TUI reizen

Alle reviews

TUI reizen

53% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

V
Van der Weide
Dit is een hele fijne reisorganisatie. Vroeger boekten wij altijd bij Holland International, dat is nu Tui geworden. Wel jammer dat ons oude reisbureautje niet meer bestaat, want dat was ook...Lees verder
R
Rob Jonkheer
Onlangs 10 dagen in Kreta geweest , bij Atlantica Akti Zeus , TOP vakantie gehad , niet alleen door elke dag mooi weer maar ook een uitstekend hotel , volledig gerenoveerd , super service en vriend...Lees verder
F
Familie Veldt
Met Tui naar HD Parque Cristolbal op Gran Canaria geweest. Super fijne vakantie gehad. Vooral de Barkie kidsclub is echt leuk voor de kinderen. Op enkele TUI bestemmingen is de Barkie Kidsclub aanw...Lees verder
H
Herma & Gert
Ik boek al jaren bij ze. Zowel winter als zomervakantie voor de hele familie en nog nooit problemen gehad.Lees verder
D
Dirk Muylaert
NOOIT MEER met TUI !!!!cancellen zelf de vluchten en je moet maanden wachten op de terugbetaling van uw centen, als je contact opneemt via telefoon 45 minuten wachten aan de lijn en als je dan ein...Lees verder

Alle reviews (17)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Holland International

  Dit is een hele fijne reisorganisatie.

  Vroeger boekten wij altijd bij Holland International, dat is nu Tui geworden.

  Wel jammer dat ons oude reisbureautje niet meer bestaat, want dat was ook altijd fijn. Reisgidsen halen, uitkiezen en dan uitgebreid op dat kantoor gaan zitten boeken. Altijd de beste service.

  Inmiddels zijn er veel concurrenten waar je ook goed kunt boeken, maar niet meer in zo'n gezellig reisbureautje. En ik blijf warme herinneringen overhouden aan dat reisbureautje en de prachtige vakanties die w ij daar boekten, dus ik boek nog steeds graag bij TUI.

  Dikke nul, onduidelijke website voor bijboeking moviepark. Achteraf bijboeken onmogelijk en geen annulatie en herboeking mogelijk. Klantendienst onbereikbaar. Eerste keer boeking via Tui en ook laatste boeking.

  Je vous contacte depuis l’appli TUI. J’ai une question à propos de ma réservation.
  Vous en trouverez ci-dessous les détails qui vous permettront de m’aider:
  * Nom:KRAYEM 
  * Prénom:tarek 
  * Numéro de réservation:100904611
  * Date de départ:24/7/21.
  Est-ce ce voyage tient toujours ou bien il est annulé.
  Merci

  dan ben jij toch de enige die een goeie ervaring hebt


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Atlantica akti zeus

  Onlangs 10 dagen in Kreta geweest , bij Atlantica Akti Zeus , TOP vakantie gehad , niet alleen door elke dag mooi weer maar ook een uitstekend hotel , volledig gerenoveerd , super service en vriendelijkheid van alle medewerkers van het Hotel. Uitstekend eten.
  Leuk waterpark erbij en strand op paar meter afstand van het zwembad dus alles in de buurt.

  Voor mij nooooiiiiit meer tui. Ik ben jullie bank niet. Na 14 maanden nog steeds mijn geld niet terug van een door corona geannuleerde reis.

  Helemaal mee eens. Ze hopen natuurlijk dat je van je voucher een vakantie boekt. Is voor hun dan alleen de kostprijs., dus goedkoper dan de voucher. Januari 2020 betaald en nog geen cent terug . Schande.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Barkie kidsclub

  Met Tui naar HD Parque Cristolbal op Gran Canaria geweest. Super fijne vakantie gehad. Vooral de Barkie kidsclub is echt leuk voor de kinderen. Op enkele TUI bestemmingen is de Barkie Kidsclub aanwezig. Onze volgende vakantie gaat zeker weer naar een Barkie Kidsclub vakantie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen problemen

  Ik boek al jaren bij ze. Zowel winter als zomervakantie voor de hele familie en nog nooit problemen gehad.

  Dank u wel voor dit compliment!! Met Vriendelijke Groet, Martine Guns-van Winden eigenaar reisbureau

  Het antwoord op onze klacht is alles behalve. Ze laten ons overkomen als leugenaars ondanks de foto's ! Boeken al jaaaaaren bij Tui maar nog 1 x en dan gedaan !


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vluchten naar marsa alam

  NOOIT MEER met TUI !!!!cancellen zelf de vluchten en je moet maanden wachten op de terugbetaling van uw centen,
  als je contact opneemt via telefoon 45 minuten wachten aan de lijn en als je dan eindelijk contact hebt verbreken ze de lijn, en je kan terug zo lang wachten tot je een medewerker aan de lijn krijgt.

  zo een Slechte service heb ik nog nooit meegemaakt
  TUI hou er aub mee op


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pakketreis

  Al 4-5 maal op reis geweest met TUI/sunjets. Tot nu toe altijd tevreden, maar de service is toch een pak lager geworden na Corona.

  - geen lokale mensen meer -> uitstappen boeken wordt een hele rompslomp, geen tips over wat leuk is met kids
  - laat opgepikt voor vlucht, super lange rij aan de TUI balie voor inchecken, de laatsten konden zelfs hun bagage niet meer inchecken.

  Voor volgend jaar kijken we naar organisaties, of boeken we zelf.

  Ah, en zeer moeilijk telefonisch bereikbaar in geval van vragen. Ook de chat functie in de app wordt niet gelezen .


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vliegticket heen en terug Malaga

  Vanuit Antwerp Airport vertrokken naar Malaga. Alles was tiptop. Ook heel vriendelijke crew.

  Teruggekomen vanuit Malaga naar Brussels Airport. Helaas tussenlanding. Cabinepersoneel was nors en onbeschoft.

  Voortaan vlieg ik allen via/naar Antwerp Airport


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dichtbij

  Minpunten :
  -annulering door TUI (op initiatief van TUI), geen verwittiging klant voor vertrekdatum, onduidelijkheid over terugbetaling (respectloos en hallucinant )
  - steeds nodig te bellen naar heel dure telefoonlijn om door TUI veroorzaakte problemen te bespreken


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pakketreis Ibiza

  Wij zouden normaal naar Ibiza vertrekken (periode mei 2021). 5 dagen voor vertrek kregen we te horen dat ons hotel dicht is (zonder uitleg). We krijgen 4 alternatieve hotels van een vele lagere prijs als optie of de reis omboeken. Volgens Tui waren enkel deze 4 hotels beschikbaar in Ibiza en konden ze niets anders aanbieden om hun service te kunnen garanderen. We hebben dan maar gekozen om de reis om te boeken naar Mallorca. We konden voor hetzelfde budget een hotel nemen met swim up. Daar aangekomen bleek het hotel overboekt. Tot op dag van vandaag hebben we Tui nog steeds niet gehoord bij tussenkomst, feedback, bemiddeling. We boeken speciaal met een reisorganisatie om zulke zaken te vermijden, maar ze doen niets. We hebben alles zelf moeten regelen. Voor ons nooit meer Tui.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  terugbetaling reis

  Voor mij nooooiiiiit meer tui. Ik ben jullie bank niet. Na 14 maanden nog steeds mijn geld niet terug. Eerst een jaar wachten alvorens je je geld kan terug vragen. Dan nog eens 6 maand wachten voor men het geld gaat terug storten. Schande.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  TUI - Hotel WELCOME WESEL

  Dikke nul, onduidelijke website voor bijboeking moviepark. Achteraf bijboeken moviepark onmogelijk en geen annulatie en herboeking mogelijk. Klantenservice onbereikbaar via reserveringsnummer.
  Telefonisch klacht alleen via Nederland en niet via België


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autovakanties

  Tot voorbije zondag gaf TUI 50 €salonkorting bij aankoop van een autovakantie van minstens 500 €. De boeking zondag lukte totaal niet. Blijkbaar waren er problemen met de site. Op maandagochtend lukte dit direct, maar uiteraard kon de korting niet meer via de site verrekend worden . Dus belde ik een TUI reisbureau, die konden niet helpen. Stuurde ik een mail , dat mailadres was niet voor particulieren, wou ik via de chat een antwoord ,maar een computer blijft een computer. Dus bleef er maar 1 optie open , de contactlijn van 0,30 cent per minuut bellen. Na 2 minuten had ik eindelijk iemand aan de lijn. Na 4 min bleek dat ik de korting niet meer kon krijgen. Dikke zever en totaal klantonvriendelijk!! Hun site had problemen, ik misloop de korting en op de koop toe kan ik nog opleggen voor de telefoon , want anders zijn die totaal onbereikbaar!!! Een schande !!!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hotel riu karamboa ,boa vista

  De terugreis was een ramp . 4 januari zaten wij 5 uur lang op de luchthaven, dan terug naar het hotel.Op 5 januari weer naar de luchthaven, om 16u opgestegen naar EINDHOVEN i.p.v naar Brussel. Geen eten aan boord !!!!! Dan met de bus naar Brussel. Uiteindelijk om 2u 's nachts thuis met taxi.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  4 vliegtickets van Corfu naar Oostende

  Ik kocht 4 vliegtickets bij TUI. tijdens het invullen van naam en geboortedatum verhoogde TUI plots de prijs. Indien je er lang over doet om het formulier in te vullen, kan TUI de sessie stop zetten. Dan kan TUI de prijs verhogen. Wanneer je je naam en geboortedatum hebt ingevuld, heb je al beslist dat je de tickets wilt, en horen ze tijdens deze sessie voor jou gereserveerd te staan. De prijs verhogen achteraf vind ik schandalig...
  De zogenaamde klantenservice stuurt je gelijk wandelen...


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pakketreis

  Vorige maand zouden we op vakantie gaan naar Lissabon, de vlucht werd geannuleerd en we konden dus niet op vakantie. We hebben meteen contact gehad met de klantenservice van TUI, deze verwees ons vrijwel direct naar Easyjet (de aanbieder van de vlucht). Via Easyjet kon er geen vervangende vlucht worden geregeld en hier hebben we dan ook geld van terug gehad. Maar via TUI hebben we een pakketreis geboekt waar dus de vlucht en een hotel bij hoort, wij willen gewoon het geld terug van het overige van deze reis. TUI met hun waardeloze klantenservice doet ongelofelijk moeilijk en blijft ons naar Easyjet verwijzen terwijl die niks te maken hebben met het geboekte hotel. Vele telefoontjes en mailtjes verder zijn we nog steeds niks opgeschoten met die klanten. Kortom nooit bij TUI een pakketreis boeken.

  Helemaal akkoord met Dannion.
  Wij boekten 2 pakket reizen die niet konden doorgaan door COVID. Vroegen om beiden om te zetten in 1 latere reis, wat via mail werd bevestigd. Ook deze zal niet kunnen plaatsvinden. Puntje bij paaltje: het agentschap heeft de reizen niet samengevoegd en nu zitten we met twee vouchers die waardeloos zijn. 7000 euro in de mist en NERGENS krijg je gehoor. TUI is onbereikbaar.


Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

TUI reizen

In de Belgische reisbranche is TUI dé marktleider. Met ongeveer 2.500 medewerkers in België zijn zij de grootste reisorganisatie van België. Via hun merken bieden ze vakanties aan voor een groot publiek. Merken van TUI zijn: TUI, Holland International, Kras, Wedding Unlimited, Extravacanza en Goed Idee Reizen. Daarnaast beschikt TUI over een eigen luchtvaartmaatschappij, genaamd TUIfly.

Wat biedt TUI?
TUI biedt vakanties aan voor elke reiziger. Daarbij maken ze gebruik van hun ruime aanbod aan merken. TUI biedt onder andere:
-    Zonvakanties;
-    Verre reizen;
-    Stedentrips;
-    Autovakanties;
-    Wintersportvakanties en;
-    Rondreizen.

Middels de online zoekmachine van TUI is het mogelijk om al uw wensen op te geven, zodat u een reis (of accommodatie) wordt geboden die helemaal bij uw wensen aansluit.

Als klap op de vuurpijl biedt TUI een gratis annuleren-policy. Hiermee kunt u kosteloos uw reis annuleren wanneer u zich bedenkt.

Aanbiedingen
Door het brede en diepe aanbod van reizen, zijn er vaak tickets en/of reizen in de aanbieding. Hierdoor kunt u voor een scherpe prijs toch uw droombestemming bezoeken. Zo houdt u nog wat over zodat u nog meer kunt genieten van u al geweldige vakantie.

Last-minute vakanties
Heeft u op het laatste moment toch besloten om nog op vakantie te gaan? Wilt u toch nog de zon op zoeken dit jaar? Of misschien bent u meer op zoek naar de sneeuw? Bij TUI kunt u op de pagina waar de last-minute vakanties te vinden zijn aangeven waar u naar op zoek bent. Door het ruime aanbod aan zowel accommodaties als bestemmingen, zit er altijd wel iets bij waardoor u een vakantie met een glimlach ervaart.

Wat belooft TUI?
TUI doet er alles aan om belevenissen te bieden die zorgen voor een tevreden gevoel bij de reizigers, maar ze gaan nog een stap verder. Ze proberen niet alleen aan de verwachtingen van de reizigeres te voldoen, maar ze te overtreffen. Dat is terug te zien in hun slogan: more than a smile. Door de goede service van TUI, zijn ze in 2014 én 2015 verkozen tot beste website van het jaar. Daar bovenop zijn ze ook nog eens verkozen tot beste reisaanbieder van 2015.

Waarom kiezen voor TUI?
TUI belooft om de verwachtingen van hun reizigers te overtreffen. Dat doen ze door:
-    Scherpe prijzen;
-    194.000 beoordelingen van TUI reizigers, zodat u een beeld heeft van wat anderen in het verleden van diensten van TUI vonden;
-    Verantwoord reizen;
-    Een eigen vliegmaatschappij;
-    130 TUI winkels, waar u een uitgebreid advies over u vakantie kan worden gegeven.

Hoe gaat TUI om met vragen en klachten?
Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met TUI. Voor u contact opneemt kunt u ook een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen. Wie weet staat uw vraag hier wel tussen en heeft u direct antwoord. Mocht dit niet het geval zijn, bestaat er de mogelijkheid tot een live chat met een van de medewerkers. Zo krijgt u direct gespecialiseerd antwoord op uw vraag. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met het TUI Contact Center. U kunt het TUI Contact Center bereiken op maandag tot en met zaterdag tussen 08:00 en 23:00 uur. Als dit u niet schikt, kunt u altijd nog op zondag bellen, tussen 09:00 en 23:00 uur.

Heeft u onverhoopt toch klachten? Dan kunt u dit binnen een maand na terugkomst kenbaar maken via het webportaal van TUI.

Als u liever persoonlijk contact heeft met TUI, kunt u langsgaan bij een van de 130 TUI winkels in België. Op de website kunt u vinden welke winkel het dichtst bij u in de buurt ligt.

Wat is uw mening over TUI?
Heeft u uw droombestemming gevonden dankzij TUI? Of heeft u duidelijk en helder advies gehad en daardoor uw ideale vakantie ervaren? Deel dit dan met anderen! Geef aan wat u van TUI vond zodat andere mensen ook die glimlach op hun gezicht krijgen tijdens het ervaren van hun droomvakantie.

Lees eerst ervaring zodat u zeker weet of u wel, of niet kunt boeken bij TUI. Zo gaat u voorbereid op reis! Lees duizenden ervaringen bij ErvaringenSite!