Avianca

Alle reviews

Avianca

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jaap
Mijn startvlucht was laat met vertrek, dus tegen de tijd dat ik aankwam bij de Avianca Ticketing-balie voor mijn aansluitende vlucht, was er nog maar 1 uur voor het vertrek van de vlucht. Maria, de...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vlucht

  Mijn startvlucht was laat met vertrek, dus tegen de tijd dat ik aankwam bij de Avianca Ticketing-balie voor mijn aansluitende vlucht, was er nog maar 1 uur voor het vertrek van de vlucht. Maria, de persoon die aan het bureau werkte, was extreem onbeleefd tegen de persoon voor me, niet zeker waarom. Toen ik aan de beurt was, stond ze vooraan in de rij en roept ze "Je bent te laat en ik kan je niet helpen". Haar collega overtuigde haar om te proberen te helpen, dus begon ze de informatie te verwerken, waar ik hoorde dat ik een Covid-gezondheidsvragenlijst nodig had. Ik heb alle overheidswebsites voor Panama gecontroleerd en daar werd niets over vermeld. We zullen dan haar grofheid echt in actie hebben geschopt. Ze zei met een prikkelbare stem, ik kan je niet helpen. U zult een andere vlucht moeten halen. Ik wist niet wie ik moest bellen of waar ik heen moest en was in een andere stad. Eindelijk, nadat ik haar een lezing had gegeven over haar houding en dat we klanten zijn en dat ze niet op deze manier tegen ons zou moeten praten, stemde ze toe. Ik heb een telefoonnummer van haar gekregen. Ik belde het nummer en werd meer dan een uur in de wacht gezet totdat de batterij van mijn telefoon leeg was. Ik keek op Expedia en geen Avianca-vluchten gingen dezelfde dag of de volgende dag naar Panama, dus boekte ik bij een andere luchtvaartmaatschappij. Toen ik probeerde mijn geld terug te krijgen, moest Expedia ze bellen omdat ik telefonisch of via hun website geen succes had. Ik kreeg te horen dat ze alleen vóór de vlucht restituties geven, en dan zou ik de eerste $ 400 van een vlucht van $ 630 verliezen. Dit plaatst Expedia ook in een kwaad daglicht en zal ook geen zaken meer met hen doen. Ze doen zaken met onbetrouwbare bedrijven.


Anderen bekeken ook

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Momondo
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Bebsy
2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

Vueling merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Vueling
1 reviews

Weet je al waar je volgende vakantie naartoe gaat? Heb je de bestemming al in gedachten en weet je al welk hotel je gaat boeken en welke manier van...

Qatar Airways merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Qatar Airways
1 reviews

Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Qatar airways is een grote en ook bekende vliegmaatschappij uit Qatar. Het valt dus onder andere ...

Avianca

Avianca is een Colombiaanse luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf is de grootste luchtvaartmaatschappij van Colombia en de tweede grootste van Zuid-Amerika. Het is tevens een van de oudste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Avianca lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over de Colombiaanse luchtvaartmaatschappij achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan. 

Over Avianca
Avianca werd opgericht op vijf december 1919 in de stad Barranquilla als Sociedad Colombo Alemana de Transporte Aérep, en is daarmee, op KLM na, de oudste nog bestaande luchtvaartmaatschappij ter wereld. De maatschappij kreeg haar huidige naam op 14 juni 1940, toen twee luchtvaartmaatschappijen fuseerden tot Aerovías Nacionales de Colombia S.A. (Avianca). In het begin van deze eeuw vroeg Avianca faillisement aan, maar werd toen gered door de Boliviaanse oliemagnaat Efromovich. Avianca is een onderdeel van Avianca Holding SA. In mei van het jaar 2011 kreeg deze holding een beursnotering aan de Bolsa de Valores de Colombia en in november van het jaar 2013 volgde een notering aan de New York Stock Exchange (Ticker symbol: AVH). 

Producten en diensten van Avianca
Avianca heeft in maart 2007 een order geplaatst voor 12 Boeing 787 Dreamliners. Daarmee was Aviance de eerste Zuid-Amerikaanse klant voor dit nieuwe Boeing vliegtuig. Daarnaast kreeg de Colombiaanse carrier kooprechten voor nog eens acht Dreamliners die nog in "optie" staan. De 787's werden vanaf 2010 aan de vloot toegevoegd. De Dreamliners vervingen bij Avianca de toenmalige vloot van 767's die voornamelijk voor de langeafstandsvluchten werden ingezet. Ook zijn er tien Airbussen A330 en A350 besteld, waarvan er al zeven A330's geleverd zijn en van de A350 nog nul. 

De actieve vloot van Avianca bestaat uit 64 toestellen. Op dit moment voert Avianca, samen met haar dochtermaatschappij SAM, vanuit haar hub in Bogota een gemiddeld aantal van 290 dagelijkse vluchten uit naar 18 binnenlandse en 19 buitenlandse bestemmingen. Naast SAM telt Avianca nog drie dochtermaatschappijen: OceanAir uit Brazilië, Avianca Ecuador en Wayra uit Peru. Heeft u nou klachten over Avianca? Die kunt u indienen bij het bedrijf via Whatsapp of via een telefoongesprek. Het telefoonnummer hiervoor is te vinden op de website van het bedrijf. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Avianca
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Avianca? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Avianca op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Avianca vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Avianca of laat uw eigen ervaring door middel van een review over de Colombiaanse luchtvaartmaatschappij Avianca nu achter.