ErvaringenSite

  Ervaringen KLM

  KLM, voluit ook wel KLM Royal Dutch Airlines, is de nationale luchtvaart maatschappij van Nederland. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Amstelveen, met als hub het nabij gelegen Amsterdam Airport Schiphol. Het maakt deel uit van de Air-France-KLM groep en is lid van de lucht vaart alliante SkyTeam. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over KPN lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over de luchtvaart maatschappij achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over KLM

  In 1919 sponsorde een jonge luitenant-vlieger, genaamd Albert Plesman, de luchtvaart tentoonstelling ELTA in AMsterdam. De tentoonstelling was een groot succes, na de sluiting waren verschillende Nederlandse commerciële belangen van plan om een Nederlandse luchtvaartmaatschappij op te richten, Albert Plesman werd voorgedragen om leiding te geven. In september 1919 kende koningin Wilhelmina de nog op te richten maatschappij het predikaat "Koninklijk" toe. Op 7 oktober 1919 richtten acht Nederlandse zakenlieden KLM op als een van de eerste commerciële luchtvaartmaatschappijen. Albert Plesman werd de eerste bestuurder en directeur. KLM is de oudste luchtvaart maatschappij ter wereld die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert, dit onderscheidt hun dus ook echt van andere luchtvaart maatschappijen.

  spontane vakantie naar griekenland met eef

  Producten en diensten van KLM

  KLM en haar partners bieden zo'n 133 bestemmingen in zeventig landen aan op vijf continenten vanuit hun hub op Amsterdam Airport Schiphol. Codeshare overeenkomsten brengen het totaal aantal beschikbare bestemmingen van KLM op 826. KLM heeft drie cabine klassen voor internationale lange-afstandsroutes: World Business Class, Economy Comfort en Economy. Persoonlijke schermen met audio-video-on demand, sateliettelefoon, sms en e-maildiensten zijn beschikbaar in alle cabines van alle lange afstandsvliegtuigen. Europese korte- en middel lange afstandsvluchten hebben Economy-stoelen in de achtercabine en Economy Comfort en Europe Business in de voor cabine.

  Ook biedt KLM een in-flight entertainmentsysteem aan, wat beschikbaar is in alle klassen op alle widebody-vliegtuigen. Het biedt alle passagiers audio/video on demand (AVOD). Het systeem omvat interactief entertainment, waaronder bijvoorbeeld films, televisie programma's, muziek, games en taal cursussen. Ongeveer tachtig films, waardoor redelijk recente releases, klassiekers en wereld cinema, zijn allemaal beschikbaar in verschillende talen. Deze selectie van films wordt elke maand gewijzigd. Zo heeft u dus elke keer als u vliegt weer een ander aanbod.

  Aanbevelingen, klachten en tips over KLM

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf KLM? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over KLM op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over KLM vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over KLM of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Nederlandse bedrijf KLM nu achter.

  KLM
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over KLM

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is KLM een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over KLM. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is KLM actief?

  KLM is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van KLM gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.