Wijndomein

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Wijndomein komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Wijndomein gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Wijndomein biedt topkwaliteit wijnen met een uitstekende klantenservice en snelle levering (88%). De verpakkingen zijn mooi en met oog voor detail verzorgd, wat resulteert in een positieve bestelervaring. De witte wijn is verfrissend en fruitig, terwijl de rode en witte wijnen geweldig zijn. Klanten zijn super tevreden met de klantenservice en keren graag terug voor een volgende bestelling (95%). De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het bestellen van favoriete wijnen super simpel is (83%). Het retourbeleid is redelijk, maar sommige klanten hebben opgemerkt dat de retourperiode kort is en er hoge verzendkosten voor eigen rekening zijn (70%). Over het algemeen biedt Wijndomein een goede service aan haar klanten.

Product

“Service was echt top”

“Geen enkel probleem om favoriete wijnen online te bestellen”

“Kwaliteit van de wijnen was uitstekend”

“Kon echt het verschil proeven”

“Topkwaliteit van de wijnen”

“snelle levering en goed verpakte bestelling”

“assortiment en klantenservice zijn super”

“Kwaliteit van de wijnen was top”

“Geweldige rode en witte wijn”

“Diverse rode en witte wijnen”

“Super simpel om favoriete wijnen te bestellen”

“Verbaasd door de kwaliteit van de wijnen”

“Topkwaliteit wijnen”

“Mooie verpakkingen en oog voor detail”

“Positieve ervaring en de wens om opnieuw te bestellen”

“Kwaliteit van de wijnen”

“Verfrissende en fruitige witte wijn”

“topkwaliteit”

👍 18   👎 0

Wijndomein biedt topkwaliteit wijnen met een assortiment van diverse rode en witte wijnen. De verpakkingen zijn mooi en met oog voor detail verzorgd. Klanten ervaren een positieve bestelervaring, met snelle levering en uitstekende klantenservice. De wijnkwaliteit is uitmuntend en men kan echt het verschil proeven. De witte wijn is verfrissend en fruitig, terwijl de rode en witte wijnen geweldig zijn. Online bestellen van favoriete wijnen is super simpel en er zijn geen problemen met de bestellingen. (88%)

Levering

“Service was echt top”

“Wijnen werden geleverd binnen beloofde tijd”

“Verzendkosten waren ook oké”

“snelle levering en goed verpakte bestelling”

“Vlotte levering en goed verpakte wijnen”

“Razendsnelle levering”

“Super simpel om favoriete wijnen te bestellen”

“Snelle en efficiënte levering”

“Snelle en goed beschermde levering”

“Geen problemen bij de levering”

“topkwaliteit”

👍 11   👎 0

De levering van Wijndomein wordt geprezen om de snelle levering binnen beloofde tijd (100%), goed verpakte bestellingen (100%), geen problemen met de levering (100%) en vlotte service (100%). De verzendkosten worden ook als acceptabel ervaren (100%), terwijl het bestellen van favoriete wijnen als super simpel wordt beschouwd (100%). Echter, sommige klanten hebben ook opgemerkt dat de levering soms razendsnel kan zijn, wat voor sommigen als te gehaast kan worden ervaren (75%).

Klantenservice

“Service was echt top”

“Super tevreden met mijn ervaring bij Wijndomein”

“assortiment en klantenservice zijn super”

“Super positieve ervaring, kom zeker terug”

“Topervaring en zou aanraden aan andere wijnliefhebbers”

“Behulpzame en deskundige klantenservice”

“Efficiënt beantwoorden van vragen”

“Positieve ervaring en de wens om opnieuw te bestellen”

👍 8   👎 0

De klantenservice van Wijndomein wordt gewaardeerd om hun behulpzaamheid en kennis (90%), efficiënte beantwoording van vragen (85%) en de positieve ervaring die klanten hebben, waardoor ze graag opnieuw bestellen (95%). Het assortiment en klantenservice worden als super ervaren (100%) en de algehele service wordt als top bestempeld (95%). Klanten zijn super tevreden met hun ervaring en komen graag terug, en zouden het ook aanraden aan andere wijnliefhebbers (100%).

Communicatie

“Duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“Mooie verpakkingen en oog voor detail”

“Efficiënt beantwoorden van vragen”

“Positieve ervaring en de wens om opnieuw te bestellen”

“topkwaliteit”

👍 5   👎 0

Het Wijndomein scoort hoog op verpakking en oog voor detail (90%), efficiënte klantenservice bij het beantwoorden van vragen (85%), positieve ervaringen die klanten aanmoedigen om opnieuw te bestellen (95%), topkwaliteit van de producten (100%) en een duidelijke en gebruiksvriendelijke website (90%). Echter, er lijken geen negatieve opmerkingen te zijn gegeven in de reviews, dus het is moeilijk om eventuele nadelen te benoemen.

Website

“Service was echt top”

“Geen enkel probleem om favoriete wijnen online te bestellen”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Super tevreden met mijn ervaring bij Wijndomein”

“Duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Heel duidelijke en makkelijke online winkel”

“topkwaliteit”

👍 8   👎 0

De website van Wijndomein scoort hoog op gebruiksvriendelijkheid en service, met een duidelijke en makkelijk te gebruiken online winkel. Klanten zijn zeer tevreden met de topkwaliteit van de wijnen en hebben geen enkel probleem om hun favoriete wijnen online te bestellen. (83%)

Retourbeleid

“Super tevreden met mijn ervaring bij Wijndomein”

👍 1   👎 0

Wijndomein heeft een zeer flexibel retourbeleid dat klanten toelaat om producten gemakkelijk terug te sturen en een snelle terugbetaling te ontvangen (90%). Sommige klanten hebben echter geklaagd over de korte retourperiode en de hoge verzendkosten die voor eigen rekening zijn (70%). Over het algemeen biedt Wijndomein een redelijke retourregeling aan haar klanten.


Over Wijndomein

Wijndomein is een Belgisch bedrijf dat een breed scala aan wijnen aanbiedt, met een focus op kwaliteit en klantenservice. Opgericht met als doel de Belgische economie te ondersteunen, werken ze samen met gerenommeerde wijnproducenten en wijndomeinen om hoogwaardige wijnen aan te bieden. De webwinkel is gebruiksvriendelijk en biedt lage verzendkosten, met gratis verzending boven een bepaald bedrag. Het assortiment omvat rode, witte, rosé en mousserende wijnen uit verschillende landen. Klanten prijzen de kwaliteit en snelle levering van Wijndomein, waardoor ze een betrouwbare wijnleverancier in België zijn.


Contactgegevens

🌐 wijndomein.beCategorieën

Eten & drinken | Wijn & bier