Etihad Airways

Alle reviews

Etihad Airways

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

B
benoy
Het was de tweede keer dat ik met Ethiad boekte omdat het vorig jaar heel goed was. Dit jaar geboekt naar Sri Lanka, met een tussenstop van 4 uur. Na een kleine week kreeg ik bericht dat de stop ...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  teleurgesteld

  Het was de tweede keer dat ik met Ethiad boekte omdat het vorig jaar heel goed was.
  Dit jaar geboekt naar Sri Lanka, met een tussenstop van 4 uur. Na een kleine week kreeg ik bericht dat de stop 8 u zou zijn. Kreeg mogelijkheid een bod te doen op upgrade (400 euro voor het laatste stuk) De lounge in AD was schitterend en prima in orde. De zitplaatsen teleurstellend met een hele triestige bediening.
  De terugweg ook upgrade van 400 euro was nog erger. De business lounge in Colombo was gewoon slecht, amper iets te eten en drinken uit blikjes zelf te gaan halen. In de vlieger kregen we een ontbijt en gedaan
  Het tweede stuk (geen business) hebben we bijna 2 u moeten wachten op een bekertje plat water (na te bellen) en kregen we terug een ontbijt.
  Ik ga nooit meer met Ethiad op reis.


Anderen bekeken ook

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Sawadee

3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Bebsy

2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

TravelBird merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

TravelBird

1 reviews

Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je ...

Djoser merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Djoser

1 reviews

Zin in een iets actievere reis? Bij Djoser kan je wandel- en fietsvakanties boeken met meestal een Nederlandstalige gids! Wat klanten vinden van he...

Etihad Airways

Wat? Heb jij al gelezen wat anderen zeggen over dit bedrijf? Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van ErvaringenSite. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Begin echter met het lezen van meer informatie over dit bedrijf. 

Over Etihad Airways
Het bedrijf is in 2003 opgericht door een Koninklijk besluit. In 2003 zijn ze gestart, waarna het een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen in de geschiedenis is geworden. De visie van het bedrijf is om de Arabische gastvrijheid te geven door warm, attent en royaal te zijn. Ook wil men Abu Dhabi als centrum van gastvrijheid tussen Oost en West promoten. Het doel is om een moderne wereldwijd werkende luchtvaartmaatschappij te krijgen.  

 

Het bedrijf wint regelmatig Awards en prijzen, waardoor ze de bevestiging krijgen dat ze op de goede weg zitten om de beste luchtvaartmaatschappij van de wereld te worden. Het bedrijf werkt samen met verschillende partijen om zo te kunnen groeien.  

Diensten van Etihad Airways
Het bedrijf is een luchtvaartmaatschappij met vliegbestemmingen over de hele wereld. Ze bieden comfort, luxe en gemak aan en zijn zeer gastvrij. 

Klachten, tips en complimenten over Etihad Airways
Wanneer je een klacht hebt over de luchtvaartmaatschappij, dan kun je hun hiervoor telefonisch, per post en ook per mail benaderen. Het is goed om je klachten in te dienen. Ethihad kan niet alleen van jou weer een tevreden klant maken, maar ook nog eens hun eigen dienstverlening verbeteren.

Heb jij ervaring met Etihad Airways
Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. ErvaringenSite helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

Lees hier de ervaringen van echte klanten van Etihad Airways. Hoe is de beenruimte, de service, de prijzen? Vlieg je altijd over Abu Dhabi? Is het veilig?