Wijndomein

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Wijndomein komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Wijndomein gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Wijndomein heeft een zeer flexibel retourbeleid dat klanten toelaat om producten gemakkelijk terug te sturen en een snelle terugbetaling te ontvangen (90%). Sommige klanten hebben echter geklaagd over de korte retourperiode en de hoge verzendkosten die voor eigen rekening zijn (70%). Over het algemeen biedt Wijndomein een redelijke retourregeling aan haar klanten.

“Super tevreden met mijn ervaring bij Wijndomein”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

T. Pirotte - 9 weken geleden

  • Service was echt top
  • Geen enkel probleem om favoriete wijnen online te bestellen
  • Wijnen werden geleverd binnen beloofde tijd
  • Kwaliteit van de wijnen was uitstekend
  • Kon echt het verschil proeven
  • Makkelijk te gebruiken website
  • Verzendkosten waren ook oké
  • Super tevreden met mijn ervaring bij Wijndomein