ErvaringenSite

  Ervaringen Iberia

  Wie kent de grootste Spaanse vliegmaatschappij Iberia niet? Iedereen gaat toch eens graag op reis naar het buitenland. Als een van de top 5 grootste luchtvaartmaatschappijen ter wereld, kan het best zijn dat je er al eens mee gevlogen hebt. Zo niet, kun je altijd even de reviews van andere reizigers bekijken om meer over de services te weten te komen.

  Geschiedenis van Iberia

  De luchtvaartmaatschappij werd in 1927 opgericht met financiering van Horacio Echevarrieta en Deutsche Luft Hansa. Een jaar later besloot de Spaanse regering de luchtvaartmaatschappij te sponsoren om het postvervoer tussen Madrid en Barcelona te verzorgen. Voor een aantal jaren hadden ze geen vloot of commerciële activiteiten op binnenlandse routes. Maar tijdens de Spaanse Burgeroorlog in 1937 hervatte Iberia haar activiteiten op binnenlandse routes. Frisse lucht werd vervolgens verkregen door Iberia in 1940 toen de staat monopolie rechten aan deze luchtvaartmaatschappij gaf. Zo hebben ze zicht kunnen ontwikkelen tot een van de belangrijke internationale luchtvaartmaatschappij.
  Iberia kocht vervolgens in de jaren 90 verschillende belangrijke maatschappijen van Latijns-Amerika, waardoor deze luchtvaartmaatschappij op dat moment de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld was. In 2010 was er weer groot nieuws toen ze een fusie aangingen met British Airways.

  EEN WEEKJE VAKANTIE MET ONZE MEISJES & NICK IS JARIG! | JOSHVLOG #299

  Diensten van Iberia Airlines

  Bij Iberia kun je tussen 3 tarieven kiezen, namelijk Economy, Premium Economy en Business. Deze divisies gelden echter niet voor elke bestemming binnen de 45 Europese landen. Buiten Europa kun je met Iberia naar meer dan 100 andere landen vliegen. Dit wil zeggen dat je Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Azië en Oceanië kunt verkennen. Sommige van de vluchten zijn in samenwerking met het eerder vernoemde British Airways, maar ook andere maatschappijen binnen dezelfde groep. Dit zijn Finnair, American Airlines en Qantas.

  Producten van Iberia

  Als je de website van Iberia bezoekt, zul je zien dat ze niet alleen gewone vliegtickets verkopen. Het is evenzeer mogelijk om een combo vliegticket en hotel te bestellen voor je volgende vakantie, een auto te huren of vlieghaven shuttle te verzekeren. Natuurlijk is dit ook de plaats waar je zelf kunt inchecken en boekingen beheert. Alle aanvullende informatie die je nodig hebt voor je vlucht of andere service, kun je vinden in de “Vóór je reis” menu. Hier krijg je volledige informatie over het bagage- en passagiers beleid, net als het comfort dat je tijdens de vlucht kunt verwachten. Ten laatste staan ze ook open voor speciale aanvragen als assistentie voor minderjarigen en VIP-diensten.

  Complimenten, Klachten en Tips over Iberia

  Een van de ergste zaken die je kunnen overkomen is dat je bagage niet met je is meegereisd. Dit kun je melden aan de Bagage Service Agent. De luchtvaartmaatschappij zorgt voor de tracering en dat ze jouw bagage binnen 24 uur gratis bij je afleveren. Hier bovenop krijg je een weekendtas met toiletartikelen en andere essentiële zaken voor tijdens je overnachten voordat de luchtvaartmaatschappij je bagage teruggeeft. Bij vertragingen van meer dan 2 uur biedt de luchtvaartmaatschappij lichte versnaperingen, maaltijden en zelfs accommodatie aan. Er is ook de mogelijkheid om tickets te annuleren, mits je aan de vooropgestelde voorwaarden voldoet. Zit je na deze diensten toch nog met klachten, aarzel dan niet om contact op te nemen via het Iberia Service Centre. Nog slimmer is echter om pluspunten en tekortkomingen van deze vliegmaatschappij te delen in een recensie. Door je eigen ervaringen te delen, help je andere reizigers om de juiste keuze te maken.

  Iberia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Iberia

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Iberia een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Iberia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Iberia actief?

  Iberia is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Iberia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.