Eliza Was Here reviews: bekijk ervaringen & reviews van reizigers!

Alle reviews

Eliza was here

83% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

L
Lieven
We zijn met z'n tweeen naar Zakynthos op vakantie gegaan. Een topvakantie. Vooral de vrijheid sprak ons enorm aan. Ten eerste hadden we een heerlijk vakantiehuis met prachtig uitzicht. Eliza had oo...Lees verder
M
Maartje G.
Ik ben bij eliza was here gewoon de hele tijd op "eliza heeft nog meer unieke plekken ontdekt" gaan klikken en ben zo op mijn vakantiebestemming beland! Ik had geen idee waar ik heen wild...Lees verder
J
Johanna van der Maat
Ik ben bij het Swan Lake in Turkije geweest. Je leest altijd wel eens dat bij veel all-inclusive hotels dat het eten superslecht is. Dus dat risico wilde ik niet nemen. Dus een veel meer afgelegen ...Lees verder
V
van lokeren martine
Hallo, Wij zij nu voor de 3 de keer met Eliza op vakantie gegaan :) en wij hebben elke keer genoten. Dit jaar zijn wij in Juli voor 11 dagen naar Samos gegaan, wat een leuk huisje , had een rus...Lees verder
E
Erica
Al meerdere reizen met Eliza gedaan. Steeds prima inorde. Dit jaar reis moeten annuleren omwille van ziekte. Annulatieverzekering genomen , alle documenten netjes opgestuurd. De verzekering is...Lees verder

Alle reviews (18)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heerlijk die vrijheid

  We zijn met z'n tweeen naar Zakynthos op vakantie gegaan. Een topvakantie. Vooral de vrijheid sprak ons enorm aan. Ten eerste hadden we een heerlijk vakantiehuis met prachtig uitzicht. Eliza had ook de vliegtickets en de huurwagen geregeld. Dus nadat we de reis hadden geboekt hoefden we niets meer te doen. Heel fijn.

  Bij aankomst op de luchthaven konden we op ons eigen tempo (zonder allerlei mensen die je op staan te wachten) doorlopen naar de balie voor de huurwagen. Die stond netjes voor ons gereed en reden we naar ons vakantiehuis iets ten westen van de badplaats Laganas. Het is allemaal gewoon net iets anders dan vakanties die we eerder in Griekenland hebben ervaren. We hebben echt genoten en op ons eigen tempo het eiland met z'n vele stranden en baaitjes verkend. In een woord geweldig.
  Het was de eerste keer met Eliza was here en om eerlijk te zijn kenden we het ook nog niet. Maar de site sprak ons erg aan. Veel leuke verhalen. Het boeken op de site ging niet helemaal goed maar toen ik telefonisch contact had opgenomen was het allemaal heel snel geregeld.

  Onze conclusie; reizen met Eliza was here is net wat anders. Het is goed geregeld, een goede service, je ontdekt nieuwe plekken maar vooral de vrijheid waardeerden wij enorm. Niet tussen honderden toeristen, niet in volle bussen, geen drukke stranden. Nee, je maakt je eigen vakantie waar jij van houdt!
  Aanrader.

  DQMqFkjfsuIE

  RnvEdCKjhwD


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie Nooitgedacht!

  Ik ben bij eliza was here gewoon de hele tijd op "eliza heeft nog meer unieke plekken ontdekt" gaan klikken en ben zo op mijn vakantiebestemming beland! Ik had geen idee waar ik heen wilde maar had wel 2 weken vakantie te besteden. Een vriend van mij was al via Eliza gegaan en kwam met goede verhalen terug. Ik ben gaan scrollen en gewoon plaatjes te bekijken totdat ik een plaatje tegenkwam die mij aantrok. Uiteindelijk is het ibiza geworden. Nooit gedacht dat ik daar nog eens zou belanden aangezien ik echt niet zo'n feestbeest ben. Maar er is ook een heel groot deel rustig gedeelte van het eiland. Het feesten is maar een klein gedeelte. En dat bleek echt precies waar ik naar op zoek was. Daar is het prachtig weer, super omgeving en heerlijk kunnen snorkelen in de blauwe wateren! Eliza, bedankt voor het regelen en de supertip!

  Hallo,
  Waar heb je juist verbleven in Ibiza ? Ik ben ook op zoek naar een verblijf in Ibiza voor volgend jaar .
  Mvg Sindie

  qugEcZjILAYdFN

  qFtBknTmUxeAi


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eliza snapt het

  Ik ben bij het Swan Lake in Turkije geweest. Je leest altijd wel eens dat bij veel all-inclusive hotels dat het eten superslecht is. Dus dat risico wilde ik niet nemen. Dus een veel meer afgelegen hotel genomen (wat niet all inclusive is) en het restaurant zelf was prima. Wat ik 1 van de mooiste dingen van de vakantie vond, is dat je op het water kan lopen van de zee bij Orhaniye. Want de zee is op sommige plekken maar enkeldiep en dan lijkt het alsof je erop loop! Boeken bij Eliza is makkelijk en je krijgt veel informatie!

  aqLmDUFikQSbKtO

  VOiaYQHZcClqr


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuke ervaringen

  Hallo,

  Wij zij nu voor de 3 de keer met Eliza op vakantie gegaan :) en wij hebben elke keer genoten.
  Dit jaar zijn wij in Juli voor 11 dagen naar Samos gegaan, wat een leuk huisje , had een rustige locatie gevraagd indien mogelijk, Eliza meldde mij dat hier nooit geen garantie over kan gegeven worden, ze gingen het wel vragen en, we hebben het wel gekregen. SUPER dus.
  Go for ELIZA

  ZtvpVghJcjNoKQYm

  WvBfZUhDTjEsgIp


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reis Kreta annulatie

  Al meerdere reizen met Eliza gedaan. Steeds prima inorde. Dit jaar reis moeten annuleren omwille van ziekte. Annulatieverzekering genomen , alle documenten netjes opgestuurd.
  De verzekering is niet via hun zelf maar blijkbaar Axa waardoor Eliza niets voor je kan doen.
  Al meerdere telefoons gedaan . Na 3 maanden nog steeds geld niet terug.
  Teleurgesteld dat dergelijke reisorganisatie op deze manier verzekering aanbied aan hun klanten.
  Ik was steeds tevreden zolang er niets fout liep.

  SDxeRnsKhuMXclN

  uXplxnMGhFJqgLZ


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegtuigreis

  Na 50 min "als volgende in de wachtrij" gewacht te hebben, eindelijk iemand aan de lijn gekregen omdat we nog steeds niet in het bezit waren van onze vliegtickets, verblijfsvoucher en autohuur.
  De documenten, werden zoals telefonisch beloofd, doorgestuurd per mail. Na ontvangst blijkt de voucher van de autoverhuur niet bijgevoegd. Opnieuw proberen contact te nemen via telefoon, doch dit was echter zonder "Eliza was here" gerekend. "Wegens de drukte zijn onze lijnen niet meer bereikbaar"...HALLO. Verkopen lukt perfect, maar nadien mensen die een probleem hebben helpen...Voor ons de 1ste maal, maar waarschijnlijk ook de laatste maal!!

  oJYhfKQVk

  UQNbZnXGe


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuke website

  Wat een heerlijke website, mooie kleuren en leuke details. Boeken gaat heel eenvoudig, zeker voor een internetsukkel zoals ik en na twee vloeken en een scheet was de reis geboekt. Volgens mij een heel bijzondere locatie zonder al te veel (mede)toeristen. Maar de website was al een belevenis op zich :-)

  gdDEsVtNRWICxopa

  oUERDdniHup


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vakantie Kreta

  We hebben een prachtige vakantie beleefd met Eliza was here. Het was de eerste keer dat we met deze organisatie op vakantie zijn gegaan. Het aanbod is zeer veelzijdig. Allemaal kleinschalig en dat is waar we naar op zoek zijn. Zeker aan te raden.

  mKdFzvGxRnQDpf

  JNaOslEYh


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niks mis mee

  Reisje naar kreta geboekt. Kreta was top, eliza had het goed geregeld. Ik kon bij ze aankloppen en hoefde niks zelf te bedenken (wat ik op vakantie wel lekker vindt) Volgend jaar naar Sardinie, ik heb al geboekt bij ze!

  tuiqEakcKA

  DeaoCmPTHdwJ


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldig!

  Vorig jaar heb ik een ontzettend mooie en leuke reis naar Griekenland geboekt bij Eliza, ik heb ontzettend genoten het was fantastisch! Nu kan ik elke keer weer de vakantie herbeleven met de recepten van Eliza! Super combo!

  IigLTqCnJRmeBl

  VtSJbjpDs


Anderen bekeken ook

TUIFly merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

TUIFly

1 reviews

TUI, het vroegere Jetair, is als naam bij bijna iedereen bekend. Maar welke ervaring hebben klanten met de service en producten van TUIFly? Verliep...

Tripper merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tripper

0 reviews

Ledereen wil minsten een keer per jaar op vakantie. U werkt hard en bent op het juiste moment toe aan een break. Maar, waar gaat u naar toe? Kiest ...

Summit Travel merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Summit Travel

0 reviews

Reisbranche reviews en ervaringenDe reisbranche is een dynamische sector waarin consumenten op zoek zijn naar betrouwbare informatie en ervaringen ...

OAD reizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

OAD reizen

0 reviews

Op reis gaan is leuk! Of het nu individueel is of met een groep, de meeste mensen kijken lang op voorhand uit naar hun jaarlijkse reis. Het breekt ...