ErvaringenSite

  Ervaringen Vueling

  Weet je al waar je volgende vakantie naartoe gaat? Heb je de bestemming al in gedachten en weet je al welk hotel je gaat boeken en welke manier van transport je gaat gebruiken? Een maatschappij die vluchten aanbiedt is Vueling. Maar wat kan je verwachten van hun diensten? Zijn hun vliegtuigen veilig en comfortabel? Lopen de vluchten vaak vertraging op? Is hun crew vriendelijk en behulpzaam? Hoe zijn de maaltijden tijdens de vlucht? En wat kan je vertellen over de klantendienst als ze moeten antwoorden op een klacht of probleem? Konden ze je helpen? Zal Vueling je bagage niet verliezen? Lees reviews geschreven door echte klanten om te weten hoe Vueling echt werkt. Ze kunnen je helpen beslissen als je Vueling genoeg vertrouwt om je ticket bij hen te boeken.


  Over Vueling

  Vueling is een luchtvaartmaatschappij die in 2004 werd opgericht. Op 1 juli 2004 startten ze met hun eerste vlucht naar Ibiza. Vueling startte in 4 landen, vluchten op 15 verschillende routes en één basis. Momenteel hebben ze 83 vliegtuigen en vliegen ze over heel Europa, naar Birmingham, Londen, maar ook Parijs, Rijsel, Luxemburg, Rotterdam, Amsterdam, Belgrado, Milaan, Venetië, Brussel, Rennes, Palermo, Pisa, Genova, Catania, München, Stuttgart, Neurenberg, Hannover, Hamburg, Berlijn, Praag, Wenen, Krakow, Kiev, Minsk, Moskou, Budapest en zelfs Reykjavik. Vueling heeft ook speciale VIP lounges en je kan ook punten sparen voor speciale aanbiedingen en kortingen.

  Zie hier hoe een vlucht bij Vueling verloopt!

  Diensten van Vueling

  Je kan een vlucht boeken via de website van Vueling. Daarvoor hoef je enkel je bestemming en luchthaven van vertrek in te vullen, alsook de datum en het aantal volwassenen en of kinderen die meereizen. Je kan zelfs een extra stoel boeken. Nadat je succesvol een boeking gemaakt hebt krijg je een bevestiging via e-mail waarop alle details van je vlucht te vinden zijn. Op de website kan je ook bagage toevoegen en het is ook mogelijk om online in te checken, dat kan je heel wat tijd besparen.

  Vragen of klachten over Vueling

  Heb je ooit met Vueling gevlogen? Dan horen wij van ErvaringenSite dat graag! ErvaringenSite is dé plaats waar je zonder aarzeling je mening kan uiten. We zouden graag weten hoe hun vliegtuigen zijn. Zijn ze comfortabel? Krijg je genoeg beenruimte voor lange vluchten? Hoe gemakkelijk is het om een ticket te boeken bij Vueling? Arriveerde je bagage samen met jou of werd die kwijtgespeeld? En hoe voorzichtig waren ze ermee? En hun klantendienst, waren ze vriendelijk en behulpzaam? Laat het weten in een review! Jouw review helpt anderen om te weten te komen wat ze mogen verwachten van Vueling.

  Biedt de luchtvaartmaatschappij comfortabele vluchten aan? Lees reviews van echte klanten over Vueling en hun vluchten in Europa hier op ErvaringenSite!

  Vueling
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vueling

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vueling een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vueling. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vueling actief?

  Vueling is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vueling gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.