Vuch

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Vuch komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Vuch gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Vuch heeft veel positieve recensies, zoals een handige interface voor vlot bestellen. Echter kan er nog ruimte zijn voor verbetering op het gebied van klantenservice en productdiversiteit. (80%)

“Handige website en vlot bestellen”

“Positieve ervaring met de webshop”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Amélie Henry - 6 maanden geleden

  • Topkwaliteit juwelen en horloge
  • Handige website en vlot bestellen
  • Snelle levering en goed verpakt
  • Tevreden klant die opnieuw zou bestellen

Louisa - 3 jaren geleden

  • Mooi design van de portemonnee
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Positieve ervaring met de webshop