Transavia

Alle reviews

Transavia

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Momondo

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Bebsy

2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

Vueling merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Vueling

1 reviews

Weet je al waar je volgende vakantie naartoe gaat? Heb je de bestemming al in gedachten en weet je al welk hotel je gaat boeken en welke manier van...

Qatar Airways merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Qatar Airways

1 reviews

Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Qatar airways is een grote en ook bekende vliegmaatschappij uit Qatar. Het valt dus onder andere ...

Transavia

Transavia, voluit ook wel Transavia Airlines CV, is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij. De maatschappij voert charter- en lijnvluchten uit en maakt onderdeel uit van de Air France-KLM-groep. Het bedrijf heeft in Frankrijk ook een zustermaatschappij, deze heet Transavia France. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over de luchtvaartmaatschappij lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Transavia achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over Transavia
Transavia werd aan het einde van het jaar 1965 opgericht door een Belgische en een Schotse particulier onder de naam "Transavia Limburg N.V." en had destijds Maastricht Aachen Airport als thuisbasis. Op 3 januari 1966 verleende het Ministerie van Verkeer en Waterstaat vergunning voor het uitvoeren van chartervluchten vanaf de luchthavens Beek en Zestienhoven. Op 14 november van ditzelfde jaar werd aan Transavia een chartervergunning verleend om vanaf Schiphol te vliegen. De eerste commerciële vlucht vond op 16 november van dat jaar plaats waarbij het Nederlands Dans Theater en het Nederlands Balletorkest van Amsterdam naar het Italiaanse Napels werden vervoerd. 

Producten en diensten van Transavia
Transavia is dus een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die charter- en lijnvluchten uitvoert. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en gebruikt de maatschappij Schiphol Airport (het grootste vliegveld in Nederland, gelegen in Amsterdam), Eindhoven Airport en Rotterdam Airport als thuishavens. Het bedrijf vliegt voornamelijk binnen Europa, Noord-Afrika en in het Midden-Oosten. De luchtvaartmaatschappij heeft op dit moment, in het jaar 2021, 39 vliegtuigen in zijn bezit. Vier van deze vliegtuigen zijn van het type Boeing 737-700 en 35 van deze vliegtuigen zijn van het type Boeing 737-800. 

In het midden van het jaar 2014 maakte Air France-KLM plannen bekend over de opbouw van een lagekostenluchtvaartmaatschappij onder de naam Transavia Europe. Deze prijsvechter wordt ook buiten de thuismarkten Frankrijk en Nederland actief en zou dus ook beter kunnen concurreren met Ryanair en EasyJet. Deze plannen leidden tot een staking van twee weken door de piloten van Air France omdat zij vreesden voor hun arbeidsvoorwaarden en voor de werkgelegenheid. In december van 2014 stemd een meerderheid alsnog voor de uitbouw van de vloot en werd Transavia Europe een feit. Het is uiteindelijk de intentie om de vloot uit te breiden tot honderd vliegtuigen. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Transavia
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Transavia? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Transavia op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Transavia vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Transavia of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Transavia nu achter.