Tsjechoreizen

Alle reviews

Tsjechoreizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Tessa
Je moet er natuurlijk van houden, Tsjechie, maar als je dan gaat, dan het beste met een touroperator die er verstand van heeft. Tscjechoreizen is gespecialiseerd en dat merk je; alles wordt gewoon ...Lees verder
H
honzik
mijn vaste prik voor als ik weer naar Tsjechië ga. Goedkoop, snel en netjes.Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gespecialiseerd touroperator

  Je moet er natuurlijk van houden, Tsjechie, maar als je dan gaat, dan het beste met een touroperator die er verstand van heeft. Tscjechoreizen is gespecialiseerd en dat merk je; alles wordt gewoon goed geregeld, een hele zorg minder.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vaste prik

  mijn vaste prik voor als ik weer naar Tsjechië ga.

  Goedkoop, snel en netjes.


Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

La Casita

12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Golfreizen.nu merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Golfreizen.nu

2 reviews

Lees nu! De ervaringen van dit bedrijf? Golfreizen is een bureau welke groepsreizen en cursussen organiseert waarbij mensen kunnen golfen en vakant...

Tsjechoreizen

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beeld te krijgen van een onderneming. Ook van Tsjechoreizen zijn er natuurlijk volop mensen welke graag hun oordeel geven. Het is goed om ook uw mening over Tsjechoreizen te geven als u een goede of minder goede ervaring heeft over hun. Tsjechoreizen is een reisbureau welke voor tal van verschillende vakanties zorgt. Het gaat hierbij om onder andere:

•    goedkope vakanties
•    zon vakanties
•    wintersport vakanties
•    all-inclusive vakanties
•    last minute
•    hotel aanbieder
•    cruises
•    golf reizen
•    bus reizen

Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft en wat goed bij u past.     

Over Tsjechoreizen
Tsjechoreizen is aangesloten bij de ANVR en ook bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De ANVR helpt consumenten om een onbezorgde vakantie te krijgen. Een vakantie waar men vooraf weet, dat alles goed en netjes is geregeld. 

De Stichting Garantiefonds Reisgelden is in het leven geroepen om mensen te kunnen garanderen, dat hun aanbetaling ook veilig is. Er zijn namelijk volop reisbureaus geweest welke alle aanbetalingen incasseerden om daarna (onverhoopt) failliet te gaan. Hierdoor hebben veel mensen hun vakantie niet kunnen vieren, zoals ze het hadden verwacht. Erg zuur natuurlijk. 
Tsjechoreizen is ook ingeschreven bij de kamer van koophandel. Ze zijn ingeschreven onder nummer 29047657. 

Het Garantieregeling Calamiteitenfonds. Ook hierbij is Tsjechoreizen aangesloten. Mocht er zich een calamiteit voordoen dan wordt ervoor gezorgd dat u weer terugkomt naar België. 

De diensten van Tsjechoreizen
Tsjechoreizen maakt het mogelijk om al sinds 1995 de volgende reizen en diensten te boeken: 
•    Vakantiehuizen 
•    Hotels 
•    Pensions 
•    Appartementen 
•    Golfreizen (www.golfenintsjechie.be) 
•    Rondreizen 
•    Busreizen 
•    Actieve vakanties 
•    Actieve dagarrangementen 
•    Excursies 
•    Treinreizen Praag 
•    Busreizen Praag 
•    Vliegreizen 
•    Autoreizen Praag 

 Een ruim aanbod dus!   

Wintersport is een van de onderdelen van Tsjechoreizen. Steeds meer mensen ontdekken de mooie pistes in het land. De Tsjechoreizen hebben mooie pakketten samengesteld om volop van te genieten. U kunt met eigen vervoer gaan, met de royal class bus of met het vliegtuig. 

Natuurlijk zijn er ook volop zomervakanties te boeken bij Tsjechoreizen. U kunt de cultuur en de mooie natuur ontdekken. Er zijn volop verschillende mogelijkheden. 

Daarnaast zijn er nog stedentrips welke u kunt boeken. De stedentrips maken het mogelijk om er eens lekker tussenuit te gaan. Een weekendje Praag is volop genieten. U kunt naar een hotel gaan, een pension of een eigen appartement boeken. Alles in combinatie met excursies, autohuur en ook rondleidingen. Geweldig toch!

Een persoonlijk advies bij Tsjechoreizen
Natuurlijk kunt u ook rekenen op een goed advies. Er zijn verschillende specialisten bij Tsjechoreizen welke een mooie vakantie kunnen samenstellen voor u. Ze spreken de taal, kennen de cultuur en hebben een goed oor voor uw wensen. 

Klachten, tips en complimenten over en voor Tsjechoreizen
Heeft u een klacht over Tsjechoreizen? Of bent u ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. U kunt dit per email doen, via de website en natuurlijk ook telefonisch. Door direct uw ongenoegen helder te communiceren is het mogelijk voor Tsjechoreizen om naar een oplossing te zoeken. Hierdoor maakt u het mogelijk om hun dienstverlening te verbeteren. 
Natuurlijk kunt u ook uw complimenten en tips delen met Tsjechoreizen. U kunt dit op dezelfde manier doen. 

Uw mening over Tsjechoreizen
Heeft u een mening over Tsjechoreizen? Heeft u een keer een reis geboekt bij hun? Dan is het goed om uw mening te delen over hun op ErvaringenSite. ErvaringenSite verzamelt de beoordelingen van consumenten en bedrijven over bedrijven en organisaties. Een van die bedrijven is Tsjechoreizen. Op ErvaringenSite kunnen anderen vervolgens een goed beeld krijgen van de verschillende bedrijven en organisaties om zo sneller een beslissing te kunnen maken. Ook u kunt uw voordeel doen door de verschillende reviews van anderen te lezen op ErvaringenSite. 

 

Naar lipno, op wintersport of er gewoon lekker op vakantie? Is het een goed (en goedkoop) idee om met Tsjechoreizen te gaan? Lees ervaringen en reviews op ErvaringenSite!