autovakanties kun je je laten leiden naar Oostenrijk, Italië en Spanje.

    Daarnaast biedt Sunweb Zomer nog vakanties in de categorieën:

    Team Sunweb op wintersport & zomervakantie | #creatingmemories

    Exclusieve escapes:

    Voor Sunweb Excellent zijn de beste hotels geselecteerd. Het zijn exclusieve plekken waar je terecht kunt om heerlijk te ontspannen. Ook deze luxe resorts zijn te boeken voor een scherpe Sunweb-prijs.

    Uniek & Authentiek;

    Voor Sunweb Secrets is verder gekeken dan waar de toerist gaat. Dat heeft mooie plekken opgeleverd waar u de echte cultuur kunt opsnuiven.

    All-inclusive favorieten;

    Sunweb Selections zijn all-inclusive hotels met een hoge waardering. Alles is hier goed geregeld: zwembaden, reisleiding en de kamer.

    Bijzondere belevenissen;

    Sunweb Xperience biedt all-inclusive hotels, maar dan met gave activiteiten. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te doen.
    - Groepsreizen en;
    - Sneeuwpret voor de hele familie.

    Heb je echt nog geen idee waar je heen wilt of wat voor vakantie je wilt? Dan kun je je laten inspireren door de inspiratiemagazines van Sunweb Zomer.

    Aanbiedingen van Sunweb Zomer

    Door het ruime aanbod van zonvakanties, maar ook winter- en autovakanties, zijn er van tijd tot tijd aanbiedingen te vinden op de website. Zo kun je van dezelfde vakantie genieten, maar dan voor een lagere prijs, waardoor je meer over houdt om leuke dingen te doen op uw favoriete bestemming. Zoals een keertje winkelen of de middag op het terras doorbrengen.

    Wat belooft Sunweb Zomer?

    Door de keurmerken van SGR, ANVR, Thuiswinkel Waarborg en het Calamiteitenfonds ben je verzekerd van een goede vakantie bij Sunweb Zomer.

    Hoe gaat Sunweb Zomer om met vragen en klachten?

    Sunweb Zomer staat je graag te woord. Met vragen of klachten kun je terecht bij de klantenservice. De klantenservice van Sunweb Zomer is telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de klantenservice gesloten. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen met daarin uw vraag of klacht.

    Het e-mail adres is op de website van Sunweb Zomer te vinden.

    Mening geven over

    Sunweb Zomer
    Heeft u uw favoriete bestemming via Sunweb Zomer gevonden en heeft u de ultieme zon- of wintersport- of autovakantie ervaren? Geef dan je mening! Laat anderen weten wat je van de reis en de services van Sunweb Zomer vond zodat zij ook een goede zon-, wintersport- of autovakantie kunnen hebben, net als jij.

    Denkt u er aan om te boeken bij Sunweb Zomer? Lees eerst klantervaringen zodat u met een gerust hart kunt boeken. Lees het bij ErvaringenSite!

    Sunweb Zomer
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

    6.6
    88% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    6.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Dikke duim

    Op onze brstemming in side ( Hotel Bone Club Sunset) waren de kamers niet wat we gevraagd hadden. 2 van mijn metgezellen zijn mindervalde en we zaten op de 5de vetdieping. De volgende morgen was onze reisleider Kenneth daar vroeg om dat voor ons in orde te brengen. Na wat problemen met de transfer bij aankomst heeft Kenneth er weer voor gezorgd dat de transfer voor de terugreis pico bello in orde was voor onze scootmobiel. Een dikkr merci aan kenneth, super reisleider !!!

    Door: Anne Standaert12-06-2018
    zbqxyphnhr11-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    All inclusive vakantie Gran Canaria

    All inclusive vakantie naar Gran Canaria geboekt bij Sunweb.
    Eiland was prachtig, veel natuur en zee. Leuk kunnen rondrijden met een gehuurde auto.
    Hotel was ook goed en ideaal om je geen zorgen te hoeven maken over eten, want dat zat er gewoon bij en we hadden genoeg keuze iedere dag (je hoort weleens anders) .

    Het was de eerste keer dat wij boekten bij Sunweb maar niet de laatste!

    Door: Th. Verburgt10-09-2016
    owtwrcdzuy11-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hotel Bahia Principe Tenerife

    Heel goed hotel maar ondanks we geboekt hadden speciaal voor de sauna die vermeld staat op de site van Sunweb, was deze al 6 maand niet meer in gebruik. We hebben hiervoor een compensatie gevraagd en gekregen. Onze reisleider Kenneth heeft ons goed op de hoogte gehouden en gezorgd voor een goede oplossing! Van klantvriendelijkheid gesproken!! Proficiat Kenneth!

    Door: Ivan Verhaeghe20-12-2019
    rqpaudacqg11-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Volgende keer vliegen

    Ok, de busreis was echt om te huilen want ik heb daar gewoon echt een hekel aan. De vakantie zelf was top toen we er eindelijk waren! Maar 24 uur in de bus doe ik nooit meer, wat een ramp. Volgende keer ga ik met jullie vliegen!

    Door: Harry18-01-2016
    alle reizen op 1 site25-03-2016

    Beste Tamara, dank je wel voor het compliment, altijd fijn om te lezen. Je kunt altijd even bij ons checken! Met vriendelijke groet, Martine Guns-van Winden eigenaar reisbureau

    ymewyrisky11-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Reis en accommodatie Iberostar Lanzarote

    Ik had een Sunweb reis en accommodatie geboekt via Neckermann naar hotel Iberostar in Lanzarote. De vrouw van Neckerman vertelde dat ze er zelf was geweest, een goed hotel, veel zwembaden en rust. Ik had dus de reis geboekt voor 2700 euro.

    Toen ik aankwam bleek dat er alleen maar 2 animatie zwembaden voor met name kinderen beschikbaar waren en kinderbedjes en dat voor de andere zwembaden je een zogenaamde Prestige moest hebben en dan zou je samen met andere extra faciliteiten 35 euro per dag extra moeten betalen.

    Zowel op de website also op de subwebapp met mijn boeking staat er dat er beschikbaarheid zou zijn voor 7 zwembaden en wordt er over een beperking niet gesproken. Wel dat er prestige 1 eigen zwembad zou hebben. Bij de prestige beschrijving stond een hele opsomming maar niet dat ze drie eigen zwembaden zouden hebben.

    Ik had dit aangegeven in de whatsapp 's avonds zodat ze dit zou lezen in de morgen (want ik zou een afspraak met haar hebben mbt mogelijke excursies). Ik kreeg 's morgens een bericht terug waarin stond dat door Covid19 faciliteiten veranderd kunnen zijn en we hier geen rechten op konden verhalen. Deze situatie had echter niks met Corona te maken maar was het beleid van het hotel.

    Het is bepalend dat als er niets klopt een reisorganisatie dus blijkbaar de verantwoordelijkheden en rechten van een klant kan uitsluiten door Corona de schuld te geven. Tijdens de afspraak met de Sunweb medewerkster zei ze dat ze niet wist waar het over ging en het antwoord vanuit de auto schreef.

    Ik had daarna een afspraak met de Sunwebmanager verantwoordelijk voor het eiland. Zij vertelde dat ze vond dat ik gekregen had waarvoor ik geboekt had omdat de kamer ok is en het is all-inclusive. Ik vertelde dat dit niet zo was omdat een deel van de faciliteiten niet toegankelijk waren. Ze wilde verder niets doen. Ze wilde een klacht opstellen en vroeg me dat te ondertekenen. Maar omdat hier ook in stond dat ik gekregen had waarvoor ik geboekt had, wilde ik het niet ondertekenen. Daarnaast gaf ze zelf aan dat ze niks wilde doen.

    Wil ik dus toegang tot de rustigere zwembaden hebben, moet ik dus 35 euro per dag bijbetalen wat dus neerkomt op 490 euro voor 14 dagen wat dus het totaal maakt van 3190 euro

    Ik had dus een dure vakantie geboekt en kom erachter dat ik dus alleen toegang heb tot de kinderzwembaden.

    De houding van de Sunweb manager verbaasde me erg. Ze was aanvallend, niet flexibel en deed niks om ook maar begrip te tonen. Ik vroeg haar nogmaals om aan te tonen waar op de website het stond dat er beperkte toegang was tot de zwembaden maar ik kreeg geen antwoord. Ik werd aangeraden om de Prestige te nemen en extra te betalen. Ook werd het afgeschoven naar Neckermann terwijl zij juist de website van Sunweb gebruikte voor informatie.

    Door: Leendert15-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Horrible company!

    No pros. Only cons. The worst travel agency ever!!! Tried to find a solution to exchange our trip from a high risk area for another date and time, it was only possible after we pay the cancellation fee. We finally cancelled at our expence with no further booking. No customer service. Just a shitty service! No answer to any of the 6 emails we sent. Only two very bad phone conversations! Horrible! Avoid it! They are interested in your money not in your satisfaction as a client!

    Door: Alexandra Ispas06-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Ongewenste boeking

    Ik moet meer dan 400 euro neertellen voor een annulatie van een vakantie dat ik zogezegd geboekt heb en niets van wist doordat de mails in mijn ongewenste emails stonden.
    Daarbovenop heel klantonvriendelijk en lang wachten tegen dat ze te bereieken waren via telefoon!

    Door: Joyce Callebert11-01-2020
    pkkwsrinbi11-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Wederom een vakantie met Sunweb

    Vorige jaar in de zomervakantie met Sunweb op vakantie geweest naar Spanje, zeer goed bevallen. Hebben er afgelopen week wederom een vakantie geboekt, dit maal naar Turkije. Nog steeds bijzonder tevreden over de service, al moet ik zeggen dat je hier ook wel voor betaalt.

    Door: Mark01-04-2016
    usawyrbzhr11-03-2021

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over Sunweb Zomer

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Sunweb Zomer een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Sunweb Zomer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Sunweb Zomer actief?

    Sunweb Zomer is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sunweb Zomer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.