ErvaringenSite

  Ervaringen Solmar Tours

  Had u plannen om op vakantie te gaan? Zou u een kijkje willen nemen bij wat Solmar.nl te bieden heeft? Ervaringenzite.be is dé plek om te komen tot een goede voorbereiding van uw reis. Onze site verschaft u toegang tot informatie over verschillende bedrijven. U kunt hier meningen en ervaringen van eerdere klanten van het onlinebedrijf Solmar.nl lezen. De informatie is speciaal voor u verzameld om u inzicht te geven in de producten en diensten van Solmar.nl en van de service die zij verschaft. De recensies van de klanten stellen u in staat om te kunnen afwegen over de mate waarin u gebruik zult maken van de diensten van Solmar.nl of van een andere Tourbedrijf.

  Over Solmar.nl
  Solmar.nl is de toenmalige Solmar Tours, die in 1948 werd gelanceerd, en bestaat dus ruim 30 jaren. Zij heeft bekendheid gekregen door de busreizen, die zij heeft uitgevoerd naar Spanje. Ondertussen zijn de diensten van Solmar.nl uitgegroeid. Solmar.nl heeft haar kantoor in Maarheeze en is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden, de Calamiteitenfonds en de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen.

  Producten en diensten vanSolmar.nl
  Momenteel biedt zij niet alleen busreizen, maar ook vlieg-, auto- en rondreizen. De busreizen worden uitgevoerd naar Spanje en Kroatië. Er worden ook rondreizen uitgevoerd naar landen als Italië, de Balkan en Polen.

  Solmar.nl heeft een eigen bus transferium. Als u wenst een busreis te maken naar Spanje of Kroatië met de busreizen van Solmar.nl, dan kunt u instappen op verschillende locaties in Nederland. En dan wordt u vervoert met één van hun touringcars naar plaats van bestemming.

  De reisorganisatie Solmar.nl biedt ook de mogelijkheid om zelf een reispakket samen te stellen afhankelijk van wat uw wens is. Indien u een vliegticket wenst, of slechts accommodatie nodig heeft, dan kunnen die afzonderlijk worden geboekt bij Solmar.nl. Bij Soalmar.nl bent u terecht voor hotels, appartementen, campings en resorts. U kunt de sterren zelf bepalen.

  Het kantoor van Solmar.nl is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur. Ze zijn des zaterdags en bij zon- en feestdagen gesloten.

  Solmar.nl vraagt wel het afsluiten van een reisverzekering bij Allianz Global Assistance, indien u besluit met haar in zee te gaan.

  Er is een alarmcentrale ter beschikking van 24 uur per dag indien u goed en snel geholpen wenst te worden.

  Complimenten, klachten en tips voor Solmar.nl

  Solar Tours zegt sinds haar oprichting zoveel mogelijk service en kwaliteit te willen aanbieden aan haar klanten voor een prijs die binnen uw budget valt. Solar Tours spreekt de wens uit dat haar vakanties toegankelijk zijn voor een breed publiek en dat haar klanten tevreden kunnen terugkijken.

  Heeft u reeds ervaring met Solar Tours en haar service dan bieden wij hier op ErvaringenSite.nl de mogelijkheid aan u om uw ervaringen en meningen te delen met andere mensen, die erover nadenken om op reis te gaan en op zoek zijn naar een tourbedrijf waar u uw reis het beste kunnen plannen.

  U kunt gerust ook hier de recensies van andere klanten lezen die reeds kennis hebben gemaakt met het reisaanbod van Solar Tours bestaande uit busreizen, vliegvakanties en excursiereizen.

  De Havenzangers - Vakantie

  Solmar Tours
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Solmar Tours

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Solmar Tours een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Solmar Tours. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Solmar Tours actief?

  Solmar Tours is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Kinderen & baby, Voedingsadvies, Online maaltijden bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Solmar Tours gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.