ErvaringenSite

  Ervaringen Tsjechoreizen

  Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beeld te krijgen van een onderneming. Ook van Tsjechoreizen zijn er natuurlijk volop mensen welke graag hun oordeel geven. Het is goed om ook uw mening over Tsjechoreizen te geven als u een goede of minder goede ervaring heeft over hun. Tsjechoreizen is een reisbureau welke voor tal van verschillende vakanties zorgt. Het gaat hierbij om onder andere:

  • goedkope vakanties
  • zon vakanties
  • wintersport vakanties
  • all-inclusive vakanties
  • last minute
  • hotel aanbieder
  • cruises
  • golf reizen
  • bus reizen

  Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft en wat goed bij u past.

  Over Tsjechoreizen

  Tsjechoreizen is aangesloten bij de ANVR en ook bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De ANVR helpt consumenten om een onbezorgde vakantie te krijgen. Een vakantie waar men vooraf weet, dat alles goed en netjes is geregeld.

  De Stichting Garantiefonds Reisgelden is in het leven geroepen om mensen te kunnen garanderen, dat hun aanbetaling ook veilig is. Er zijn namelijk volop reisbureaus geweest welke alle aanbetalingen incasseerden om daarna (onverhoopt) failliet te gaan. Hierdoor hebben veel mensen hun vakantie niet kunnen vieren, zoals ze het hadden verwacht. Erg zuur natuurlijk.
  Tsjechoreizen is ook ingeschreven bij de kamer van koophandel. Ze zijn ingeschreven onder nummer 29047657.

  Het Garantieregeling Calamiteitenfonds. Ook hierbij is Tsjechoreizen aangesloten. Mocht er zich een calamiteit voordoen dan wordt ervoor gezorgd dat u weer terugkomt naar België.

  Een voorbeeld van hoe uw gehuurde huisje eruit kan zien als u huurt bij Tsjechoreizen!

  De diensten van Tsjechoreizen

  Tsjechoreizen maakt het mogelijk om al sinds 1995 de volgende reizen en diensten te boeken:
  • Vakantiehuizen
  • Hotels
  • Pensions
  • Appartementen
  • Golfreizen (www.golfenintsjechie.be)
  • Rondreizen
  • Busreizen
  • Actieve vakanties
  • Actieve dagarrangementen
  • Excursies
  • Treinreizen Praag
  • Busreizen Praag
  • Vliegreizen
  • Autoreizen Praag

  Een ruim aanbod dus!

  Wintersport is een van de onderdelen van Tsjechoreizen. Steeds meer mensen ontdekken de mooie pistes in het land. De Tsjechoreizen hebben mooie pakketten samengesteld om volop van te genieten. U kunt met eigen vervoer gaan, met de royal class bus of met het vliegtuig.

  Natuurlijk zijn er ook volop zomervakanties te boeken bij Tsjechoreizen. U kunt de cultuur en de mooie natuur ontdekken. Er zijn volop verschillende mogelijkheden.

  Daarnaast zijn er nog stedentrips welke u kunt boeken. De stedentrips maken het mogelijk om er eens lekker tussenuit te gaan. Een weekendje Praag is volop genieten. U kunt naar een hotel gaan, een pension of een eigen appartement boeken. Alles in combinatie met excursies, autohuur en ook rondleidingen. Geweldig toch!

  Een persoonlijk advies bij Tsjechoreizen

  Natuurlijk kunt u ook rekenen op een goed advies. Er zijn verschillende specialisten bij Tsjechoreizen welke een mooie vakantie kunnen samenstellen voor u. Ze spreken de taal, kennen de cultuur en hebben een goed oor voor uw wensen.

  Klachten, tips en complimenten over en voor Tsjechoreizen

  Heeft u een klacht over Tsjechoreizen? Of bent u ergens ontevreden over? Dan is het goed om dit kenbaar te maken. U kunt dit per email doen, via de website en natuurlijk ook telefonisch. Door direct uw ongenoegen helder te communiceren is het mogelijk voor Tsjechoreizen om naar een oplossing te zoeken. Hierdoor maakt u het mogelijk om hun dienstverlening te verbeteren.
  Natuurlijk kunt u ook uw complimenten en tips delen met Tsjechoreizen. U kunt dit op dezelfde manier doen.

  Uw mening over Tsjechoreizen

  Heeft u een mening over Tsjechoreizen? Heeft u een keer een reis geboekt bij hun? Dan is het goed om uw mening te delen over hun op ErvaringenSite. ErvaringenSite verzamelt de beoordelingen van consumenten en bedrijven over bedrijven en organisaties. Een van die bedrijven is Tsjechoreizen. Op ErvaringenSite kunnen anderen vervolgens een goed beeld krijgen van de verschillende bedrijven en organisaties om zo sneller een beslissing te kunnen maken. Ook u kunt uw voordeel doen door de verschillende reviews van anderen te lezen op ErvaringenSite.

  Naar lipno, op wintersport of er gewoon lekker op vakantie? Is het een goed (en goedkoop) idee om met Tsjechoreizen te gaan? Lees ervaringen en reviews op ErvaringenSite!

  Tsjechoreizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Gespecialiseerd touroperator

  Je moet er natuurlijk van houden, Tsjechie, maar als je dan gaat, dan het beste met een touroperator die er verstand van heeft. Tscjechoreizen is gespecialiseerd en dat merk je; alles wordt gewoon goed geregeld, een hele zorg minder.

  Door: Tessa19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  vaste prik

  mijn vaste prik voor als ik weer naar Tsjechië ga.

  Goedkoop, snel en netjes.

  Door: honzik18-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Tsjechoreizen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tsjechoreizen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Tsjechoreizen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tsjechoreizen actief?

  Tsjechoreizen is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes, Bijzondere Reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tsjechoreizen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.