BeachCheck Reviews

: 11
91% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

B
Baert
Het bedrijf is echt gemakkelijk te bereiken en heeft ons super geholpen toen we betalingsproblemen hadden door onze beperkte limiet. Dankzij een telefoontje werd dit snel en efficiënt opgelost. We ...Lees verder
E
Eline De Vos
Ik was echt opgewonden om een leuke strandhanddoek te kopen en was super enthousiast om hem te ontvangen. Maar toen ik begon te surfen op BeachCheck, zag ik dat er geen app was waar ik al mijn info...Lees verder
C
Célia Jacquet
Wauw, ik ben zo blij met mijn ervaring bij BeachCheck! Ik twijfelde eerst of ik het zou durven, maar vanaf het begin voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik kreeg bijna onmiddellijk bevestiging en al...Lees verder
N
N. Kaya
Er was wat verwarring, maar dat werd gelukkig snel en vriendelijk opgelost. Ik zou graag mijn negatieve beoordelingen willen verwijderen, maar dat lukt me niet. Daarom geef ik graag 5 sterren voor ...Lees verder
E
Ethan Moreau
Ik voel me echt in de steek gelaten door BeachCheck. Ik had een reis geboekt, maar de volgende dag kreeg ik te horen dat de boeking niet kon doorgaan. Ze boden me aan om de reis opnieuw te boeken, ...Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betalingsproblemen

  Het bedrijf is echt gemakkelijk te bereiken en heeft ons super geholpen toen we betalingsproblemen hadden door onze beperkte limiet. Dankzij een telefoontje werd dit snel en efficiënt opgelost. We maakten goede afspraken en er werd duidelijk met ons gecommuniceerd. Het bedrijf dacht echt met ons mee en loste alles op een vertrouwde manier op.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuke strandhanddoek

  Ik was echt opgewonden om een leuke strandhanddoek te kopen en was super enthousiast om hem te ontvangen. Maar toen ik begon te surfen op BeachCheck, zag ik dat er geen app was waar ik al mijn informatie kon bewaren. Andere sites zoals Tui en Corendon hebben dat wel, dus dat was best jammer. Maar uiteindelijk kon ik toch mijn handdoek bestellen en geef ik het een dikke duim omhoog!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik heb eerste keer via BeachCheck mijn vakantie geboekt.

  Wauw, ik ben zo blij met mijn ervaring bij BeachCheck! Ik twijfelde eerst of ik het zou durven, maar vanaf het begin voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik kreeg bijna onmiddellijk bevestiging en alle informatie die ik nodig had stond overzichtelijk in Pdf's. Ik kan nu echt niet wachten tot mijn vakantie begint! Hopelijk blijft dit positieve gevoel aanhouden tot na mijn vakantie en dat ik veilig thuiskom. 🥰


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BeachCheck ervaring

  Er was wat verwarring, maar dat werd gelukkig snel en vriendelijk opgelost. Ik zou graag mijn negatieve beoordelingen willen verwijderen, maar dat lukt me niet. Daarom geef ik graag 5 sterren voor de goede communicatie en oplossing. De voorpret voor onze vakantie is weer helemaal terug, bedankt Mirjam en Anouk!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mislukte boeking

  Ik voel me echt in de steek gelaten door BeachCheck. Ik had een reis geboekt, maar de volgende dag kreeg ik te horen dat de boeking niet kon doorgaan. Ze boden me aan om de reis opnieuw te boeken, maar dan wel met een stevige meerprijs. Ik ben echt teleurgesteld en gefrustreerd. Het lijkt alsof ze me eerst lokken met een mooie prijs en dan toch extra geld willen verdienen. Ik had me zo verheugd op die vakantie en nu moet ik beslissen of ik extra geld wil uitgeven of niet gaan. Het is gewoon niet eerlijk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle en vriendelijke service

  Er was een super snelle en vriendelijke service bij BeachCheck. De medewerkers stonden altijd paraat om onze vragen te beantwoorden en hielpen ons heel efficiënt, zowel via de telefoon als via e-mail. Al onze reisdocumenten waren op tijd en goed georganiseerd geleverd. We zijn echt heel tevreden over de service en raden het zeker aan!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vlotte service voor vakantie boeken

  Ik ben heel blij met de service van BeachCheck. De website is duidelijk en makkelijk te gebruiken, waardoor ik snel mijn vakantie kon vinden. Alle nodige documenten werden op tijd digitaal verstuurd, samen met info over lokaal transport, vouchers voor vluchten en hotels. Als ik nog wat extra info nodig had, kreeg ik snel en correct antwoord van het team van BeachCheck. Ik ben al aan het rondkijken voor mijn volgende vakantie op hun site!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van reispakket

  Mijn ervaring bij BeachCheck was geweldig. Ik kreeg vooraf duidelijke en professionele informatie over mijn reis. Het team werkte heel professioneel en georganiseerd. Ook al was dit mijn eerste keer bij BeachCheck, het zal zeker niet de laatste zijn. Ik ben echt blij met de service en de kwaliteit van de dienstverlening.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aangenaam verrast door de aanbiedingen

  Wat leuk, ik had nog nooit van BeachCheck gehoord maar ze hebben echt super deals! Soms betaal je ergens anders veel meer voor hetzelfde. Het enige nadeeltje is dat het handig zou zijn om meteen het totale bedrag te zien, inclusief koffers en zo, maar dat schijnt bij elke reisaanbieder zo te zijn. Maar verder is het echt top!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeken van reis

  Het boeken van onze reis ging echt heel vlot. Altijd bereikbaar en duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Het personeel is enorm vriendelijk. De volgende reis zal zeker opnieuw via hen geboekt worden. Bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boeking strandvakantie

  Het was echt super gemakkelijk om mijn strandvakantie te boeken! De website was super overzichtelijk en duidelijk. Ik kon alle info makkelijk vinden en mijn voorkeuren aanduiden. Dat was iets wat ik miste bij andere websites toen ik een vakantie wou boeken. Alles ging heel vlot en ik was echt blij met de extra ruimte om mijn voorkeuren aan te geven. Echt een aanrader!


Anderen bekeken ook