ErvaringenSite

  Ervaringen Avianca

  Avianca is een Colombiaanse luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf is de grootste luchtvaartmaatschappij van Colombia en de tweede grootste van Zuid-Amerika. Het is tevens een van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Avianca lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over de Colombiaanse luchtvaartmaatschappij achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over Avianca

  Avianca werd opgericht op vijf december 1919 in de stad Barranquilla als Sociedad Colombo Alemana de Transporte Aérep, en is daarmee, op KLM na, de oudste nog bestaande luchtvaartmaatschappij ter wereld. De maatschappij kreeg haar huidige naam op 14 juni 1940, toen twee luchtvaartmaatschappijen fuseerden tot Aerovías Nacionales de Colombia S.A. (Avianca). In het begin van deze eeuw vroeg Avianca faillisement aan, maar werd toen gered door de Boliviaanse oliemagnaat Efromovich. Avianca is een onderdeel van Avianca Holding SA. In mei van het jaar 2011 kreeg deze holding een beursnotering aan de Bolsa de Valores de Colombia en in november van het jaar 2013 volgde een notering aan de New York Stock Exchange (Ticker symbol: AVH).

  Rein Mercha Gitano kings Vakantie

  Producten en diensten van Avianca

  Avianca heeft in maart 2007 een order geplaatst voor 12 Boeing 787 Dreamliners. Daarmee was Aviance de eerste Zuid-Amerikaanse klant voor dit nieuwe Boeing vliegtuig. Daarnaast kreeg de Colombiaanse carrier kooprechten voor nog eens acht Dreamliners die nog in "optie" staan. De 787's werden vanaf 2010 aan de vloot toegevoegd. De Dreamliners vervingen bij Avianca de toenmalige vloot van 767's die voornamelijk voor de langeafstandsvluchten werden ingezet. Ook zijn er tien Airbussen A330 en A350 besteld, waarvan er al zeven A330's geleverd zijn en van de A350 nog nul.

  De actieve vloot van Avianca bestaat uit 64 toestellen. Op dit moment voert Avianca, samen met haar dochtermaatschappij SAM, vanuit haar hub in Bogota een gemiddeld aantal van 290 dagelijkse vluchten uit naar 18 binnenlandse en 19 buitenlandse bestemmingen. Naast SAM telt Avianca nog drie dochtermaatschappijen: OceanAir uit Brazilië, Avianca Ecuador en Wayra uit Peru. Heeft u nou klachten over Avianca? Die kunt u indienen bij het bedrijf via Whatsapp of via een telefoongesprek. Het telefoonnummer hiervoor is te vinden op de website van het bedrijf.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Avianca

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Avianca? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Avianca op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Avianca vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Avianca of laat uw eigen ervaring door middel van een review over de Colombiaanse luchtvaartmaatschappij Avianca nu achter.

  Avianca
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Avianca

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Avianca een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Avianca. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Avianca actief?

  Avianca is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Avianca gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.