Corendon Reviews: Deel je review & Lees ervaringen!

Alle reviews

Corendon

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Ontdek onafhankelijke recensies, klachten en ervaringen op onze site. Blijf goed geïnformeerd over waar u het beste uw aankopen kunt doen, of deel zelf een beoordeling over een winkel waar u recent een aankoop heeft gedaan. Zo draagt iedereen in België bij aan het onderscheiden van de goede en minder goede winkels!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
K.vH
Met het hele gezin een familiereis geboekt met Corendon. Ik moet zeggen het was best een uitzoekwerk op de website van Corendon. Vooral omdat er zoveel keuze was en ook als je de bestemming al heb...Lees verder
V
Vincent
Ik heb vorig jaar een last-minute naar Curacao geboekt met corendon. Nergens had ik dit goedkoper kunnen doen dan hier. (en geloof me, ik heb gezocht!) Jammer dat het maar een weekje was dus de vli...Lees verder
A
Arnolda Smallegange
We zijn dit turkije / bodrum geweest van 6 t/m 18 juni. Een viersterren hotel all-inclusive. Je hoort veel mensen altijd klagen over het eten (of als je de smaakpolitie ziet verwacht je het ergste)...Lees verder
J
Jacques B
Onlangs samen met mijn vrouw naar de Turkse zon gweest. Wat is het daar heerlijk vertoeven zeg, terwijl het weer hier zo guur was. Wij zijn daar echt helemaal tot rust gekomen. Corendon heeft ons g...Lees verder
B
B. Antoine
De prijzen van Corendon zijn redelijk, maar ik was teleurgesteld dat ik niet kon profiteren van speciale aanbiedingen voor mijn reis naar Bulgarije.Lees verder

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Familiereis met Corendon

  Met het hele gezin een familiereis geboekt met Corendon.
  Ik moet zeggen het was best een uitzoekwerk op de website van Corendon. Vooral omdat er zoveel keuze was en ook als je de bestemming al hebt gekozen valt er nog heel wat te kiezen. Maar dat is ook alleen maar leuk want zo kun je nog meer naar eigen wens en smaak invullen.

  Vorige maand zijn we dan op de vakantie geweest en we hebben het goed gehad.
  Het hotel was zoals beloofd, gewoon prima wel. Niet enorm luxe en er was geen dagelijkse schoonmaak, maar dat was ok. Het was een goede vakantie. Het was bij Madeira (Portugal).

  Ook met het heen en weer vliegen ging alles goed. We hadden wel een beetje vertraging maar toch kwamen we ongeveer net zo laat aan als dat de planning was. We zijn naar ons hotel gebracht en opgehaald en dat was best druk en spannend maar het ging allemaal goed.
 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Last-minute is de moeite waard!

  Ik heb vorig jaar een last-minute naar Curacao geboekt met corendon. Nergens had ik dit goedkoper kunnen doen dan hier. (en geloof me, ik heb gezocht!) Jammer dat het maar een weekje was dus de vliegreis is wel wat lang voor een week maar op zich prima te doen als je er even op uit wil. Heerlijk gegeten, en alles zo goedkoop dat ik ook maar besloten had een paar keer "buiten de deur" te eten zodat je wat afwisseling hebt. Mooi weer, goed zwembad en ik ging weer helemaal uitgerust naar huis!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Best wel ok eigenlijk

  We zijn dit turkije / bodrum geweest van 6 t/m 18 juni. Een viersterren hotel all-inclusive. Je hoort veel mensen altijd klagen over het eten (of als je de smaakpolitie ziet verwacht je het ergste). Maar het was eigenlijk wel prima. Niet hoogstaand ofzo maar gewoon ok. Het was wel wat druk bij het buffet maar dan weet je in ieder geval dat alles telkens snel ververst wordt en niet al lang ligt en koud of warm wordt. Dus prima vakantie gehad zo.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heerlijk vakantie gehad met Corendon

  Onlangs samen met mijn vrouw naar de Turkse zon gweest. Wat is het daar heerlijk vertoeven zeg, terwijl het weer hier zo guur was. Wij zijn daar echt helemaal tot rust gekomen. Corendon heeft ons goed begeleid en ons een onvergetenlijke vakantie bezorgt.

  Geachte heer Glas,

  vervelend dat u een slechte ervaring met ons heeft. Ik zie dat van uw geinvesteerde projecten er momenteel 2 achterlopen met betalen. Gelukkig zijn ze niet gestopt met betalen, maar ze zijn helaas wel te laat. Uiteraard is dat ook een beetje inherent aan investeren, investeren is immers risico nemen. Gelukkig doen wij er alles aan om laatbetalers tot betalen te krijgen.

  Mijn excuses dat het enige tijd geleden eens is voorgekomen dat de maandelijkse uitkeringen te laat zijn uitbetaald, dat hoort natuurlijk niet. Ik ben blij dat dit inmiddels is opgelost.

  Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan weet u ons te vinden!

  Met vriendelijke groet,
  Lendico klantenservice

  Lendico spiegelt in haar reactie de zaken mooier voor dan ze zijn.
  Hier zijn de cijfers van vandaag 21 april 2016:
  Oordeelt zelf ....

  Investeringen € 1.993,15
  Volgens schema (18) € 1.756,58
  Achterstallig (4) € 236,57
  1-30 dagen (2) € 119,73
  31-60 dagen (1) € 57,91
  61+ dagen (1) € 58,93

  Beste meneer Glas, wij spiegelen de zaken niet mooier voor dan ze zijn. Onze reactie was in maart, uw reactie in april. De cijfers veranderen uiteraard elke maand! Ik zie bijvoorbeeld dat van de 3 projecten die momenteel als 'achterstallig' aangemerkt worden, er 1 kort geleden is betaald en 2 een betalingsregeling hebben. U kunt ons altijd per project verdere details opvragen, we zijn u graag verder van dienst. Met vriendelijke groet, Lendico klantenservice


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet helemaal tevreden.

  De prijzen van Corendon zijn redelijk, maar ik was teleurgesteld dat ik niet kon profiteren van speciale aanbiedingen voor mijn reis naar Bulgarije.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegreis Turkije

  Onze reis moet nog starten en we zijn nu al zeer ontevreden. Onze dagvlucht is gewijzigd naar een avond/nachtvlucht waardoor we midden in de nacht zullen aankomen in ons hotel met 2 jonge kinderen en waardoor we de 1ste (halve) dag in ons hotel verliezen. Het gaat hier om een bewuste bedrijfsstrategie van Corendon. Ze geven eerst een aantrekkelijk vertrekuur om te verkopen en zien dan wel waar ze uitkomen. Ook sturen ze je tickets digitaal door de 15de dag voor je reis, want volgens Europese regelgeving is een compensatie verplicht als de wijziging plaats vindt binnen 14 dagen voor vertrek. Als je belt, krijg je iemand aan de lijn die daar ook niks kan aan veranderen. Ook nul communicatie, nazorg nul, je moet het maar zien als je je ticket opent die je per mail kreeg toegestuurd. Malafide praktijken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede prijs, goede reis

  Prima prijs voor mijn reis. Geen vertraging, geen problemen, gewoon zoals het hoort. Ik ben tevreden met corendon!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zonvakantie 2022

  Zijn gelokt met mooie vliegtijden, echter daarna kregen we er enorm slechte tijden voor terug. Scheelde meer dan 1 dag minder voor ons verblijf van 8 dagen.... en wij hebben dit van enorm veel mensen gehoord. Slechte zaak, dat het 'toevallig' voor iedereen ongunstiger uitvalt.
  Slechte zaak dit!!!!! Totaal geen begrip voor de klant, alleen maar vasthouden aan 7 nachten. Wij moesten de laatste avond om 01.00 uur uit bed voor vertrek. Vind ik geen 7e nacht.....


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Logies en ontbijt in Kreta...

  Vorig jaar super vakantie gehad, dewelke via jullie geboekt. Alles was tip top! Dus in het voorjaar opnieuw bij jullie geboekt voor onze zomervakantie. Gisteren mail gekregen. Hotel Lofos appartementen in Kreta gaat helaas pas open in augustus... krijgen 2 alternatieven aangeboden. Deze bieden echt niet wat wij in Lofos zouden krijgen. Wij hadden ons laten overtuigen om Lofos te kiezen, omwille van de kenmerken en het als 'charme hotel' werd aangeboden. We hebben zelf even rond gekeken voor een alternatief rond dezelfde prijs. Wanneer we dit telefonisch besproken, bleek er plots 500 € bij te komen, want het huidige dagtarief wordt genomen. Wij hebben destijds vroeg geboekt met korting, en worden nu gestraft omdat jullie ons niet kunnen bieden wat jullie destijds beloofden en we dan maar genoegen moeten nemen met een goedkoper alternatief, hotels die ons niets zeggen. Nogmaals jullie kunnen er ook niet aan doen dat het hotel niet open is door uitzonderlijke omstandigheden maar als ik dan aanhaal dat jullie op jullie website adverteren met 200€ korting en hiervoor ook nog een mail sturen, er gezegd wordt dat dat niet voor ons geldt omdat we de originele boeking vroeger hebt gemaakt... dat vind ik niet correct. Ik vind het niet erg om iets meer te betalen, zoals gezegd het zijn uitzonderlijke tijden, maar voor iedereen. Alles was netjes op tijd betaald door ons en nu extra 500€ ophoesten... sorry dat vind ik erover. Als jullie een tegmoetkoming doen, ben ik daar ook toe bereid maar iets mag er toch wel komen als commerciële compensatie. Ik heb jullie een mail doorgestuurd, maar aangezien onze vakantie er snel aankomt, hoop ik snel iets van jullie te vernemen. Het is niet leuk om op deze manier een vakantie aan te vatten!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gelukkig net niet gedaan

  Ik snapte er niet zoveel van. Om een reis uit te zoeken was zeer overzichtelijk maar daarna is het boekingsprocess niet zo duidelijk. Vooral de beschikbare data is een ramp. Chatten kan ook niet in het weekend. Dus ik ben toen naar Sawadee reizen gegaan waar ik dus dezelfde reis heb geboekt. En de prijs was daar 100 euro goedkoper dus ben blij dat ik dat gedaan heb.


Anderen bekeken ook

TUIFly merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

TUIFly

2 reviews

TUI, het vroegere Jetair, is als naam bij bijna iedereen bekend. Maar welke ervaring hebben klanten met de service en producten van TUIFly? Verliep...

Tripper merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tripper

2 reviews

Ledereen wil minsten een keer per jaar op vakantie. U werkt hard en bent op het juiste moment toe aan een break. Maar, waar gaat u naar toe? Kiest ...

Summit Travel merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Summit Travel

1 reviews

Reisbranche reviews en ervaringenDe reisbranche is een dynamische sector waarin consumenten op zoek zijn naar betrouwbare informatie en ervaringen ...

OAD reizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

OAD reizen

1 reviews

Op reis gaan is leuk! Of het nu individueel is of met een groep, de meeste mensen kijken lang op voorhand uit naar hun jaarlijkse reis. Het breekt ...