Qatar Airways

Alle reviews

Qatar Airways

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Jules van Rooijen
Moest een tijdje terug voor mijn werk naar Australië en vloog met Quatar Airways. Ruime vliegtuigen waar je voldoende beenruimte hebt. Ik heb lange benen, dus in sommige vliegtuigen is het wat krap...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zakelijke reis met Quatar Airways

  Moest een tijdje terug voor mijn werk naar Australië en vloog met Quatar Airways. Ruime vliegtuigen waar je voldoende beenruimte hebt. Ik heb lange benen, dus in sommige vliegtuigen is het wat krap zitten. De service was uitstekend, maar daar betaal je natuurlijk ook behoorlijk voor.


Anderen bekeken ook

Momondo merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Momondo
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Bebsy
2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

Vueling merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Vueling
1 reviews

Weet je al waar je volgende vakantie naartoe gaat? Heb je de bestemming al in gedachten en weet je al welk hotel je gaat boeken en welke manier van...

Corendon merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Corendon
10 reviews

Cor en Don klinkt u vast wel bekend in de oren. De twee mannen van de reclames van Corendon. Een vliegtuigmaatschappij die uw vakantie helemaal op ...

Qatar Airways

Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Qatar airways is een grote en ook bekende vliegmaatschappij uit Qatar. Het valt dus onder andere in de categorie vakanties en vliegticket aanbieder met haar diensten. Ze hebben een uitstekende vloot en vliegen op de beste locaties over de hele wereld. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over Qatar airways kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van ErvaringenSite. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 

Over Qatar airways
In een relatief korte tijd heeft Qatar airways haar locaties weten uit te breiden naar 150 bestemmingen over de hele wereld. Hierdoor onstaat er een uitstekende vliegmaatschappij welke weet wat service is. Niet voor niets slepen ze zoveel verschillende awards binnen over de hele wereld.  De vliegmaatschappij weet het vertrouwen van haar passagiers en klanten te winnen door keer op keer goede prijzen te winnen over de hele wereld.
Via de lucht reizen is natuurlijk iets wat steeds gemakkelijker is geworden door de jaren heen. Een groot deel van deze mensen vliegt met Qatar airways. Niet vreemd gezien ze een hoge kwaliteit weten te leveren. 
Natuurlijk begeeft ook deze vliegmaatschappij zich binnen een hoge concurrerende wereld. Ondanks dat weten ze ieder jaar met 30 procent te groeien en komen er steeds meer nieuwe vliegtuigen bij in de vloot. De wereldwijde bestemmingen liggen in Europa, het Midden Oosten, Africa, Azie, Noord Amerika en ook Zuid Amerika. Je ziet dat ze over de hele wereld vliegen. Iets wat natuurlijk geweldig is.  

Sinds de lancering in 1997 is het een elite vliegmaatschappij geworden met een 5 sterren beoordeling door Skytrax.  Ze hebben ook onlangs een nieuwe website gelanceerd. Iets wat natuurlijk geweldig is. Een nieuwe site waar je snel en gemakkelijk je vluchten kunt boeken.    

Diensten van Qatar airways
Qatar airways is een vliegmaatschappij welke je graag naar alle hoeken van de wereld brengt. Waar er een luchthaven is, daar is het mogelijk om te komen met de hulp van Qatar airways. Kijk naar de mogelijkheden en de vliegbestemmingen van Qatar airways om er een ticket te boeken. 

Klachten, tips en complimenten over Qatar airways
Heb je een klacht over Qatar airways? Dan kun je deze bij hun melden via de website, per mail, per post en ook via de telefoon. Qatar airways vindt het niet fijn, dat er een klacht is. Wel vinden ze het fijn, dat de klacht gemeld wordt. Hierdoor is het namelijk mogelijk om het probleem toe te lichten en zo mogelijk ook op te lossen. Wel zo fijn natuurlijk. 

Heb jij ervaring met Qatar airways? 
Je krijgt vast en zeker geen spijt van de mogelijkheden om een beoordeling te geven over een bedrijf op ErvaringenSite. Er zijn volop mogelijkheden om een review te geven. ErvaringenSite is een van de platformen waar ook jij terecht kunt. 

 

Luxe en relaxed vliegen? Betrouwbaar en goed? Maar hoe goed zijn ze eigenlijk? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen naar dubai en andere bestemmingen!