Vuch

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Vuch komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Vuch gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Vuch wordt over het algemeen positief beoordeeld door klanten, met 80% die tevreden zijn en opnieuw zouden bestellen. Klanten waardeerden vooral de eenvoudige en duidelijke retourprocedure (70%), maar sommigen vonden de kosten voor retourzendingen aan de hoge kant (30%). Over het algemeen biedt Vuch een redelijk goede Return Policy aan.

“Tevreden klant die opnieuw zou bestellen”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Amélie Henry - 7 maanden geleden

  • Topkwaliteit juwelen en horloge
  • Handige website en vlot bestellen
  • Snelle levering en goed verpakt
  • Tevreden klant die opnieuw zou bestellen