ErvaringenSite

  Ervaringen BeachCheck

  Vakanties vergelijken? Ook daar zijn weer verschillende webpagina’s voor te vinden op het internet. Natuurlijk hebben wij deze categorie ook opgenomen in onze ErvaringenSite! Heeft u ervaring met Beachcheck.com? Of bent u wel eens naar een van de accommodaties geweest die op deze site zijn opgenomen? Wij hopen dat u meewerkt om van onze site de beste en meest volledige vergelijkingssite van Nederland en België te maken! Op dit moment hebben wij al meer dan duizenden internet bedrijven in onze gids opgenomen en daar komen er iedere week weer nieuwe bij! Het achterlaten van uw review is gemakkelijk. Wanneer u een bedrijf op onze pagina bekijkt, ziet u rechts een doorklik knop met “schrijf zelf een review”. U hoeft enkel maar een geldig email adres in te vullen en uw naam, en waar uw review over gaat. Alle beoordelingen, zowel negatieve en positieve geluiden, worden door ons geplaatst!

  Over Beachcheck
  Helaas is er geen achtergrondinfo of bedrijfsinfo op het internet over het bedrijf BeachCheck te vinden. Beetje jammer, want het is altijd prettig te weten met wie je te maken hebt als je iets via het internet wilt regelen, vooral wanneer het om een vakantie gaat! Het enige wat wij te weten zijn gekomen is dat dit bedrijf in Tilburg gevestigd is, en geen bezoekadres heeft.

  Producten en diensten van Beachcheck
  Bij Beachcheck.com vind je een groot aantal vakantiebestemmingen in het buitenland. Beachcheck heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van zonvakanties naar landen zoals Portugal, Egypte, Griekenland, Italië, Malta, Turkije, Spanje en de Canarische Eilanden. Er worden meer dan 4000 verschillende reizen aangeboden dus er is keuze zat. Op de site kun je aangeven of je alleen het hotel wilt boeken, maar je kunt ook voor het ‘all inclusive’ pakket gaan, waarbij zelfs het vliegticket mee geboekt kan worden. Het online-reisbureau is tijdens werkdagen telefonisch te bereiken, maar er kan ook via de website chat of mail contact met een van de medewerkers van Beachcheck.com opgenomen worden. Natuurlijk mag een Last minute categorie niet ontbreken.

  Complimenten, Klachten en tips over Beachcheck
  Jaa, lekker op vakantie gaan! Ik heb er nu al zin in! Wil je ook voorkomen dat jouw vakantie een grote flop wordt? Dan doe je er goed aan om het bureau of de website bij wie je van plan bent om je reis te boeken eerst eens na te checken. Want helaas zitten er verschillende rotte appelen in het wereld wijde web. En als er iets is dat niet wenselijk is, dan is het wel wanneer je je heel erg verheugd hebt op je vakantie, en er dan op locatie achter komt dat het boekingsbureau heeft er een rommeltje van gemaakt! Laat je daarom goed voorlichten en lees de beoordelingen van anderen door. Heb jij wel eens een reis geboekt met Beachcheck.com? Waar ging u heen? Vertel ons, wat u niet als prettig ervaren heeft en wat u juist wel goed vind van dit online vakantiebureau! Want alleen door samen te werken komen we erachter welke webshops te vertrouwen zijn.


  Dopebwoy & Jonna Fraser - Vakantie (prod. SRNO)

  BeachCheck
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BeachCheck

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BeachCheck een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BeachCheck. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BeachCheck actief?

  BeachCheck is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BeachCheck gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.