ErvaringenSite

  Ervaringen Brussels Airlines

  Vaak vliegen we in België allemaal via Zaventem. Het kan in veel gevallen voordeliger en sneller zijn om via Brussel te vliegen. Soms lijkt het misschien sneller om met de trein naar Schiphol te gaan, maar een trein naar Brussel is net zo makkelijk. Een kaartje hoeft tegenwoordig ook niet veel meer te kosten. Het kan daarom nooit kwaad om eens te kijken bij Brussels Airlines. Heb jij al een ticket gevonden, maar ben je nog niet helemaal zeker of de luchthaven de beste keuze is? Lees dan hier de reviews en beoordelingen van andere reizigers. Ze vertellen je alles over hun ervaringen, zodat jij zorgeloos op reis kunt gaan.

  Over Brussels Airlines

  De luchthaven in Brussel is onderdeel van de Lufthansa Groep en Star Alliance. Als Europese hoofdstad is de luchthaven altijd drukbezocht en gaan er dagelijks honderden vluchten naar meer dan 90 bestemmingen. Er zijn meer dan 3.500 medewerkers die elke dag verantwoordelijk zijn voor de binnenkomende en uitgaande vluchten. De luchthaven heeft al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van vliegreizen. Ze willen altijd het besten voor hun reizigers en klantenservice is dan ook het allerbelangrijkste. Het gaat bij Brussels Airlines om plezier en mensen samenbrengen. Hierbij staat persoonlijke aandacht centraal.


  Boek jij je volgende reis bij Brussels Airlines? De medewerkers staan al voor je klaar!

  Diensten Brussels Airlines

  Een vlucht boeken bij de luchthaven kan bijna niet makkelijker gemaakt worden. Je vult op de website eenvoudig je gegevens, vluchtdata en voorkeuren in en binnen seconde krijg je alle mogelijke vluchten op een rijtje. Verder kun je op de website ook zoeken naar reisinspiratie. Of je nu op vakantie wilt naar de zon of wilt shoppen, Brussels Airlines heeft altijd nieuwe bestemmingen. Voor reizigers die niet lang in de rij willen wachten, heeft de luchthaven een online check-In. Je kunt 24 uur voor je vlucht je check-in online regelen. Op de website word je ook op de hoogte gehouden van je vluchtstatus. Hier kan ook je familie je vlucht in de gaten houden.

  Klantenservice Brussels Airlines

  Persoonlijke aandacht voor klanten kan natuurlijk niet zonder een uitstekende klantenservice. Brussels Airlines probeert daarom altijd bereikbaar te zijn voor klanten met vragen of eventuele klachten. Ze horen graag van hun klanten. Op de website vind je alle contactgegevens van de klantenservice. Er zijn verschillende afdelingen waar je contact mee op kunt nemen. Er is een afdeling voor klanten die hulp nodig hebben, een afdeling waar je al je suggesties kunt delen en een afdeling om klachten of problemen te melden. Neem dus altijd contact op met de juiste afdeling, zodat je zo goed en snel mogelijk geholpen kunt worden.

  Jouw ervaringen met Brussels Airlines

  Vlieg jij meest vaak via Brussel? Bespaar je veel tijd en geld door een vlucht te boeken bij Brussels Airlines? Geef dan jouw beoordeling en vertel over jouw ervaringen met de luchthaven. Zijn de vluchten goedkoop? Zijn er vaak problemen met bagage? Kun je snel online in-checken? En raad jij anderen aan om te vliegen met Brussels Airlines? Schrijf een review en vertel alles over jouw laatste reis.

  Ga je vliegen vanaf Brussel? Lees dan eerst de reviews en ervaringen over Brussels Airlines. Is je bagage altijd veilig? Vertrekken vluchten op tijd?

  Brussels Airlines
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Brussels Airlines

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Brussels Airlines een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Brussels Airlines. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Brussels Airlines actief?

  Brussels Airlines is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Brussels Airlines gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.