ErvaringenSite

  Ervaringen Tix.nl

  Na een lange periode van werken, wilt u graag een pauze nemen? Of moet u dringend naar de andere zijde van de wereld voor zaken? U kent een aantal reisbureaus, maar weet niet welke de beste is om uw vertrouwen in te zetten. Door het lezen van reviewskomt u meer te weten over de verschillende bureaus die reizen aanbieden in België. Misschien wel gehoord van het bedrijf Tix? Nee? Bij ErvaringenSite kunt u er wel over lezen aan de hand van hier verzamelde beoordelingen van eerdere klanten, die ervaring hebben met Tix. In het onderstaande kunt u meer lezen over het bedrijf Tix. Maar ErvaringenSite verschaft u ook meer informatie over verscheidene andere reisbureaus, zodat uw keuzemogelijkheden ruimer worden.

  Over Tix.nl
  Het bedrijf Tix is gevestigd in Amsterdam (Nederland) en verleent zijn diensten sinds 2011. Travix Internationaal B.V. (Tix) valt onder de BCD Groep van John van Vlissingen en staan bekend als een Online Travel Agent (OTA) die goedkope vliegtickets aanbiedt, geselecteerd uit verschillende luchtvaartmaatschapijen. Tix heeft zich verdiept in de toerisme sector en heeft ook andere filialen in Duitsland, India, Australië, Curaçao, VN, Verenigd Koninkrijk en Singapore. Tix.nl is een reisbureau die reizen organiseert naar verschillende landen. Tix.nl reisbureau streeft ernaar om u zo optimaal mogelijk te informeren rondom mogelijkheden die er zijn. Hierdoor kunt u uw vlucht zelf kiezen. Zij maakt een algeheel reisplan met u samen. Naast de informatie omtrent uw reis kan Tix.nl u ook vertellen over milieuvriendelijke vluchten, vluchten waar CO2 uitstoot zoveel als mogelijk wordt geminimaliseerd.

  Producten en diensten van Tix.nl.
  Tix.nl biedt u de mogelijkheid om bij uw speurwerk op hun website een profiel aan te maken, zodat u uw voorkeuren kunt aangeven. Ze probeert met haar website het vinden van informatie over reizen zo inzichtelijk als mogelijk te maken. Het zoeksysteem van de website voor vluchten is voorzien van een zogenaamde "on-time performance", waarmee u meer informatie kunt inwinnen. Het biedt u een overzicht van informatie van de verschillende luchtvaartmaatschappijen, waarin de extra diensten aan boord duidelijk worden weergegeven. Zo houdt de website rekening met uw voorkeur tijdens het zoeken. Via de website vindt u de goedkoopste vluchten. Ook houden ze rekening met stoelvoorkeur en hoeveel beenruimte u nodig heeft. In enkele stappen boekt u een vlucht. Tix.nl heeft ook de mogelijkheid dat u gelijk uw hotelkamer, huurauto of ticket voor museum of stadstour kunt boeken. Tix is waar men terecht is voor het online boeken van vliegtickets voor reizen binnen Europa (Londen, Milaan, Parijs, Berlijn, Rome, Duitsland, Spanje, Italië), maar ook buiten Europa. Tix wilt het beste voor uw vakantie en zorgt ervoor dat zij de beste reisorganisatie zijn voor uw reis.

  Complimenten, klachten en tips voor Tix.
  U hoeft niet specifiek bij Tix langs te lopen om uw reisplanningen te maken of uw tickets te boeken, maar u kunt gerust gebruik maken vanmijn.tix.nl. Bij twijfels over uw boeking, staat haar klantenservice open van maandag tot zondag. Denkt u toch langs te lopen op kantoor voor een gesprek of misschien voor klachten, dan is het bedrijf open van maandag tot zondag. Tix is ook te bereiken via het formulier op de website costumercare@tix.nl en op het telefoonnummer (0900) 8801. Openingstijden: 9.00 a.m.- 17.30 p.m. Voor extra verzekering en bescherming van uw rechten is Tix aangesloten bij de SGR, ANVR en IATA.

  Bent u al een ervaren klant van Tix.nl, deel gauw uw ervaring met ons in een review bij Ervaringen.be. Dit kunnen wij zeker gebruiken om ook detoekomstige klantenop weg te helpen bij het maken van hun keus.

  Wilt u zelf ook meet weten over de reizen en de service van Tix, hoe die het doet, dan mag u ook reviews lezen op onze website.

  OP VAKANTIE IN MEGA DURE VILLA VAN €2.000.000! 😱

  Tix.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tix.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tix.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tix.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tix.nl actief?

  Tix.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tix.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.