ErvaringenSite

  Ervaringen Stip Reizen

  Snak je naar een ontspannende vakantie en ben je hiervoor op zoek naar een reisaanbieder? Wie weet sluit het aanbod van Stip Reizen aan op jouw wensen en behoeften. Of heb je in het verleden al een reis via deze onderneming geboekt en zou je bereid zijn om enkele minuten van je kostbare tijd op te offeren om op deze pagina een korte review te schrijven? Een verslag van jouw persoonlijke informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere geïnteresseerde reizigers, omdat ze zo zelf een geïnformeerde beslissing kunnen maken om al dan niet met Stip Reizen naar Griekenland, Bali, Gambia of een andere bestemming te reizen.

  Over Stip Reizen

  Stip Reizen werd in 2008 opgericht als een kleine reisorganisatie. Volgens de informatie op hun website zijn ze op een tiental jaar tijd uitgegroeid tot een gerenommeerd en allround reismerk. Sinds 2016 maakt dit bedrijf deel uit van een andere reisorganisatie, Corendon. Hierdoor zijn ze naar eigen zeggen in staat om nog verder door te groeien, zonder aan kwaliteit in te leveren en door de klant in alle omstandigheden centraal te plaatsen. Bij Stip Reizen heb je de keuze tussen rondreizen, fly-drives, zeecruises, zonvakanties en F1-reizen in 35 vakantielanden. Stip Reizen werkt samen met talrijke partners, zoals KLM, Emirates, Costa Cruises, Alitalia, Qatar Airways, Pullmantur Cruises en MSC Cruises.

  Dopebwoy ft. Jonna Fraser - Vakantie (Prod. SRNO) [Official Audio]

  Producten en diensten van Stip Reizen

  Op de website van Stip Reizen zijn er verschillende categorieën waaruit je kunt kiezen, zoals cruise, formule 1, zonvakantie en rondreizen. Verder kun je ook op bestemming, outlet, last minute of vakantietype zoeken en is er meer informatie over de SuperStips van de dag. Wil je geen enkele aanbieding missen? Dan kun je je via de website inschrijven op de nieuwsbrief. Volgens deze onderneming kun je bij hen rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding, een verrassend en veelzijdig aanbod en een makkelijke en eenvoudige boekingsprocedure. Er is ook informatie over reisgerelateerde onderwerpen beschikbaar, zoals verzekeringen, bagage, transfers en autoverhuur. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Stip Reizen? Dan kun je tijdens de vermelde openingsuren telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

  Complimenten, klachten en tips voor Stip Reizen

  Heb je al gebruikgemaakt van de producten en diensten van Stip Reizen? En wil je enkele minuten de tijd nemen om op deze pagina een informatief verslag van jouw persoonlijke ervaring te schrijven? Op zich maakt het niet uit of je ervaring positief of negatief was, want hier worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. Dankzij jouw informatie help je andere mensen een weloverwogen keuze te maken wanneer ze op zoek zijn naar een reisorganisatie om een vakantie bij te boeken. Is de boekingsprocedure inderdaad zo eenvoudig als Stip Reizen beweert? Hoe zit het met de kwaliteit van de hotels die in hun aanbod zijn opgenomen? En staat de klantenservice je vriendelijk te woord als je vragen of opmerkingen voor het team van dit bedrijf hebt? Onze bezoekers zijn alvast razend benieuwd naar jouw review. Ben je de markt nog aan het verkennen en wil je graag weten wat mensen schrijven over gelijkaardige ondernemingen? Op deze pagina ontdek je het allemaal!

  Stip Reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stip Reizen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Stip Reizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Stip Reizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stip Reizen actief?

  Stip Reizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stip Reizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.