Vuch

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Vuch komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Vuch gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Vuch wordt geprezen om zijn snelheid en de zorgvuldige verpakking van de producten, met een score van 100%. De website wordt als handig ervaren en het bestelproces verloopt vlot, met een beoordeling van 100%. De kwaliteit van de handtassen en portefeuilles wordt ook gewaardeerd, met een score van 100%. Helaas zijn er geen negatieve opmerkingen gemaakt in de reviews.

“prachtige handtas”

“Handige website en vlot bestellen”

“Snelle levering en goed verpakt”

“Portefeuille van hoge kwaliteit met coole regenboogprint. Snelle levering en goed verpakt.”

👍 4   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

A. Piette - 5 weken geleden

  • prachtige handtas

Amélie Henry - 7 maanden geleden

  • Topkwaliteit juwelen en horloge
  • Handige website en vlot bestellen
  • Snelle levering en goed verpakt
  • Tevreden klant die opnieuw zou bestellen

amélie - 7 maanden geleden

  • Portefeuille van hoge kwaliteit met coole regenboogprint. Snelle levering en goed verpakt.